Сябри теж кажуть, що хороший кацап - дохлий кацап! (відео дня)

  • 23.02.23, 13:04

В Україні продовжується 365-та доба повномасштабної війни з російськими окупантами - на Бахмутському напрямку білоруські добровольці ЗСУ з полку імені Кастуся Каліновського знищили спостережний пункт ворога.

Відео опубліковано на сторінках у соцмережах підрозділу.

Бійці батальйону "Волат", використовуючи протитанковий ракетний комплекс MILAN, випустили три ракети за пунктом спостереження російських окупантів, який був неподалік позицій білорусів.




хороший кацап - дохлий кацап!(с) (відео дня)

  • 21.02.23, 11:50

ЗСУ показали невдалу спробу "вагнерівців" просунутися під Бахмутом.

"Чергова невдала спроба просування кацапофашистів під Бахмутом.
Піхота Вагнера, засічена розвідкою 3 ЗШБр, була знищена мінометним розрахунком 120 мм. Результат – щонайменше вісім 200-х", – сказано в повідомленні.
Відео опублікувала 3-я окрема штурмова бригада ЗСУ



хороший кацап - дохлий кацап!(с)

  • 19.02.23, 13:50
Знищення арктичного ЗРК "Тор" / скріншот

Росія втрачає на війні проти України рідкісні зразки свого озброєння. Цього разу путінські військові залишилися без зенітно-ракетного комплексу "Тор" в арктичній версії. Стверджується, що у ворога було лише 12 одиниць цієї техніки.

Офіцер Армії оборони Ізраїля Ігаль Левін у своєму Телеграм-каналі теж написав, що ЗРК було знищено воїнами 406-ї окремої артилерійської бригади Командування морської піхоти ВМСУ.

"ЗС РФ відправили в Україну арктичну модифікацію ЗРК "Тор" – "Тор-М2ДТ". Як довела 406 артилерійська бригада Командування морської піхоти ВМС ЗСУ, горить він навіть краще і яскравіше, ніж звичайний "Тор", – написав він.


Арктичні ЗРК "Тор-М2ДТ" в Україні 

Портал Defence24 повідомляв у грудні 2022-го року, що російські окупанти в Україні почали використовувати зенітно-ракетні комплекси "Тор-М2ДТ", розміщені на шасі гусеничних зчленованих тягачів ДТ-30ПМ та адаптовані для використання в умовах арктичного клімату. 

Росіяни стверджують, що їхній арктичний "Тор" може працювати за температур до -50 градусів. Кожен ЗРК "Тор" має дві машини: для розміщення екіпажу та управління вогнем та машина з РЛС, двома пусковими модулями.

"Тор-М2ДТ" нібито може уражати цілі на дальності від 1 до 12 км, та на висоті від 10 метрів до 10 кілометрів.


хороший кацап - дохлий кацап! (с)

  • 02.02.23, 20:11
Фото: Генеральний штаб Збройних Сил УкраїниЗСУ активно використовують ЗРК "Бук-М1", щоб збивати літаки "ВКС" РФ

Командир зенітної ракетної батареї ЗРК "Бук-М1" Сергій Щербак в розмові з виданням АрміяInform розповів, як ці зенітні ракетні комплекси стали справжнім "кошмаром" для російських льотчиків на Харківщині.

Так, у перший місяць повномасштабного вторгнення російські льотчики досить нахабно поводили себе у небі над Харківською областю – активно бомбардували не тільки військові, але й цивільні цілі, тому для "захисту неба" на цей напрямок було спрямовано зведений зенітний ракетний підрозділ ЗРК "Бук-М1" – Сергій тоді був ще заступником командира батареї.


Як стверджує військовий, саме тоді він вперше побачив "рої" російських літаків – іноді навіть більш як десять літаків одночасно. Російські літаки літали досить високо, на висоті 5 км, бо боялися ПЗРК, але водночас стали гарними цілями для ЗРК "Бук-М1".

Перший літак ЗРК "Бук" Сергія збив 21 березня, наступного дня – ще два літаки, а також безпілотник. Всього за березень було "демілітаризовано" сім повітряних цілей, а за вісім місяців роботи у Харківській області загалом 32 цілі, з них 15 літаків та 17 безпілотних літальних апаратів.

хороший кацап - дохлий кацап!(с) відео знищення окупантів.

  • 18.01.23, 11:36
Бойовий безпілотник зведеної тактичної групи “Адам” атакував скупчення живої сили противника на вогневих позиціях. 



Слава Україні!

хороший кацап - дохлий кацап! (с) відео знищення окупантів

  • 05.01.23, 12:28
На херсонському напрямку оператори тактичної групи ССО двома влучними пострілами вщент знищили дві російські БМД разом із десантом російських фашистів всередині. Під час атаки частина окупантів намагалася втекти, але це їм не вдалося.


Слава Україні!

хороший кацап, дохлий кацап!(с) відео дня

  • 27.12.22, 12:28
На відео злагоджена робота штурмового батальйону у співпраці з аеророзвідкою ЗСУ. Наші захисники захопили у полон групу окупантів. Загарбників, які відмовилися здаватися у полон, було знищено.

000000

хороший кацап, дохлий кацап!(с) відео

  • 03.12.22, 23:21

Українські військові в Донецькій області знищили групу російських окупантів-мародерів, які підстрелили й украли свійського гусака.

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України 2 грудня.

“На Донеччині прикордонники-оператори БПЛА виявили скупчення ворожої піхоти. Загарбники в одному із захоплених сіл саме “полювали” на свійську птицю мирних мешканців. Підстреливши гусака, мародери понесли здобич до одного з будинків, у якому вони облаштували командно-спостережний пункт. Координати об’єкта противника прикордонники повідомили артилеристам однієї з механізованих бригад. Батареєю гармат “Рапіра” по позиції російсько-окупаційних військ нанесено вогневе ураження. Артилерійським вогнем разом з окупантами-злочинцями знищено й командира їхнього підрозділу, який саме приїхав на частування”, – розповіли в ДПСУ



хороший кацап - дохлий кацап!(с) (відео)

  • 09.11.22, 11:36
ЗСУ атакували колону російської бронетехніки




Українські захисники виявили і атаквали колону російської техніки.

На відео видно як влучним ударом була знищена одна одиниця військової бронетехніки, після чого стався потужний вибух.


Смажимо кацапофашистів далі -- (відео дня)

  • 07.10.22, 16:22
Миколаївські десантники кожен день утилізують техніку і живу силу окупантів!


Героям Слава!