Смажимо кацапофашистів далі -- тепер на Херсонщині.

  • 09.09.22, 21:25

Бійці 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького знищили ворожий танк.

Відео опублікували на ютуб-каналі 30 OMBr.

Наші захисники нагадали, що 1514 року в битві під Оршею князь Костянтин Іванович Острозький завдав нищівної поразки московському війську.

З 2018 року 30 окрема механізована бригада ім. князя Костянтина Острозького носить ім’я цього видатного полководця.

«Сьогодні воїни бригади продовжуть боротьбу з тим самим ворогом. Нищать окупанта щоденно і масштабно витискають з Української землі»'




30-та окрема механізована бригада імені князя Костянтина Острозького — формування у складі Сухопутних військ ЗСУ. За організаційно-штатною структурою входить до складу ОК «Північ». З 2018 року бригаді присвоїли назву князя Костянтина Острозького — полководця Великого князівства Литовського середніх віків.


Смажимо кацапофашистів далі -- тепер вже на Харківщині

  • 08.09.22, 19:38
Бійці ЗСУ рознесли вщент черговий "аналоговнєтний" Т-90М "Прорыв" прямо на  камеру (відео) | Defense Express

Українські бійці знищили черговий найсучасніший рашиський танк Т-90М "Прорыв", на який, після провалу "Армати", у Кремлі покладали великі надії.

Враховую невелику кількість Т-90М у російських військах поки бійці ЗСУ задокументовано знищили лише дві таких машини. Перший "Прорыв" - на початку травня у районі селища Козача Лопань під Харковом, другий - у липні у районі поблизу Ізюму. Тепер до цієї "колекції" можливо сміливо додавати наступний епізод:



На відео добре видно, як рашиський Т-90М веде обстріл прикрившись кущами, але отримає потужну відповідь з моментальною детонацією боєкоплекта та повним знищенням машини та екіпажу.

При детальному огляді відео можливо навіть побачити чим саме був знищений "Прорыв", який за твердженням російських пропагандонів нібито має "унікальний рівень захисту" та "дозволяє зберегти життя танкістам навіть при потраплянні у боєукладку".

ЗСУ замовили керовані снаряди, які лупашать аж на 70 кілометрів.

  • 19.08.22, 21:12
ЗСУ замовили керовані снаряди, які із PzH 2000 б’ють аж на 70 кілометрів

Німецькі САУ PzH 2000 ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел Німецькі САУ PzH 2000 ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел

facebook sharing button
twitter sharing button
Поставку боєприпасів оплатять Німеччина та Європейський Союз

Збройні Сили України замовили поставку 255 підкаліберних керованих снарядів Vulcano, що призначені для ведення вогню із САУ калібру 155 мм та мають дальність стрільби до 70 кілометрів.

Оплачувати поставку таких боєприпасів для ЗСУ будуть за рахунок бюджету федерального уряду Німеччини та фондів Європейського Союзу, пише польський портал Defence24.

Зовнішній вигляд керованого боєприпаса Vulcano, ілюстративне зображення з відкритих джерел


Автори порталу деталізують, що в обігу є дві версії боєприпасів серії Vulcano. "Спрощена" версія – Vulcano BER, де відсутній модуль наведення, дальність стрільби із 155-мм гармати довжиною ствола в 39 калібрів складає 36 км, при стрільбі із гармати довжиною ствола в 52 калібри – 50 км.

"Просунутіша" версія має позначення Vulcano GLR, програмований підривач та напівактивна лазерна система наведення забезпечує ураження навіть рухомих цілей, дальність стрільби із 155-мм гармати довжиною ствола в 52 калібри сягає 70 кілометрів.


Франция передает Украине артиллерийские установки и противотанковые ракеты

Французькі САУ CAESAR ведуть вогонь, ілюстративне фото з відкритих джерел

Автори Defence24 стверджують, що є "багато вказівок, що ЗСУ отримають саме Vulcano GLR", хоча у офіційному релізі конкретна модифікація боєприпасу не розкривається. Випробування на відстріл керованого снаряда Vulcano проходили із використанням САУ типів PzH 2000 та CAESEAR та завершились успішно.

ну і смішні кацапофашисти через свою тупість...

  • 16.08.22, 19:02
Екіпаж російської БМП записався до "віртуозів безглуздих втрат": коли пішки любиш ходити більше (відео)

Російська армія не перестає дивувати й вигадує нові способи, як перетворити свою техніку на металобрухт – черговий вартий уваги епізод зі самознищення російської БМП поширили у соцмережах.

Ситуація наступна: є дві уражені російські бронемашини – БМП-1АМ "Басурманин" та БМП-2 які стоять неподалік одна від одної.

Є третя БМП – вона їде вперед і чудово "бачить" уражені БМП – можна припустити, що екіпаж цієї на той час ще "живої" машини спостерігав за тим, як саме були уражені дві попередні БМП.

Але екіпаж бронемашини БМП-1 вирішив обрати "якнайкращий" спосіб проїхати вперед – прямо посеред двох пошкоджених бронемашин – і наштовхнувся на міну. Потужний вибух – і, схоже, далі екіпаж БМП буде йти пішки.



50 кацапoфашистів за раз. Welcome to hell, русіш Ваньюшки!

  • 14.08.22, 18:45
як працюють артилеристи ССО АЗОВ


Добрий ранок, ми з України! (відео дня)

  • 08.08.22, 13:12
“Welcome to hell”: на Харківщині українські воїни ліквідували групу спецпризначенців РФ і склад із боєприпасами.

Про це в понеділок, 8 серпня, інформує пресслужба Східного оперативно-територіального об’єднання НГУ.

Розвідники виявили місце базування підрозділу російських окупаційних військ та зафіксували розвантаження артилерійських боєприпасів. Гвардійці передали координати цілі артилеристам, після чого здійснили корегування вогню.




“Камера БПЛА зафіксувала чудові результати акту “доброї волі” непроханих гостей із фашистської Росії. Одночасно з ним відбулася планова демілітаризація складу артилерійських боєприпасів дбайливо захованих в ангарі, який ми обов’язково відбудуємо після поразки кремлівських орд в Україні”, – йдеться в повідомленні.

Welcome to hell, кацапофашисти! (відео дня)

  • 05.08.22, 23:01
Генеральний штаб ЗСУ показав відео удару по будівлі,
де зібралося 20 російських окупантів.

Морські піхотинці дочекались доки
два десятки окупантів зберуться в
залишках будівлі... Результат у відео.
Слава Україні! Слава морській піхоті!
Разом переможемо! – зазначили у Генштабі.



Смажемо кацапофашистів далі. Тепер вже на Донеччині!

  • 04.08.22, 15:09


На Святогірському напрямку в Донецькій області спільними зусиллями нацгвардійців та десантників знищено мінометну батарею окупантів.

Про це в четвер, 4 серпня, повідомила пресслужба Національної гвардії України.

“Артилерією 81-ї окремої аеромобільної бригади разом з коригуванням гвардійцями Батальйон імені генерала Кульчицького на Святогірському напрямку ефектно знищено мінометну батарею російських окупаційних військ”, – йдеться в повідомленні.





Смажемо кацапофашистів і далі. Тепер на Харківщині.

  • 30.07.22, 14:16
Український боєць «приговорив» вісім російських танків та БТР в одному бою 

https://www.armyfm.com.ua/5507/img/ua/v-odnomu-z-boiv-protitankist-bugor-znishhiv-8-cilej-pospil.jpg?1659095679

 «З першого пострілу здалося, що не влучив. Лише курява, нічого не видно. Але згодом побачив сильний дим і спалах, боєкомплект вибухнув так, що танку зірвало башту. Адреналін зашкалював,  руки тремтіли, так я себе відчував у той момент».

Так описує першу зустріч із ворогом на полі бою протитанкіст Сергій із позивним «Бугор». Уродженець Полтавщини з перших днів широкомасштабного вторгнення на передовій. Спершу стояв на захисті Києва, потім поїхав знищувати ворогів на Харківщину. Перший танк підбив «Стугною» на відстані 5,5 кілометра. Тоді, перед зустріччю з «Бугром», орки поблизу Вірнопілля прямим наведенням розстрілювали приватні будинки. Далі були й інші бої, з яких український воїн виходив переможцем.

— У нас був цікавий першотравневий бій, запам’ятав його добре. Йшла колона, на відстані 4,8 км із посадки визирнув танк. Першим пострілом потрапив під башту, і його перевернуло догори дриґом. За танком вискочив БТР і зупинився. Орки бігали навколо, намагалися зрозуміти, в чому справа. Мабуть, думали, що танк на міну наскочив. Ми тим часом перезарядилися і я вистрілив у бронетранспортер, але влучив у колеса. Окупанти заскочили на машину й почали втікати. Тоді я вистрілив утретє, і кацапи розкинулись навкруги, як лахміття із секонд-хенду. Колона зупинилася, стала в оборону й почався обстріл наших позицій.

https://armyinform.com.ua/wp-content/uploads/2022/07/sergij1.jpg

Після цього Сергій пройшов навчання і вже знищував ворога за допомогою «Джавелінів».

— Увечері пішли до росіян у тил — біля Лоскутівки на Луганщині. Зручних позицій не було, щоб можна було захопити на приціл. Я побачив КамАЗ із орками, які вантажили боєкомплект. Кращої позиції, як вилізти на дуб, не було. Тож забрався на дерево, побратим подав установку з ракетою, і я з відстані 2 кілометри розтрощив вантажівку, з якої залишився лише міст.

Після цього Сергій під Володимирівкою знищив штабну машину БРДМ та БМП. А потім був бій, у якому українському воїну вдалося зупинити вісім одиниць ворожої техніки.

— Орки намагалися здійснити наступ на позиції 80-ї бригади. Вибити наших і зайти у Верхньокам’янку. Якраз у той день я вийшов на позицію замість побратимів. Тоді мені вдалося знищити вісім цілей поспіль… О сьомій ранку почався рух. Спершу поїхав бронетранспортер, завантажений піхотою. Але через місцевість я його випустив з уваги. Натомість упіймав на приціл і знищив БМП. Ракета зайшла в ніс і винесла все через зад. Вентиляцію таку їм зробив. Нас почали бити артилерією та «Градами», а коли перестали, я знову побачив БТР із піхотою, який раніше від мене утік. От я його й розніс. Хлопці казали, що тіла російських окупантів розліталися так, наче хтось штани розкидає… Потім знову почали нас крити «артою» й вийшли танки. Їх не було видно, лише чути рев двигунів. Але один із них добряче так «перегазував», піднявся дим, і я вирішив вистрілити, орієнтуючись по ньому. Вибух, спалах, зрозумів, що влучив. І тоді вже полізли танки. Я побачив гармату, яка висунулася й наводилася на наші позиції. То й її хлопнув. Тут же поруч виліз третій танк, який встиг сховатися в посадку. Але коли він заїхав у розрив між деревами, не стало і його, як згодом ще двох танків і вантажівки з боєкомплектом.

Відповідаючи на запитання про підготовку агресора, український воїн каже, що не зважає на їхнє уміння чи професіоналізм, а просто нищить ворога.

— Я не знаю, проти якої бригади воюю. І мені, чесно кажучи, байдуже хто вони, що вони… Я просто не хочу бачити цю нечисть на своїй землі. У мене з ними свої рахунки, і поки війна не закінчиться, я зброю з рук не випущу.

Валентин Столярчук

Українські військові "ювелірно випалюють" кацапофашистів

  • 24.07.22, 11:40
https://cdn.footboom.net/img/upload/4/9599a-artyleriia-zsu.jpeg

Волонтери InformNapalm опублікували відео, на якому Збройні Сили України у Харківській області ефектно розгромили російських окупантів разом із технікою.