хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Районів не буде?

  • 27.08.17, 21:22

Мені так багато людей говорило, що районів не буде, і так переконливо, що я вже й сам почав в це вірить. Тому вирішив перевірить. Брешуть. Райони будуть. Навіть там де буде створено одну громаду на район. І районні ради будуть, там де буде одна громада на район. Про це написано, і в законі  « Про добровільне обєднання громад» і в законі «Про місцеве самоврядування» і безперечно в Конституції.  Не вірите – відкрийте ст.. 133 чи ст.118 чи ст..140 Конституції.

Та мене хвилює не це, а бізнес – проект кредиторів України. Вони позичили нам гроші – ми їх освоїли, а вони хочуть їх назад. Ну сказано ж: освоїли. Де ж узять, щоб віддать? Немає. Починають нам рекомендувать: « Проведіть рефорти, зменшіть витрати з бюджету, а те, що в результаті реформ зекономиться і віддасте. Звісно людям розкажете, що все зекономлене залишиться їм».

Ось нам і розказують байки, а ми вірим. Прийняли закон «Про добровільне обєднання громад» в якому назва не відповідає змісту. Раніше, коли не було цього спеціального закону було все просто – хочуть громади обєднаться проводять референдум. Хочуть розєднаться так само. А зараз усе робиться сесіями сільських рад – хоча Конституція вимагає щоб це було добровільне обєднання жителів. Тобто цих жителів потрібно спитать їхньої доброї волі, а це референдум однозначно. Чи може депутати сільради уже й одружувати будуть не питаючи згоди? А чи можна зараз вийти з обєднаної громади? А не можна. Ніяк. Немає такого закону. Обєднались і все. І навіки разом.  Це, що кріпацтво повертається?

Кажуть що бюджет об’єднаної громади буде втричі більший ніж окремо. Забувають додать, що на громаду «повісять» школи , лікарні, садочки і.т.д. – і цей більший бюджет туди й піде щей мало буде. Тому будуть оптимізувати – закривать школи, лікарні і.т.д.

Чи може бути добро від такого обєднання? Хіба, якщо оберете святого голову і святих депутатів. В іншому випадку корупція зросте, бо контролювать раду в обєднаній громаді простим жителям буде мяко кажучи важкувато. Як і в будь якому бізнес проекті спочатку вкладаються гроші. Ось вони зараз і вкладають. Реклама хороша – та товар не вартий і гроша. Тож, люди, не ведіться на цю авантюру – щоб потім не плакать здуру. 

 

с. Кустин

Микола Федорась

2

Останні статті

Коментарі

127.08.17, 21:51

просто положат на плечи собственников то, что должно быть было с бюджета, как бы мотивация своевременной оплаты, но , учитывая бюджетников и пенсионеров, то будет банальное стравливание между состоятельными и бедными..

    Гість: Renat-ik

    227.08.17, 22:51

    ага, вспомнился Лев Кассиль: "...Иногда, упорно отстаивая новую койку для общественной больницы, он выступает на волостных сходках. А сход - богатеи-хуторяне - сыто бубнит: "Нэ треба..."

      327.08.17, 23:10Відповідь на 1 від Хозяин- С

      просто положат на плечи собственников то, что должно быть было с бюджета, как бы мотивация своевременной оплаты, но , учитывая бюджетников и пенсионеров, то будет банальное стравливание между состоятельными и бедными..Боже-ж мой. Ты на окладе или на ампулах?

        427.08.17, 23:31Відповідь на 3 від Doppler

        просто положат на плечи собственников то, что должно быть было с бюджета, как бы мотивация своевременной оплаты, но , учитывая бюджетников и пенсионеров, то будет банальное стравливание между состоятельными и бедными..Боже-ж мой. Ты на окладе или на ампулах?ты точно на ампулах, потому что ты коновал-идиот

          527.08.17, 23:34Відповідь на 4 від Хозяин- С

          просто положат на плечи собственников то, что должно быть было с бюджета, как бы мотивация своевременной оплаты, но , учитывая бюджетников и пенсионеров, то будет банальное стравливание между состоятельными и бедными..Боже-ж мой. Ты на окладе или на ампулах?ты точно на ампулах, потому что ты коновал-идиотСловарный запас желает кое-чего. Возможно, чтения словаря перед сном. Ну.. или каких других способов расширится. Не путай с "ширнуться"

            627.08.17, 23:37Відповідь на 5 від Doppler

            Не путай с "ширнуться"тебе виднее, ты же коновал-идиот, тебе это ближе

              727.08.17, 23:40Відповідь на 6 від Хозяин- С

              Не путай с "ширнуться"тебе виднее, ты же коновал-идиот, тебе это ближеСоскучился по игнору, ебнутый модератор, модер, говнюк? Не получиш (без мягкого кончика) ни хера.

                827.08.17, 23:45Відповідь на 7 від Doppler

                Не путай с "ширнуться"тебе виднее, ты же коновал-идиот, тебе это ближеСоскучился по игнору, ебнутый модератор, модер, говнюк? Не получиш (без мягкого кончика) ни хера. обана, проявилась речь "интеллигента"
                значит я был прав, ты тухлый коновал-идиот

                  928.08.17, 00:16Відповідь на 8 від Хозяин- С

                  Не путай с "ширнуться"тебе виднее, ты же коновал-идиот, тебе это ближеСоскучился по игнору, ебнутый модератор, модер, говнюк? Не получиш (без мягкого кончика) ни хера. обана, проявилась речь "интеллигента"
                  значит я был прав, ты тухлый коновал-идиот
                  "КОНОВАЛ-ИДИОТ". Ну что могу сказать... Данная идиологема, повторяемая в минимум пяти заметках свидетельствует о том, что Вы замкнутый в реальной жизни и никчемный еблан, жаждущий реванша в виртуальном мире. Успехов. И крепкого здоровья

                    1028.08.17, 00:31

                    Яка різниця будуть райони чи не будуть. Головне ОЧІЛЬНИКИ всі будуть. Вони зараз розкрадають все що ми заробляємо і будуть розкрадати і потім. А районі з населенням в 30 тисяч за рік безнаказано вкрасти на туалетній бумазі три мільйона грн. це як вам, слабо? А про збільшення бюджетів... Не смішіть. Бюджети збільшилися за рпхунок введення нових податків. А де ці гроші? Люди побачили якесь покращення? Ні. То для кого збільшилися бюджети?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна