посягательство на святое
- 14.06.18, 00:48
"Справжньою батьківщиною сала вважається сонячна Італія. Саме там, в тосканському містечку Колонната, стали робити перше сало – лярдо (lardo). Працівники, які добували мармур в цьому місті, стали першими, хто почав вживати в їжу засолені й пересипані всілякими спеціями шматки свинячого жиру. Для рабів у каменоломнях така їжа – ідеальний варіант: дешево, ситно і, як з’ясувалося, смачно. Це ж сало виготовляють там і досі 14 сімей."
Это что же это такое получается... Как это сало не исконно украинское блюдо? К чему тогда это все? Зачем жить дальше? Какой тогда смысл мироздание заложило во вселенную? весь мой мир, кропотливо выстраиваемый годами, рухнул в одну секунду... что дальше? футбол придумали не англичане? Битлз были не из Ливерпуля? Пиццу сделали не итальянцы?
Это что же это такое получается... Как это сало не исконно украинское блюдо? К чему тогда это все? Зачем жить дальше? Какой тогда смысл мироздание заложило во вселенную? весь мой мир, кропотливо выстраиваемый годами, рухнул в одну секунду... что дальше? футбол придумали не англичане? Битлз были не из Ливерпуля? Пиццу сделали не итальянцы?
5
Коментарі
Андрій1961
114.06.18, 05:55
Все дуже просто! То їх навчили прадавні укри! Ті, що Чорне море викопали...!
Тарас Музичук
214.06.18, 08:44
От ужеж таке горе!
Тарас Музичук
314.06.18, 08:44Відповідь на 1 від Андрій1961
Гість: Шёпот слов*
414.06.18, 09:54
В мире всё похоже
Моя прабабушка готовила пирог, почти такой, как обычная пицца.... Только ингредиенты немного другие... Мясо, сыр твердый домашний, томатное пюре, грибы, сладкий перец. Безумно вкусно было. И она никогда не знала, что такое пицца....
Сyрi
514.06.18, 11:37
зате ми ще можемо свіже молоко пити.