Профіль

Alina11

Alina11

Україна, Хмельницький

Рейтинг в розділі:

Модні тенденції 2015 весна-літо

  • 07.06.15, 20:22
Цьогорічні тенденції - це жіночність і яскравість.Навесні увага приділяється легким топам, сукням, спідницям і блуз. Одяг може відрізнятися в усьому, але не у виборі тканин. Матеріалами служа натуральний шовк, мереживо, шифон і атлас.Серед стилів домінують 70-е і мінімалізм.

Влітку всі колекції наповнені соковитими фарбами і білим кольором. Складний крій, волани і драпіровки прикрашають сукні, брюки, жакети, блузки та інший одяг. Аналогічно весняного сезону домінують легкі тканини. До колишнього списку можна додати льон і металізований матеріал. Актуальними приталені фасони і облягаючі силуети. Вироби повинні підкреслювати фігуру якими способами. Головний тренд - горошок. Його легко зустріти на більшості моделей. Злегка поступаються в популярності смужки, геометричні фігури, квіти і колорблокі. У 2015 в моді однотонні лаконічні ансамблі.

У моді комбінезониdance . Вони підійдуть на будь-який випадок. Зустрічаються різної довжини, елегантні, спортивні, прості, яскраві, непомітні, з декором і без нього. Сарафани домінують над сукнями. Повітряні тканини розвиваються при русі і обволікають фігуру.podmig