хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Вові Зеленському сьогодні виповнюється 39 років.

  • 25.01.17, 18:33

25 січня головному «кварталів цю» і відомому українському гумористу Володимиру Зеленському виповнюється 39 років.

Сьогодні святкує свій день народження улюбленець українців – Вова з Кварталу! На честь цього ми вирішили розповісти вам про нього більше. Тому представляємо вам найважливіші факти з життя Зеленського.

Народився в місті Кривий Ріг, (нині Дніпропетровська область). У дитинстві прожив з батьками чотири роки в Монголії, в місті Erdenet, де працював його батько - доктор технічних наук, професор.

Картинки по запросу володимир зеленський 

Юридичну освіту здобув у Криворізькому економічному інституті Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. За фахом ніколи не працював, якщо не враховувати двох місяців практики.

Разом з учасниками студії Денисом Манжосовим, Юрієм Краповим, Олександром Пікаловим в 1997 році створили команду «95-й квартал», одну з найяскравіших в історії КВН.

Картинки по запросу володимир зеленський

У 2003 році відбувається конфлікт «95-го кварталу» з компанією Амік. Володимиру Зеленському пропонують залишитися в КВН, але без команди — як автор і редактор. Зеленський відмовляється і залишає КВН.

Скориставшись довгоочікуваною, хоч і вимушеною відпусткою, одружується з авторкою команди Оленою Кияшко, з якою зустрічався понад 7 років. У 2004 році на світ з'являється донька Саша, а в 2013 році — син Кирило.

Похожее изображение

Наприкінці 2003 року телеканал 1+1 пропонує «95-му кварталу» зробити серію концертів, що складаються з найкращих номерів команди. У 2004 році команда починає готувати свій найвідоміший проект, одночасно підробляючи в різних телепередачах. 

Крім того, команда «95-й квартал» переростає у «Студію Квартал-95», власниками якої є Володимир Зеленський, Борис Шефір і Сергій Шефір. Студія випускає декілька проектів («Вечірній квартал», «Бійцівський клуб», «Україно, вставай»), пише сценарії для телепередач («Пісня року», «Полундра»), мюзиклів («За двома зайцями», «Три мушкетери», «Дуже новорічне кіно, або ніч у музеї»), фільмів, корпоративів.

 Похожее изображение

Під час ескалації конфлікту в Україні Зеленський підтримав дії української армії, виступав з концертами перед українськими військовослужбовцями, які брали участь в бойових діях в Донбасі, спільно з іншими учасниками «95-го кварталу» пожертвував на потреби української армії один мільйон гривень. У своїх виступах почав висміювати російських політиків і лідерів ополчення. Одночасно з цим у Зеленського виникли складності в Росії. Зокрема, на російському телебаченні було скасовано шоу «Вечірній квартал», а в лютому 2015 року Слідчий комітет Російської Федерації, за запитом депутата московського муніципального округу, почав перевірку інформації про фінансування Зеленським, а також іншими українськими діячами культури, українських силовиків.

Похожее изображение

Також, була заморожена робота над сьомим сезоном популярного і комерційно успішного російського-українського телесеріалу «Свати»; деякі засоби масової інформації повідомили, що причиною стали політичні розбіжності між Зеленським та російськими акторами. Разом з тим Володимир Зеленський виступав проти заборони на в'їзд на територію України російських діячів культури.

6

Коментарі

126.01.17, 08:56

    226.01.17, 09:58Відповідь на 1 від Кривовус

    А мені вони подобаються.

      326.01.17, 14:34

      Коли описується біографія людини,яка чогось досягла в своєму житті і стала знаменитістю країни,коментарів аж 2,включаючи автора .... а всяку " чушь" якщо почитати і до неї коментарі то так і напрошується висновок .....