хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

як зробити з людини дебіла, психологічний практикум))

  • 31.01.18, 01:28
Психологія, конешно, загадкова наука. І, що характерно, дивує вона в першу чергу самих психологів. Причому не по-децкі.

Є у мене, значить, знайома психологиня, яка отримала якийсь нові суперсучасні тести, чуть лі не зі стенфордського університету. Якись такі пиздецьнаворочені, що ніколи помилок не дають, бо уровень. І оце попросила вона пройти ці тести присутніх, щоб продемонструвати цей їх неєбичеський рівень. Які дають такий результат, шо нічого від них не скриєш, як не викручуйся. Ти вважай, як на долоні перед тим тестом. Короче, не наїбеш.

І всілись оце людей десять їх проходити, бо ясно що правда-матка всім цікава. І проходили це все години три, замість того, щоб весело бухати на вечірці.

По результам тестів, з десяти людей, було виявлено всього два абсолютних дебіла. Невеликий процент, вважай, з колективу. Що приємно. Це був я і муж психологині. Ну ладно я, то і так ясно. А от результат мужа здивував психологиню не на жарт. Якщо не сказати розстроїв. Після цього вона ходила задумлива і якась депресивна. І в очах у неї читалась думка: "як можна так помилитись і проїбати в житті?". Що було видно, до речі і без всяких тестів.
Олекса Манн
2

Коментарі