хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Луцьк - місто без яНУКОВИЧА, або наслідки кривавої ночі


Таке рішення, правда на словах, чи то правильніше сказати на вигуках багатотисячного натовпу було прийнято на театральному майдані.

Сьогодні мені пощастило пройнятись піднесеним гарячим духом народу і побувати на території війни за владу. Десь біля дванадцятої години на площі вже було трохи люду, а після першої дня було важко рухатись по периметру. Зі сцени лунали цифри у вісім тисяч чоловік, і голос кожного, хто виступав зі сцени був пронизаний гордістю за ту величезну кількість, яка прийшла підтримати зміну влади в Україні.

Та чи кожен з присутніх був дійсно патріотично налаштованим і чи дійсно стояв тут за Україну? Ті обличчя, які привертали велику увагу до себе - мали на собі символіку Української держави, але коли я стикався з ними віч-на-віч, очі деяких здавались мені сліпими і байдужими. І просто гидко було спостерігати за одним обличчям дівчини, де одночасно можна було побачити і "За Україну" і цигарковий дим.

Ще вчора мені було якось байдуже на той папірець, адже вигода України з нього мізерна, а то й взагалі збиткова. Але коли я побачив як беркут  скоти  калічать мирних людей  о четвертій ранку, мій і багатомільйонний терпець увірвався.

 Тепер у майдану нові цілі, нова мета. Прибрати мільйонерів януковичів, і посадити на престол своїх мільйонерів. Чітких цілей і вимог на зразок " Знищення панівного класу населення і кріпацтва", " Запровадження 75% податку на доходи для мільйонерів", "Запровадження ліміту на багатство" я не чув, а отже Україна як була в багні так і залишиться. Багаті стануть ще багатшими, а бідні - ще біднішими.



"Бо хто має, то дасться йому та додасться, хто ж не має, забереться від нього й те, що він має." - як гласить слово Біблії. Та тут я не бачу нічого дивного, адже більша частина ВР - євреї. Євреї стануть ще багатшими, українці стануть ще біднішими.
15

Коментарі

11.12.13, 20:45

а ти не псіхуй і обери більшість ту яку хочеш

    Гість: Тираъ

    21.12.13, 20:51

      31.12.13, 20:54

        41.12.13, 20:56

        тільки не "більша частина" а вся!!!
        якщо трошки краще покопатись...
        там нема жодного українця

          51.12.13, 20:58

          "Тепер у майдану нові цілі, нова мета. Прибрати мільйонерів януковичів, і посадити на престол своїх мільйонерів."
          не могу не согласиться

            Гість: NeManul

            61.12.13, 21:01

            Як нічого немає, то нема що забирати

              Гість: NeManul

              71.12.13, 21:02

              І поменше Біблію читай, то для євреїв

                81.12.13, 21:11Відповідь на 7 від Гість: NeManul

                І поменше Біблію читай, то для євреївщоб зрозуміти мораль байки, потрібно спочатку її прочитати, Чи не так? Так як євреї на"бали весь світ своїми байками, ніхто ніколи нікого не най*бував.

                  Гість: Добрый Лео

                  91.12.13, 21:13

                  И сколько бандеровцев в Луцке расстреляли?

                    Гість: NeManul

                    101.12.13, 21:14Відповідь на 8 від Vigilante M

                    І поменше Біблію читай, то для євреївщоб зрозуміти мораль байки, потрібно спочатку її прочитати, Чи не так? Так як євреї на"бали весь світ своїми байками, ніхто ніколи нікого не най*бував. Отож

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна