хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Пане чи пані punk-Kuzya

  • 07.04.20, 01:01
Відповідь на " К знатокам, сука, Конституций. много матов" Стаття 8. В Україні визнається і діє принцип верховенства права.
Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй.
Норми Конституції України є нормами прямої дії. Звернення до суду для захисту конституційних прав і свобод людини і громадянина безпосередньо на підставі Конституції України гарантується.
Тож звертатися у суд на підставі конституції можна. А якщо якийсь закон суперечить конституції, наприклад приймуть закон що ви зобов'язані себе знищить,бо так комусь схотілось ,то ви керуючись ст 22, ст27, та ст60 конституції, а також здоровим глуздом можете той закон не виконувати.
А щодо карантину то влада могла б проводити його в конституційному полі ,але не хоче.Вводь надзвичайний стан,і працюй.Щоправда досвід тих країн ,що ввели показує, що толку ніякого- відрізняється навпаки в гіршу сторону навіть в порівнянні з тоюж самою Швецією де карантинні міри значно слабші. Тож не вводьте в оману людей вони й так і залякані , і обдурені.
0

Останні статті

Коментарі