хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

про республіку «шкид»

  • 18.02.20, 10:39
Нова хохма від земіністра:
«З 2020 року дітей не віддаватимуть до будинку дитини (дитбудинок)...». І тут всі :Ах! Ох! Круть! Владімір Санич красавчєг! Дєті наше фсьооо, сукааа! Маладєтц!
І хтось один з цих екстазних питає: А куди? Куди віддаватимуть?
Весь такий радий, вушка нагострив, пальчики схрестив біля грудей, очі світяться... І тут НА!
Міністр: «Держава і громада буде робити все, щоб зберегти можливість проживання з рідними батьками, у ВИКЛЮЧНОМУ випадку діти будуть направлені.... (тадададам!) - до сімейного будинку дитини».
Нікуясєбє завєрнул, правда?
Перевести вам на нормальну мову? Олєжка Коваль, скорочує дитбудинки, бо їхнє утримання це дуже дорага для тих, хто за 7 місяців проср@в 70 міль‘ярдів грн (всю казну). Відтепер, соцслужба, яка здійснювала нагляд за малозабезпеченими та антисоціальними родинами, яка й так слабенько працювала, буде ЗАКРИВАТИ ОЧІ на весь той жах, що коється в таких родинах - «робитимуть все, щоб зберегти проживання з батьками». І тільки, мабуть, коли дитині відірвуть руку чи око виколять, тоді її відправлять... а хз, куди її потім відправлять, дитбудинки ж розігнали.
Мали дві непризнані республіки, тепер буде третя - рєспубліка «шкид»!
Пасіба,дякую дуже дякую
13

Коментарі

118.02.20, 10:57

ЗеМанда то зборище дурнів і невігласів, як що хтось ще не зрозуиів.
Навибирали, бля!

    218.02.20, 11:08

    Долбаки здобулы!

      318.02.20, 12:10

      Это страшно. Последствия будут просто дикими.

        418.02.20, 14:39

        Т.н. "Министерство ветеранов" выделяя миллионы на семинары карасям, министерство культуры выделяя миллиарды на кинА, не собирающие в прокате и десятой части, зарплаты министрам в миллионы - не приложили ли усилий в просирании казны ?

          518.02.20, 15:13Відповідь на 4 від Metalliver

          Т.н. "Министерство ветеранов" выделяя миллионы на семинары карасям, министерство культуры выделяя миллиарды на кинА, не собирающие в прокате и десятой части, зарплаты министрам в миллионы - не приложили ли усилий в просирании казны ?я думаю казну досі тирить порох, не дякуйте, а то Ви самі б не здогадались

            618.02.20, 15:14Відповідь на 4 від Metalliver

            звісно, систему дитбудинків треба руйнувати, але перед тим побудувати альтернативу. А її нема.

              718.02.20, 16:38Відповідь на 6 від Анна-Марія

              звісно, систему дитбудинків треба руйнувати, але перед тим побудувати альтернативу. А її нема.Тебе ж говорят.. "до сімейного будинку дитини".. Как в Европе и Америке.. Служба опеки будет растыкивать детей по семьям желающих и контролировать их содержание.. Желающие же .. будут получать деньги на содержание и иметь другие льготы..

                818.02.20, 16:51Відповідь на 7 від Хармс

                звісно, систему дитбудинків треба руйнувати, але перед тим побудувати альтернативу. А її нема.Тебе ж говорят.. "до сімейного будинку дитини".. Как в Европе и Америке.. Служба опеки будет растыкивать детей по семьям желающих и контролировать их содержание.. Желающие же .. будут получать деньги на содержание и иметь другие льготы..ага... тільки бажаючих не густо. В США на опіку і усиновлення черга, китайців беруть, а в нас?

                  918.02.20, 16:55Відповідь на 8 від Анна-Марія

                  Начнут давать деньги.. появятся и желающие.. У нас безработица.. И если к примеру какая сельская семья возьмет десятерых.. то это финансовая прибавка в бюджет.. Опять же.. детлахов можно припахивать.. шобы огород копали.. дрова кололи.. и прочее..

                    1018.02.20, 17:05Відповідь на 9 від Хармс

                    Начнут давать деньги.. появятся и желающие.. У нас безработица.. И если к примеру какая сельская семья возьмет десятерых.. то это финансовая прибавка в бюджет.. Опять же.. детлахов можно припахивать.. шобы огород копали.. дрова кололи.. и прочее..відкрию тобі великий секрет - гроші давали раніше і немалі. А от бажаючих взяти десятьох з дитбудинку як нема, так і не буде. Хіба в рабство, коли і гроші отримують, і використовують дітей як батраків. От такого повно.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна