хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Igor_UA

попередня
наступна

Як я їхав в Києві по проспекту Перемоги 4.02.2012 року.

4.02.2012 р. по проспекту Перемоги о 18:40 в районі станції метро «Політехнічний інститут» їхав в сторону Бесарабської площі . Погодні умови, мяко кажучи, були не дуже сприятливими, що до вечірніх поїздок по засніженому місту.  

Сніжок порошив цілий день, а під вечір пустився в повну силу. Дорога швидко і рівномірно наповнювалася шаром снігу, який автотранспорт перетворював на слизьку, рихлу і жовтувату масу.    

Мабуть, як завжди, для наших комунальників, те що знову піде сніг, стало повною несподіванкою. За весь час, який я проїхав від КПП на Житомирській трасі до універмагу Україна, так і не зустрів жодної снігозбиральної техніки.

Машини рухалися повільно, максимальна швидкість руху в крайній лівій смузі не перевищувала 60 км/год, а в крайній правій – 20-40 км/год. Здавалося, що кожен водій усвідомлював всю складність і повну свою залежність від метеоумов.

Раптом метрів за 100 автомобілі, які рухалися по переду, стали сповільнювати хід. Я теж почав помалу пригальмовувати, але машина на слизькій дорозі, ні як не реагувала. До Жигулів, які рухалися переді мною, залишалося метрів 15. Водій на Жигулях теж намагався загальмувати і його почало заносити і крутити в різні боки по дорозі. На щастя мій Ланос став уповільнюватися і водій Жигулів також впорався з керуванням. Сталося просто диво, ніхто ні кого не догнав.

І тут я замітив даішника, який когось зупинив і завзято «парив» мозок своїй «жертві».

Фактично все миттєве загострення ситуації сталося через цього «неродивого» стражу дорожнього руху. Те що саме в цей час і на цій ділянці дороги він знаходився, було похвально. Але ж чим він тут займався? Можливо він вже зателефонував куди потрібно і по проспекту Перемоги на різних ділянках виїхали снігозбиральні машини, можливо він збирався встановити попереджувальні знаки про обмеження швидкості, слизька дорога та т.і. Можливо …

Але ж ми в Україні. В країні, державний устрій якої побудований на тотальній корупції, в країні де кожен водій не навидить даішника за здирництво, за відсутність елементарної порядності, вихованості, чесності, справедливості і людяності. 

То ж все таки що він там робив?

Про що думав? Невже про безпеку руху?

Все, слава богу, обійшлося. Ми проїхали цей відрізок дороги, навіть встигли на виставу. Але щось мене все таки мучило, не давало спокою. Чому так? Чому стільки людей, які попадають в подібні ситуації з вини таких інспекторів ні чого не можуть вдіяти, щоб запобігти таким випадкам?        

 Чи довго він ще там стояв, стільки ще створив аварійних ситуацій, а можливо й аварій.

Все ж таки мабуть напхав свої кармани гривнями і з відчуттям виконаного обов’язку перед своїм керівництвом, самим собою і сім’єю поплівся додому. А що там на дорозі, то його вже хвилювало менше за все.

Скільки ще це буде продовжуватися?

2

Коментарі

Гість: О-leg-O

16.02.12, 16:45

Скільки ще це буде продовжуватися?.............................. Допоки не зробимо так як у Грузії! А оскільки такого не буде, то це буде продовжуватися ЗАВЖДИ!

    26.02.12, 17:10

    не сумуй лишилося ще десь так років тридцать й ми будемо трохі інші...

      36.02.12, 17:13Відповідь на 1 від Гість: О-leg-O

      Гризинам по доброму завидую. Не вже ми гірші. Якось за нас соромно.

        46.02.12, 17:16Відповідь на 2 від UA2

        Нажаль, Ви правий. Еволюційний розвиток саме десь такий термін і передбачає. Але може ж всеж таки якось швидше.

          56.02.12, 17:20Відповідь на 4 від Igor_UA

          Нажаль, Ви правий. Еволюційний розвиток саме десь такий термін і передбачає. Але може ж всеж таки якось швидше.є таке правило чим швидче добираєшь, тим швидче втрачаєшь

            66.02.12, 17:30Відповідь на 5 від UA2

            Те ж вірно. Але я всеж таки за :"Торопись не торопясь."

              77.02.12, 11:32

              Згадала про короткий післяпомаранчовий період.
              Коли гаїшники зупиняли лише для того, щоб попередити про небезпечні умови на дорогах, питали чи все гаразд, чи не потребуємо допомоги. При незначних порушеннях просто попереджали, щоб надалі були уважніші, посміхалися (мені здавалось щиро) та бажали щасливої дороги. А тепер вони знов у тій самій системі, яка робить з них злодіїв, вони ненавидять державу, водіїв та себе. Цей негатив обертається по колу...

                88.02.12, 17:21Відповідь на 7 від Люстерко

                Дійсно короткий період, але яскравий і надовго залишиться в пам'яті. Якось мені довелося побувати в той час в Боярському МРЕО. Разючі зміни, які там тоді відбулися, мене настільки вразили, що я навіть подумав, що ось воно, нарешті почалося. Замінили пошти всіх співробітників. Черг зовсім не було. Касу оплати послуг організували безпосередньо в приміщенні МРЕО (до цього - була за 500 м, а йти потрібно було через залізну дорогу, а обідня перерва в касі розпочиналася відразу після закінчення обіду у МРЕО, хто бував у Боярському МРЕО - не дасть збрехати). А тепер там все повернулося, як було. Каса, правда, залишилася на місці, але черги з'явилися знову, питання (як завжди було) вирішуються через "рішал", або потрібно довго і нудно ходити і доказувати, що ти не верблюд.

                  98.02.12, 17:37Відповідь на 8 від Igor_UA

                  мені здається, що незабаром, навіть найблакітнішім пр-прихильникам,
                  вистачить клепки визнати, що той період був найкращим з новітньої історії.

                    108.02.12, 18:07Відповідь на 9 від Люстерко

                    Принаймі, щиро сподіваюся.