хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Задача по психологии или результат засе..мусорения мозгов

Пенсіонер задушив свою дружину після сварки через Савченко

На Прикарпатті пенсіонер задушив свою дружину, бо та назвала його "москалем" і захищала позафракційного народного депутата Надію Савченко, яку підозрюють у підготовці терактів.

Про це пише місцеве видання Курс.

Долинський районний суд 21 червня виніс вирок 69-річному чоловікові, який 12 березня 2018 року в селі Новичка Долинського району задушив 79-річну жінку і кілька днів ховав тіло під килимом.

Як випливає з вироку, на суді чоловік пояснив, що того дня збирався їхати в районний центр – Долину – купити зерно для домашньої худоби, але йому завадив сніг. Жінка вмовила його перечекати негоду і подружжя сіло пити чай на кухні. По радіо йшла передача про Надію Савченко. Через неї й спалахнула сварка.

Пенсіонер сказав, що Савченко не викликає в нього довіри. У відповідь жінка звинуватила його у відсутності патріотизму та назвала "москалем", нагадавши, що його мати є росіянкою за національністю. Під час сварки жінка плюнула чоловікові в обличчя. Той її вдарив, схопив мотузку і почав душити.

Коли зрозумів, що жінка не дихає, намагався повернути її до життя штучним диханням. Коли це не допомогло, виніс її тіло в окрему кімнату та накрив килимком. Після цього відключив телефон убитої.

Про зникнення потерпілої поліції повідомила сусідка. До будинку навідалися правоохоронці і вбивця показав їм труп. Чоловік зізнався у скоєному та зазначив, що наміру позбавити життя потерпілої він не мав, а намагався просто її "придушити".

Результати судово-токсикологічного дослідження показали, що алкоголю чи наркотичних речовин підсудний не вживав.

Враховуючи щире каяття, Долинський районний суд визнав чоловіка винним у вбивстві і засудив його до семи років позбавлення волі.

https://www.pravda.com.ua/news/2018/06/27/7184697/

Случай, конечно, трагический. Но вот нестыковка : тот, кто негативно относился к Савченко, был назван "москалём". Противник "москаля" - патриот Украины. Патриот Украины симпатизировал Савченко. Савченко, по официальной урядовой версии - террорист и враг государства Украина. 

Очередная задача для психиатров и пример воздействия СМИ на население. 

1

Коментарі

Гість: Керюх

13.07.18, 17:52

что , до сих пор Надежду подозревают )) я думал уже доказали и посадили ))Ну а чего ты хотел? По тебе ведь тоже долго решения принимаются.... садить не садить, пиздить не пиздить...

    анонім

    23.07.18, 22:05

    А тебя пидара никто еще не придушил или в Срасеи таких как ты гандонов берегут для генофонда?

      36.07.18, 21:57Відповідь на 2 від анонім

      Вот пациент - типичная жертва. Мозг разлагается и трупным гноем выплёвывается через ротовую дырку.
      Не напрягайся - до меня не долетит.

        анонім

        47.07.18, 01:14Відповідь на 3 від Metalliver

        Точно угадал - ты и есть пациент психбольницы которого как и Уасю выпустили погулять