хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вельчинский – спроба номер п’ять!

О как намаялась я с тобой,
Моя попытка номер 5.

«ВИА Гра»


Як цікаво все ж такі жити у невеликому місті - всі і все про всіх знають. А ще цікавіше бути головою у такому місті. Тут ти сам собі і Голова, і Цар, і Президент.

Місто Баранівка Житомирської області нічим не відрізняється від інших невеликих міст в Україні. І у Баранівці є свій Вельчинський, який сам собі і голова, і президент, і торговельний центр.

Микола Романович Вельчинський колись вже був Головою районної ради Баранівського району. Але дуже хоче покерувати ще.

Кілька місяців тому на сесії районної ради було прийнято рішення не обирати голову районної ради до кінця каденції. Але наприкінці року, що завершився, у Баранівці все ж таки вирішили обрати нового голову.

Ще до початку сесії під стінами РДА зібралися члени громади з плакатами та транспарантами – вони вирішили взяти участь у сесії і особисто простежити за процесом голосування. Активно протестували вони проти одного з кандидатів на посаду – Миколи Вельчинського. «Бізнес пам’ятає хабарі Вільчинському», «Брудним депутатам місце на смітнику», «Торговий центр Вільчинського напроти мерії – символ неповаги…» – такі гасла майоріли на плакатах протестувальників.

На позачерговій 30-тій сесії Баранівської районної ради депутати ТРИЧІ голосували за обрання нового голови. Починали звісно з кандидатури скандального Вельчинського. Але жоден з кандидатів так і не набрав необхідної кількості голосів.

Суперечки, заклики, крики «ганьба» – під такий супровід розглядалося питання обрання голови. Згадали і колишні «заслуги» усіх, хто був членом Партії регіонів, особливу увагу привернули ті, хто і досі не полишив її лав. 5 годин довгих і непростих розмов не призвели ні до чого – у результаті жодного з кандидатів не було обрано, і питання зняли.

«Не мытьем, так катаньем» вирішив Миколай Романович Вельчинський і вирішив просто «проштовхнути» своє призначення, щоправда не Голови райради, а Голови РДА.

А думка громадян і депутатів Баранівки? Це ж лише думка. Хай вони і далі живуть зі своєю думкою.

Нагадаємо, що всі політичні сили погодились не проводити призначення Голови РДА без громадських обговорень, про що неодноразово наголошував голова ЖОДА О.Машковський.

Одним словом, в Баранівському районі ( та і не тільки) з приводу призначень і не призначень назріває глибокий конфлікт, аж до громадянської непокори у випадку призначення персони Вельчинського.

Відзначимо, що Микола Вільчинський – це персонаж відомого антикримінального розслідування, пов’язаних зі знищенням Вільчинським «Баранівського фарфору». 


1

Коментарі