хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

ЗаборонЯть чи не заборонЯть ?

Страх скільки зараз ґвалту здійняли навколо прохання заборонити російську попсу в ефірах.

«Має перемагати чесна конкуреція як в усьому світі», «ставлять що слухають», «заборон просять бездари і бла-бла-бла!». І все було б вірно якби у нас шоу-біз будувався за принципами західного. Але ж ... 

Щоб ви краще розуміли в ефір потрапляють:

1.       Платні ротації – це самий простий і поширений спосіб потрапити в ефір:  відносять бабосіки в валюті США і платять за те щоб артиста крутили.  І вгадайте – у кого кури не клюють тих долярів і кому не боляче розпрощатися з парою штук за ротацію в ефірі одного каналу?

2.       Тиск – чи завжди може програмний директор каналу / радіохвилі відмовити власнику каналу/ хвилі , бо це ж друг, подруга, подруга друга, доця і т.д. власника?

3.       Бартер – теж все просто: у нас є Блістательна  Анжела – беріть її на ваш канал, а за це ми на нашому  радіо будемо ставити вашу Велікосіятельну Ізабель.

4.       Шантаж. В нас не так вже й мало великих і не дуже  продюсерських  центрів, муз. компаній (з тісним партнерством з руськими) в яких 2-3 Великосяючих Звьозди і з один – два десятки співаючих сідниць і силіконових губ, які самі вкладають гроші в «своє творчєство». І шо такі монстри кажуть:  дайте ротації силіконовим або не дозволимо пускати в ефір Звьозд! І хоч не хоч – береш і ставиш, бо без Звьозд твої ефіри будуть геть тьмяними і точно ніхто їх не дивитиметься. Але ж:

5.       Навіть у Звьозд не завжди хіти. Але  це в США Брітні Спірс чи Бібер можуть тихо поплакати над провалом, який  не взяли в гарячі ротації. У нас таке не прокатить – Звізда дала трек так - собі, але ставити активно треба, хоч і крізь біль, бо більше не дасть.

6.       «НЄ ФОРМАТ!» - ось що вбиває індивідуальність молодих артистів. Бо отой «ФОРМАТ», це чомусь прилизане й одноманітне, в три акорди і  прилизане під руську попсу. І хто кричав, що заборона «руської музики» означає і заборону БГ, Макаревича і інших талантів «звідти»? Їх і так нема в наших ефірах, бо вони давно вже стали для наших медійників «нє форматом», як і вся інша музика, що не входить в категорію «махрова попса». Чому і як наші медіа за останні  10 років від пошуку наших  нових цікавих  гуртів і музикантів скотилися в сліпе наслідування російському???  Тут маю віддати належне порталу «На всі 100» - там можна послухати багацько української музики, що завоювала серця багатьох українців, але в ефіри (особливо центральної  та східної України не потрапила).

 

Ось такими способами купа л*на, а геть не хорошої , більш якісної так конкурентоспроможної  музики, потрапляє в ефіри.

Звісно не все так погано. І супер хороші і супер талановиті пробиваються крізь стіни зі своїм якісним продуктом. Але чому б просто хорошим і талановитим також не дати дорогу? Чому б не дати молодим і цікавим можливість і перспективи розвитку, замість влаштування купи перешкод ?

Забороняти дійсно не варіант, але цього напевно артисти просять від відчаю. Давайте дозволимо українським артистам лунати в наших ефірах!

 

П.С. Я вже понад 3 роки не працюю в шоу-бізі, і стільки ж майже не слухаю радіостанції і не дивлюсь ТВ, бо як ввімкну – болять вуха і ріже очі, тож прошу виправити, якщо все змінилось, додати якщо щось забула? 

Дякую за увагу, Кусок

4

Коментарі

13.02.16, 10:06

бабло превыше всего. и не заставишь - все частное.

    23.02.16, 10:39

    Щитаю всех запретить нах!
    Смотреть по фамилиям.
    Допустим Тим Скоренко - наш артист, а Костя Курнавин - не наш.

    (хотя руб за сто ты не слышала ни того ни другого)

      33.02.16, 10:46

      Давайте дозволимо українським артистам лунати в наших ефірах! (с)
      кого, наприклад?
      так, Скрябін - поза конкуренцією-ну,це для мене особисто.

      КОГО у нас можна слухати без нанесення травми нервовій системі?

        43.02.16, 10:56Відповідь на 3 від disu

        Із відомих наприклад Світлана Лобода, Тіна Кароль та ще купка інших. А з невідомих - послухайте тут на порталі радіо з краївки, там багато нової української музики.

          53.02.16, 11:05Відповідь на 4 від Азмус

          Із відомих наприклад Світлана Лобода, Тіна Кароль та ще купка інших. А з невідомих - послухайте тут на порталі радіо з краївки, там багато нової української музики.вибачаюсь,але Лобода - то *непорозуміння* просто, ну ніяк не співачка!!!, *непорозуміння* , яке за гроші потрапило свого часу в розкрутку,і для мене - вона-порожнє місцевибачте з а емоції, але то є так

          Кароль....колись вона викликала гордість за країну, один раз-коли її, юну і абсолютно невідому нікому, визнали на якійсь Юрмалі і примадонна їй вручила 50тищ....А потім,як і всіх *зірочок*, її поглинула хвиля слави ....

            63.02.16, 11:10

            Запретить! И не только эфиры, а интернет! Русскоязычный интернет подкосил мову гораздо сильнее всех этих ваших эфиров!

              73.02.16, 12:36

              "Давайте дозволимо українським артистам..." - а давайте! Одразу ж не стане платних ротацій, тиску, бартеру, шантажу etc! Заразом, може, Скрипка витягне з рота те, що він там держе...

                83.02.16, 13:28Відповідь на 5 від disu

                А мені подобається творчість Лободи, і я зовсім не розумію вашої реакції. Кароль і тоді і зараз гарно співає, і мені пофіг хто давав гроші їм на підьом, тому що у нас в країні не має соціальних ліфтів. І доречі саме вони їх зараз створюють. Що теж позитивно характерезує їх як особистості.
                Та є ше багато...

                  93.02.16, 15:13Відповідь на 8 від Азмус

                  А мені подобається творчість Лободи, і я зовсім не розумію вашої реакції. можна -для прикладу -хоча б пару пісень? ну просто-для спроби ...зрозуміти вас

                    103.02.16, 16:38Відповідь на 9 від disu

                    https://www.youtube.com/watch?v=WSm6yfYZQTI
                    https://www.youtube.com/watch?v=JLAW1swjjcc

                    Доречі, не треба чекати, що 100% творчості - геніальна. Але є досить потужні хіти і за це її можна цінувати.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна