хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Питання на засипку...

  • 30.05.18, 13:59
Народ...а хто знає як в жару протримати вареники варені вже і борщ...може готовий зелений борщ закатати в банку... чи таке не можливо...а...???? двоє з половиною  суток літньої спекиumnik  
15

Коментарі

130.05.18, 14:07

Є така штука, холодильником зветься

    230.05.18, 14:07

    мой совет:
    - не варить 10 літрову каструлю

      330.05.18, 14:08Відповідь на 1 від Міс Марпл

      Є така штука, холодильником зветьсяна барбадосі їм не користуються

        430.05.18, 14:08

        Давай свою засипку

          530.05.18, 14:08

          У шлунку, але ж не двоє суток.

            630.05.18, 14:08Відповідь на 3 від ranok_v_misti

            Є така штука, холодильником зветьсяна барбадосі їм не користуютьсяЦе вони дарма, зручний девайс

              730.05.18, 14:08Відповідь на 1 від Міс Марпл

              Є така штука, холодильником зветьсябез холодильника....я ж написала в спеку....двоє суток з половиною...

                830.05.18, 14:09Відповідь на 5 від Aндpey*

                У шлунку, але ж не двоє суток.Після твого шлунку воно вже буде неїстівне

                  930.05.18, 14:09Відповідь на 5 від Aндpey*

                  У шлунку, але ж не двоє суток.кароче поради толкової я не дочекаюсь

                    1030.05.18, 14:09Відповідь на 2 від ranok_v_misti

                    мой совет:
                    - не варить 10 літрову каструлю
                    мені і не потрібно стільки

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      18
                      попередня
                      наступна