хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Привиди

  • 01.02.19, 21:31
Том не розуміє:
Why наші чудові castles в руїнах? Він вважає Україну тупо відсталою країною, оскільки в нас немає клепки берегти history і заробляти на процесі цього збереження money.
Колись, коли Том навчався в університеті, він працював доглядачем замку. Тобто, не стільки доглядачем, як привидом британського невеличкого замку. Том лякав туристів скрипом підлоги, тінню за вікнами, падаючими предметами і засобами піротехніки.
Зараз у Тома є свій Castle. Він з родиною викупив його руїни в недолугих власників і відновив до первісного стану. Разом з абатством, яке було поряд. Бо цього вимагало графство Північний Чешир.
І так - в ньому є свій привид таємничої леді, історична експозиція, складена з того, що знайшли археологи на розкопках руїни, художня виставка, готель, ресторан, літнє кафе, два екіпажі, коні, кучері, щорічний лицарський турнір і двічі на рік - бал для юних леді. Ще в Тома в замку гуляють весілля, корпоративи і такі інші народні британські забави.
Дружина Тома - канадійка з-під Теребовлі. Оце ж вони до тещі приїхали, внука привезли. І Тома вклинило, коли тесть показав йому руїни Теребовлі. Ще більше його вклинило, що це пам`ятник архітектури, який охороняється... І з ним нічого робити не можна. Тобто можна, але...Краще то питання не рухати. Бо чиновники зжеруть. Люди не підтримають. Та і кому воно нада - і так проблем повно.
- Stupid! - сказав Том. - Як називаються ті чиновники, що завідують у вас історією, - спитав Том.
- Курви, - сказав тесть.
Том вивчив це слово. Він бачив ще Кременець, Скалат, Підгірці, Олесько і Дубно.
- Це Klondike History, - сказав Том.
- Це пиздець, - заперечив йому тесть.
Том теж вивчив це слово. Як характеристику суспільного ладу і державного устрою.
- Why? - питає Том. - Це можна зробити такий красивий і корисний бізнес. Замок, інфраструктура, романтика, привид. Розумієш: один, правильно підібраний привид, в одному замку може забезпечити третину графства роботою, видовищами, грошима, зберегти історичні артефакти, розвивати дитячу уяву, виховувати молодь. Why у вас не так?.
Наївний. В нього троянди й виноград в голові. В нас мільйони, правильно підібраних за 70 років союзу, привидів. Одні з совком в голові, інші живляться їхньою енергією.
- Tourism? Чи your курвам це not interested?
Не розуміє людина, що нашим курвам інтрестед онлі money. Їм до сраки культура, історія, відновлення історичної спадщини. І до сраки їм краса ландшафту і величність замків. В них краса - то картинка з Kosmopoliten, припасована на фейс із Кобеляк, величність - повний гаманець імпортних грошей, а краса ландшафту - Мальдіви.
- Сrazy, - каже Том.
- Угу, - погоджуюся.
А сама мрію. Про красу ландшафту, подих історії, замки, лицарські турніри, бали. Хай би вже і з привидами. Хоча, привидів я боюся. Дуже-предуже. Це в Британії вони - безпечні. Сидять по кастлах тамошніх і довірливих туристів лякають. А наші - бррр. Вони, курви, на вибори лазять...

Любов Бурак
2

Коментарі

11.02.19, 21:39

думаю, в нас теж так буде

    22.02.19, 05:24