Профіль

mukola1976

mukola1976

Україна, Рівне

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Шановні судді й прокурори

  • 21.04.20, 19:57
Не пускали діток у садочок,
бо ті прививок не мали,
а що як інших синів й дочок
прийшли б й позаражали
Звісно діти без прививки
можуть захворіти 
та чого боятись іншим 
чого так трепотіти
раз є у вас прививки , той  є й імунітет
ось так би мав сказати батьківський комітет

Зараз цеї в нас проблеми вже давно немає
всі сидять на карантині
всіх держава опікає
правда тануть грошенята, 
як той лід на сонці
скоро станемо багаті 
напевно ,як японці.
Знов суспільство розділилось
і не йдуть до згоди
деж цю Паску святкувати 
хотілося б  свободи
тож одні пішли до церкви,
інші зосталися вдома
урядовці вже планують
 продовження будь вдома
бо мовляв напевно стане
більше хворих після свят,
щож можливо так і буде
тож дальш глядітемо малят
І дивляться  вовками люди 
один на одного
посварило свято
із-за карантину цього
Та мабуть не в святі справа,
що продовжують його
чи така у нас держава, 
чи , ще не вкрали , що в кого
чи чекають на вакцину
щоб бюджет туди списать,
і брешуть , брешуть без упину,
 а люди хочуть вже гулять

А є у світі ще країни,
що йдуть шляхом природної вакцини-
голандці, шведи , білоруси
усе нас тягнуть до спокуси
порушить тую постанову
й не сидіти вдома знову й знову

Шановні судді й прокурори 
не ховайтеся у нори 
оцінку дайте постановам
оцим злочинним настановам
оцим злодюгам брехунам
і буде шана вам.


Микола Федорась           с Кустин

     





 

Карантин на коментарі

  • 07.04.20, 07:43
А, що ,якщо не тільки сиди вдома ,ай коментуй собі вдома? Бо тут зібралися і ті ,що не вірять на слово владі, а поділам хочуть пізнавати істину, бо як казав священник в церкві ,до карантину, що не надійтеся на князів в них немає спасіння. Тож надія тільки на власний здоровий глузд ,бо як кажуть "на Бога надійся, і сам не зівай".

Пане чи пані punk-Kuzya

  • 07.04.20, 01:01
Відповідь на " К знатокам, сука, Конституций. много матов" Стаття 8. В Україні визнається і діє принцип верховенства права.
Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується.
Тож звертатися у суд на підставі конституції можна. А якщо якийсь закон суперечить конституції, наприклад приймуть закон що ви зобов'язані себе знищить,бо так комусь схотілось ,то ви керуючись ст 22, ст27, та ст60 конституції, а також здоровим глуздом можете той закон не виконувати.
А щодо карантину то влада могла б проводити його в конституційному полі ,але не хоче.Вводь надзвичайний стан,і працюй.Щоправда досвід тих країн ,що ввели показує, що толку ніякого- відрізняється навпаки в гіршу сторону навіть в порівнянні з тоюж самою Швецією де карантинні міри значно слабші. Тож не вводьте в оману людей вони й так і залякані , і обдурені.

Темні сили

  • 31.03.20, 22:41
То вони в Мінску щось підписують, коли місяць повний, то закони починають в понеділок приймати, причому поночі, коли вже темно. Щось тут не чисто. Хоча ,а чого дивуватися - була ж мова , що з лисим будуть домовлятися.
Задайте дітям задачу : п'ятдесят осіб мали безкоштовно отримати по два гектари землі, але хтось у когось сто гектарів купив, то скільки ці особи отримають безкоштовно землі? Зате кажуть у нас не буде дефолту,а яб не був такий впевнений з такими охочими до чужого добра .Міняти їх треба і чим швидше.

А жить то хочеться

  • 29.03.20, 19:35
На фоні прогресуючого короновірусу ,коли й так люди вже налякані, наша влада починає говорить , що не стане ризикувати життям людей ,і не допустить дефолту. Вона робила усе можливе ,щоб поправити справи в економіці, і піднімала тарифи ,і зарплати міністрам, і ціни на перевезення наших громадян із -за кордону ,і збільшила до неймовірних висот експорт захисних масок,та тягар минулих гріхів , тай просто боргів -тягне до дефолту.А дефолт це ризик для життя, бо буде невиплата пенсій та зарплат для малозабезпечених.Хоча ,як на мене можна менше виплатити забеспеченим,і стабілізувати ситуацію,навіть не доводячи до дефолту. Та в можновладців інша думка - їм би землю продать, бажано чужу,наприклад вашу.Скажіть, а ви вже отримали кожен по 2 гектари? Ось після продажу , то вже напевно отримаєте-гарантую, що щей з відсотками. Хоча є звісно ті, хто має у своєму розпорядженні якийсь там пай , і хотів би обміняти його за хорошою ціною на те, чого в нього не має ,але хочеться.Війна , світова економічна криза , та ще ця епідемія -це напевно ті чинники ,які посприяють хорошій ціні. Хорошій, але для кого?
Коли до батьків підійшли б діти ,і сказали, мамо й тату ,а давайте продамо хату, а за гроші будемо подорожувати та жити в готелях, то батьки напевно відповіли б , що от , як виростите збудуєте хату тоді й продавайте. То напевно так потрібно,і з нашими обранцями --не вони цю землю здобували ,не їм нею і розпоряджаться.

Нова-стара зараза

  • 29.03.20, 07:14
Сьогодні ,як і в минулі роки на додачу до короновірусу прокинуналась ще одна болячка - перехід на літній час .Хоча треба визнати , що якщо будете сидіти вдома ,і нічого не робити до переходу назад на зимовий, то вас ця проблема обійде стороною. Тож бережіть тих хто працює, помоліться за них, бо вони того варті.

Якщо завтра в Крим?

  • 06.02.20, 22:18
Чи готова Україна до повернення Криму? Держава не готова до цього відповів на це питання представник президента в Криму . Над цим питанням потрібно ще працювати:
"-А если завтра надо возвращаться в Крым, Украина готова?

- Вот если агрессор, Российская Федерация, завтра уйдет из Крыма, Украинское государство не готово. Оно должно быть готово, но то, что сейчас мы видим, – нам еще работать и работать."
Щож тут сказати - працюйте ,а ми поможемо. Питання не просте , бо в багатьох є побоювання, і не безпідставні, що там будуть не лише патріоти, і багато хто вважає , що потрібен спеціальний закон про колоборантов, . То чи готова держава вже сьогодні до повернення Криму І Донбасу ?
Відповідь -так, готова . В нас є люди котрі знають , що робити, вміють , і при нагоді зроблять. А для тих хто не знає трішки розкажу , що має робити влада при поверненні , чи Криму ,чи Донбасу .
В цих регіонах вводиться військовий стан а в країні проводиться мобілізація і лише тоді війська займають ту територію розміновують , утилізують озброєння ,бойову техніку , поліція відповідає за правопорядок-українська поліція . Коли територія та кордон під контролем , а ситуація в цих регіонах стабілізується відміняється військовий стан, і проводяться вибори .Тобто наявного законодавства достатньо для реінтеграції цих регіонів аби лишень Росія звідти пішла, а час прийде -піде. Микола Федорась с. Кустин

Понеділок - день тяжкий

  • 09.12.19, 08:00
Тяжка доля керівників -мусять працювать , не обираючи днів .Щей їхати на чужину. Можна було б, і в нашій столиці зібратися , та багатьох гріхи не пускають-- бо їздили вони до нашого Криму нелегально. Тож про Крим , кажуть, і згадувати не хочуть.Та нічого --всьому свій час. Особливості деяких районів Донецької ,та Луганської області ? Згоден особливості є. Потрібно вказати містя складання зброї ,карти мінних полів, до розмінування долучити тих хто мінував, бо це складне питання.І кордон можна встановить десь за місяць. Взять оцих переговорників, додати тих кого ще не вистачає з Будапешського договору, і ось так пліч о пліч пройтися пішим ходом по лінії кордону , а заними нехай вже йдуть прикордонними і облаштовують кордон. І тим, хто не скоїв злочинів амністія .

Дощі ідуть

  • 11.10.19, 20:30
Дощі ідуть-- парують гори
Сховались звірі в свої нори
Вогко , слизько, холодно
Біжать струмки шукають дно

Біжать струмки ,біжать потоки
Хвиля камінь підійма
І силу мають вони поки
Ідуть дощі їм дна нема