хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Кольоротерапія. Значення кольорів!

  • 15.08.12, 21:09

Зелений  - відноситься до холодної гамі, але є самим м'яким з квітів цієї палітри. Він заспокоює, але майже не гальмує життєві процеси організму. Однак, є у зеленого один важливий недолік чи гідність. Це дивлячись з якого боку дивитися. Зелений безпосередньо впливає на ділянку головного мозку, що відповідає за апетит. Коротше кажучи, він його підвищує. Тому якщо кухня у господині повністю оформлена в зелених тонах, то їсти там будуть багато.

Зелений  є самим універсальним, різні відтінки якого роблять різний вплив. Світлі відтінки діють заспокійливо, темні створюють відчуття рівноваги та впевненості.  Зелений налаштовує на спокійний лад, дає відпочинок очам, знімає втомлюваність . Зелений колір позитивно позначається на зміні і розвитку характеру у дитини. Дитина починає проявляти живий інтерес до навчання і до пізнання навколишнього світу. Також зелений колір наділяє дитини впевненістю в собі і сміливістю. Але якщо дитина-флегматик, тоді краще не захоплюватися зеленим кольором.

 Синій  - антипод червоного. Він майже повністю гальмує будь-яку активність. Знижує тиск, температуру. Знижує робочу активність. Має заколисливий ефектом.

 Синій колір хороший для оформлення спальні і спального місця. Однак, є одне АЛЕ. Якщо для вас ліжко-це місце звершень і перемог, синій колір для неї не підійде, краще використовувати червоний. Викликає відчуття розслаблення, створює спокій і відчуття прохолоди, сприяє зменшенню апетиту (для цього використовуйте сині тарілки). А коли ви пригнічені або шукайте відповідь, треба побувати в приміщенні, де інтер'єрі переважають сині тони.

Синій колір передає глибину і чистоту, тому пробуджує уяву і викликає інтерес до так званих "далеких світів". Для того, щоб залучити або звернути увагу дитини на конкретний предмет, досить використовувати трохи синього кольору.

 Блакитний  - синій з білим. Цей колір теж володіє заспокійливим ефектом, але не настільки сильним, як синій. Фактично блакитний вважається жодним кольором. Його часто використовують для оформлення офісних приміщень, тому що він допомагає зібратися з думками, зосередитись і гасить емоції.

Блакитний колір висловлює легкість, свіжість і невагомість. На психіку дитини він здатний надати розслабляючу і заспокійливу дію. Здатний синій колір і знизити тиск. В кінці робочого важкого дня блакитний відтінок у приміщенні може зняти напругу, проте не варто і забувати, що зайва блакитний колір в приміщенні може викликати почуття відчуження і холоду. 

 Фіолетовий  - самий що гальмує колір з усієї кольорової гами. Його довгий вплив на людину загрожує появою постійного відчуття втоми.

 Сірий, чорний, коричневий  - депресивні кольору. Ні в якому разі не можна застосовувати в оформленні житлових приміщень, особливо, якщо крім цих квітів немає інших. Навіть якщо вам дуже подобаються ці кольори, постарайтеся розбавити їх яскравими плямами. Диванними подушками або вазочками.

Люди старшого покоління напевно пам'ятають світильники з помаранчевими абажурами. У темряві зимової ночі вони розганяли морок і дарували відчуття тепла, спокою і піднімали настрій

Білий  створює відчуття простору, але якщо його багато - він негативно діє на людину, може виникнути відчуття самотності. Білий колір повинен розбавлятися яскравими деталями. Цей колір включає в себе всі кольори. Це колір очищення, чистоти і досконалості, дає відчуття чистоти і свіжості.


Ваш улюблений колір?



0%, 0 голосів

13%, 2 голоси

0%, 0 голосів

6%, 1 голос

6%, 1 голос

19%, 3 голоси

13%, 2 голоси

13%, 2 голоси

13%, 2 голоси

19%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Останні статті

Коментарі

Гість: Алёна11

115.08.12, 21:20

уявила спальню в червоних тонах. Або ще гiрше-у чорних! Б-р-р-р!!!

    215.08.12, 21:25Відповідь на 1 від Гість: Алёна11

    Найгірша спальна в зелений тонах!

      Гість: I23

      316.08.12, 19:18

      А я слышал, типа оранжевый - стимулятор аппетита.

        416.08.12, 21:55

          516.08.12, 23:17Відповідь на 3 від Гість: I23

          Взагалі помаранчевий колір - перемоги. Стимулює та тонізує психіку.

            616.08.12, 23:17Відповідь на 4 від лопухастик

              717.08.12, 14:01

              спасибі, цікаво, але варто підредагувати стилістично: багато русизмів як у словах, так і формулюваннях речень.

                817.08.12, 16:53Відповідь на 7 від Oleksander

                Згідна

                  Гість: Заско Рублий

                  921.08.12, 16:36

                  Люблю синій, бо він мені пасує до кольору очей.

                    1021.08.12, 16:52Відповідь на 9 від Гість: Заско Рублий

                    Люблю синій, бо він мені пасує до кольору очей.Синій сильний колір, можна сказати чоловічий.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна