Таки є Бог на світі!

  • 30.03.22, 17:59
https://i.haqqin.az/555288_res_0.jpg

Вооруженные силы Украины устранили все командование 331-го гвардейского воздушно-десантного полка России, сообщил экс-депутат Госдумы России Илья Пономарев в Facebook.

По его словам, в результате боевых столкновений на территории Украины погиб полковник Сергей Сухарев, который командовал 331-м полком. Начальник штаба, подполковник, с офицерами штаба и командирами рот и батальонов тоже были уничтожены.

Экс-депутат также напомнил, что в 2014 году именно 331-й полк нанес вероломный удар в спину украинским войскам, которые выходили из Иловайска через "зеленый коридор". Атакой руководил лично Сухарев, о чем сообщили полковник ВСУ Анатолий Штефан и блогер Роман Туровец. Тогда он возглавлял только одну батальонно-тактическую группу. А в ходе вторжения в Украину Сухарев уже командовал полком.

днівний позитив :). Welcome to hell!

  • 29.03.22, 11:02

Бійці полку "Азов" опубліковали відео, на якому підбивають з допомогоюю британського гранатомета NLAW заїхавші в Маріуполь танки російських фашистстів.

На відео видно, що українські військові зайняли позицію в одній із будівель, частково зруйнованих внаслідок обстрілу ЗС РФ. Коли ж танк противника проїжджала під його вікнами, по ньому був зроблений постріл із гранатомета, внаслідок чого бронетехніка спалахнула.





А на цьому відосіку 24 березня в захопленому фашистами РФ порту Бердянськ,  ВМС України відправили в Пекло  великий десантний корабель "Саратов"  Чорноморського флоту окупантів. Пожежа перекинулася на інші кораблі, паливо та боєприпаси.


Байден намекнул, что американские солдаты поедут воевать в Украи

  • 25.03.22, 19:57

Байден намекнул, что американские десантники поедут воевать в Украину.

Выступая перед военнослужащими 82-й воздушно-десантной дивизии в Польше и говоря об украинцах, Байден сказал: «Вы сами все увидите, когда окажетесь там».


вечірній позитив :). Welcome to hell!

  • 23.03.22, 21:21

НАТО: Россия потеряла в войне 40 тысяч солдат


https://i.haqqin.az/553650_res_0.jpg


Представитель НАТО заявил на брифинге, что потери российской армии в Украине убитыми могут составлять от 7 до 15 тысяч человек, а общие потери, считая с ранеными, пропавшими без вести и пленными – до 40 тысяч, сообщает корреспондент «Голоса Америки» Джефф Селдин в Twitter.

Согласно информации, об этом говорилось на официальном брифинге НАТО для журналистов на условиях анонимности.

Отмечается, что эта информация основана на разведданных Украины и собственных наблюдениях.

BREAKING: 7,000-15,000 #Russia|n troops likely killed in #Ukraine, per a @NATO official briefing reporters on condition of anonymity Total losses -including wounded, captured or missing- could be in the 30,000-40,000 range Estimates based on #Ukraine intel, observations





вечірній позитив :). Welcome to hell!

  • 17.03.22, 15:16
робота 128-ї окремо гірничо-штурмової Закарпатської бригади
Знищення понтонної переправи фашистів



Свіжачок!

Українська армія знищила танковий полк російських фашистів у Харкові


Байден обмірковує постачання Україні дронів-убивць

  • 16.03.22, 14:26
Байден обмірковує постачання Україні дронів-убивць

Американські "дрони-камікадзе" призначені для знищення танків та іншої бронетехніки з великої відстані.
 
Адміністрація Байдена вивчає можливість надання Україні безпілотників-убивць американського виробництва. Це передові керовані ракети, які можуть точно вражати танки й артилерійські позиції з відстані кілька миль, пише NBC News.
 
У Білому домі поки що тільки вирішують, чи варто оснащувати Україну начиненими вибухівкою "баражувальними ракетами" Switchblades у рамках нового пакета військової допомоги.
 
Є два варіанти цієї зброї – Switchblade 300 і Switchblade 600, які були продані командуванню Спеціальних операцій США виробником AeroVironment із Вашингтона.
 
Switchblades – це роботизовані розумні бомби, оснащені камерами, системами наведення та вибухівкою. Їх можна запрограмувати на автоматичний удар по цілях, що перебувають за багато миль, і їх можна скеровувати навколо цілей, аж коли настане відповідний час для удару. Компанія заявляє, що Switchblade 600 може літати протягом 40 хвилин і до 50 миль.
 
Це зброя одноразового використання, тому її прозвали "дроном-камікадзе".
 
Обидва озброєння можна налаштувати за лічені хвилини і запустити із труб. Стверджується, що дрони літають набагато швидше за турецькі безпілотники Bayraktar TB2, які використовує Україна.


Полонений російський льотчик: Знав, що ціль – житлові будинки...

  • 11.03.22, 16:20
Полонений російський льотчик: Знав, що ціль – житлові будинки, але бомби скинув
Полонений російський льотчик. Скриншот з відео

Полонений російський льотчик Максим Криштоп заявив, що встиг зробити три вильоти на територію України і під час одного з них скинув 4 тонни фугасних бомб на житлові будинки мирних мешканців.

Джерело: Криштоп на пресконференції 11 березня

Пряма мова Криштопа: "Третій мій бойовий політ був 6 березня. На борту було 4 тонни фугасних авіаційних бомб. Під час виконання бойового завдання я зрозумів, що ціллю є не військові об’єкти противника, а житлові будинки і мирні люди, але злочинний наказ виконав. Потім був збитий ППО України і взятий в полон військовими Нацгвардії України".  

Деталі: За словами Криштопа, льотчики отримали наказ наносити удари по території України, починаючи з 24 лютого.

І свій перший бойовий політ він здійснив 24 лютого. Криштоп скинув 3 тонни фугасних авіаційних бомб на живу силу українських військових, які розташовувались південніше Балаклії. Злочинець додав, що ціль була уражена.  

Другий бойовий політ окупант здійснив 3 березня. Його літак ніс 3 тонни фугасних бомб, які він скинув на колону бронетехніки українських військових біля Ізюму. Криштоп уточнив, що ціль також була уражена.  

"Якби нас не збили, то ми би продовжили виконувати накази, бо ми військові люди", – сказав Криштоп.


Для довідки: Максим Криштоп підполковник, заступник командира 47-го авіаційного полку ВЧ 45117 ЗС РФ.

Він літав на літаку Су-34 (винищувач-бомбардувальник). За три бойових вильоти скинув загалом 20 авіабомб ФАБ-500 (вага кожної – 500 кг).

24 лютого та 3 березня Криштоп разом із бортовим штурманом скинув 12 авіабомб (по 6 кожного дня) на місто Ізюм Харківської області на цивільні споруди, в районі перебування яких відсутні підрозділи ЗС України та інші військові формування.

вечірній позитив :). Welcome to hell!

  • 08.03.22, 21:43
Верхній відосік - свіженький.





30 гелікоптерів ворога, жива сила: українські військові...

  • 07.03.22, 12:17
На аэродроме Херсона уничтожили 30 вертолетов РФ - ВСУ


У ніч із 6 на 7 березня українські військові розбили аеродром Чорнобаївка біля Херсона. Знищено російський авіапарк, передає УНІАН з посиланням на Командування морської піхоти.

 "Знищено від 30 вертольотів ворога, а ще жива сила та техніка", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні також зазначається, що за минулу добу на підступах до Миколаєва знищено 3 російські колони. Українські військові захопили трофеї – велику кількість боєкомплектів, колісну техніку, 7 одиниць гаубиць Д-20.

(с)стибрено