Профіль

Tina05

Tina05

Україна, Чортків

Рейтинг в розділі:

Друзі)

Кожен з нас має хоч 2-3 друзів (дійсно друзів, а не народ в різних соц.мережах).Але вони ж не одразу ними стали...десь ми мали з ними познайомитись, чомусь саме вони стали нашими друзями) От сьогодні я хочу дізнатись чи пам'ятаєте ви першу зустріч зі своїми вже друзями? Яке перше враження було і які якості повинні бути в людини, щоб стати вашим другом?)))

Книги лікують!

Вчора вичитала цікаву річ..виявляється книги лікують від депресії) вчені проводили дослідження  на двох групах людей, одні протягом певного періоду читали книги, а інші вживали антидепресанти...і що ви думаєте? у тих що читали книги -  результати кращі ніж у тих хто вживав пігулки) Ваші думки на рахунок цього...хто з вас що читає? Чи є улюблені автори чи книги?

Гаджети...мода чи зручність?

В даному випадку маю на увазі телефони і всі їх різновиди) От цікаво, чим керуються люди, обираючи для себе таку важливу річ, без якої,напевно, в наш час просто ніяк...хтось гониться за модою, хтось  надає перевагу зручності...що для вас є критерієм вибору і який гаджет зараз у вас?)))

Професія - мрія?

Багато дітей, коли їх питають ким вони хочуть бути, вже чітко дають відповіді) Хтось лікарем, вчителем, космонавтом і т.д...А ким хотіли стати ви і чи збулася ваша мрія?) 

Як настрій?)

Прибежал подснежник 
В мартовский лесок, 
Заглянул подснежник 
В чистый ручеек. 
И, себя увидев, 
Крикнул: "Вот те на! 
Я и не заметил, 
Что пришла весна".
 А ви помітили, що вже весна? З'явився весняний настрій?)

Загублена посмішка)

Йду сьогодні по місту...трохи спішу...валить дощ..чую чийсь голос:"Дівчино, почекайте"..оглянулась, якийсь симпатичний хлопець мене наздоганяє з фразою "ви загубили"...я почала оглядатись як ненормальна, але нічого не побачила...стою і дивлюся на того хлопчинуі незнаю що він хоче, а він сміється і каже:"ви посмішку загубили"...стою і тішуся до нього) От молодець хлопець, такими простими словами підніс мені настрій)

Перший погляд

Народ, на що ви звертаєте увагу при першій зустрічі з людиною? Особисто я чомусь на взуття, при чому це виходить само самою)

Весняний настрій

Подивилась на календар і згадала, що вже ніби весна) Правда поки що це не так сильно і помітно...але ще зовсім трішки і все почне оживати, зеленіти та квітнути) Я, напевне, люблю весну саме за її яскраві барви і тепло, а за що любите весну ви?
Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна