хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Хлопчик, що плаче

  • 14.04.23, 11:07



У середу 12 квітня фотограф британської газети The Guardian Ед Рем опублікував графіті з Ізюму, яке схоже на роботу британського анонімного художника Бенксі. Малюнок зроблений на зворотньому боці радянського пам'ятника на горі Крем'янець - це знакове для ціїє місцевості місце. Своє авторство Бенксі поки не підтвердив. Це може бути робота Бенксі або стилізація його роботи.

"Стрітарт з хлопчиком, який плаче, намальований на радянському пам'ятнику в місті Ізюм Харківської області, Україна. Художник Бенксі підтвердив, що він працював в Україні в листопаді 2022 року, опублікувавши свої роботи в Instagram. Бенксі не заявляв права на цей твір і, як відомо, працював у Києві та Київській області. Ізюм та околиці було звільнено від російської окупації українськими військами у вересні 2022 року", — написав під фото графіті у своєму Instagram Ед Рем.

Також у сторіс Ед Рем написав: "Це ще одна робота Бенксі в Україні?".

Нагадаємо, Бенксі є відомим британським анонімним художником, який займається графіті. Досі невідомо його справжнє ім'я та ніхто не бачив його обличчя.

Зазначимо, у листопаді 2022 року у різних населених пунктах Київщини, які постраждали через війну, з'явилися графіті у стилі британського художника Бенксі. За деякий час Бенксі підтвердив своє авторство. Його роботи були, зокрема, у селищі Бородянка, місті Ірпінь, селищі Гостомель, селі Горенка, місті Київ. Бенксі опублікував у своєму Instagram відео, де було показано, як він працював над графіті.

Одне графіті Бенксі намагалися викрасти. Це сталося у грудні минулого року у Гостомелі Київської області, вандали зрізали графіті зі стіни. Поліція затримала зловмисників. Ще на одному графіті домальовували нові деталі.


звідси  https://2day.kh.ua/ua/kharkow/khlopchyk-shcho-plache-na-kharkivshchyni-znayshly-hrafiti-skhozhe-na-robotu-benksi

7

Останні статті

Коментарі

114.04.23, 19:19

Хорошо, что пишешь Но надо ещё

    214.04.23, 20:40Відповідь на 1 від Кондратій

    Хорошо, что пишешь Но надо ещё

      Гість: _Сонечко_

      314.04.23, 21:32

      дякую

        415.04.23, 06:48

        Нынче по всей стране могут появиться подобные вещи....
        Спс, что напоминаете...