хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Зая.

- Дякую! Все, як завжди, красиво і смачно! - вставши від столу, Андрій поцілував Аню в щічку і смачно позіхнув. - Я зараз в ванну і спатки. Втомився за день, що собака, прямо очі злипаються.

Через пару хвилин за дверима ванної вже плюхкотіла вода. Аня почала збирати зі столу посуд після вечері, аж раптом запілікала смс-ка на Андрієвому телефоні. Аня, яка до цієї пори ніколи не чіпала телефон чоловіка, відкрила повідомлення. Чому зараз це зробила? Мабуть, так мало статися. Чорні буквочки на світлому моніторі заскакали веселими рядочками і злилися в одну друковану масу: "Зая! Я так хочу знову, як сьогодні вдень, похрумати твою морквинку! Хрум-хрум, коханий! Цілую і люблю тебе, мій Зая!"

В цю саму секунду для Ані небо впало на землю. Тільки тепер їй стали зрозумілі чоловікові відрядження майже щотижня і затримки з роботи..." Тільки б не зірватися, тільки б втриматися і не розплакатися, - вмовляла сама себе Аня. " Вокруг тебя Земля кружит, вокруг тебе Земля кружит...." - Монатік так настирно втохмачував їй цю фразу з маленького радівця на кухонній поличці, що вона нервово вирвала дріт з розетки.

- А що у нас так тихо в хаті? - Андрій, обмотаний на бедрах банним рушником, розімлівший і рум'яний, зайшов на кухню, відкрив холодильник, налив собі холодненького морсу. Аня мовчки простягнула йому телефон: " І давно це у вас? Відколи це ти став чиєюсь Заєю?" Чоловік від несподіванки присів на табуретку, залпом випив стакан напою, подавився, закашлявся: " Рік. У нас все серйозно - вона молода і народить мені дитину!"

- Андрію! Це удар в саме серце. Ти, одружуючись на мені, знав, що я не можу мати дітей. Тоді ти сказав, що це не важливо. Всі 10 років нашого шлюбу все було гаразд. Тепер ти зраджуєш мене із молодою, щоб мати дитину?

- Люди змінюються, зрозумій, Аня! Тому нам треба знайти якийсь спокійний вихід із ситуації! - Андрій рвучко встав, від чого банний рушник розв'язався, впав на підлогу і Андрій стояв перед Анею розчервонівшийся і голий. Аня подивилася спочатку в очі чоловіку, опустила погляд на його груди, живіт, зморщений член і, несподівано для самої себе, усміхнувшись, сказала:" А немає що вирішувати. Іди до неї, Зая! І бережи свою морквинку!"

- Дура! - чоловік, переступивши рушник, пішов до спальні. Аня чула, як він складав речі, як відкривав і закривав шухлядки шафи і шурхотів документами. Але не зрушила з місця, просто не могла: руки-ноги обважніли і вона стояла біля відкритого вікна, як сонамбула. Мозок кричав: "Іди! Зупини його!" але язик ніби онімів і вона не могла знайти потрібних слів. Чи не хотіла?

Боковим зором побачила, що сонячний диск, що ховався за горизонт, якийсь надзвичайно червоний і величезний. Хм, сонечко вітає мене з завтрашніми днем народженням. Боже! Про що я думаю? Мій чоловік іде до коханки, а я стою, як істукан... Із ступору її вивели слова Андрія: " За іншими речами заїду пізніше ". Аня пішла до спальні, пластом впала на ліжко. Думок не було, сліз теж. Образа рвала на частини душу і серце, головна біль - мозок. " Вокруг тебя весь мир кружит", - пульсувала в голові одна і та ж сама фраза, під яку Аня, думаючи, що вона не спатиме до ранку, непомітно заснула.

Наступного дня 35- річна зраджена іменниця йшла на роботу. Підготувавши на підпис Юрію Васильовичу пакет документів, серед інших паперів підклала йому заяву на свою тижневу відпустку. " Ні, Анна Юріївна, я не можу вас зараз відпустити. Звітний період, як я без секретаря? "- директор закивав головою. " Сухар, точний сухар", - подумала Аня, а вслух сказала: " Мій чоловік пішов до коханки, мені потрібна відпустка, з мене немає зараз толку". Директор мовчки підписав заяву і шість днів Аня, закрившись в квартирі, плакала донесхочу. А на сьомий вирішила, що вона бажає Андрію щастя і кохання в оточенні молодої нової дружини і купи їхніх дітей, пішла в перукарню, зробила нову зачіску, новий колір волосся і пообіцяла сама собі закрити цю сторінку в своєму житті.


Юрій Васильович п'ять років тому став вдівцем. Залишившись у 42 роки один з дорослою дочкою, не розкиснув, не топив горе в горілці. Керував великою компанією, допоміг дочці підняти власний бізнес. На жінок, правда, не звертав уваги, все ще не відпускав із пам'яті покійну дружину. На свою секретарку, Аню, правду кажучи, інколи заглядався, але не більше того - вона жінка заміжня, серйозна, розумна, працівник високопрофесійний, його права рука, по суті. Але, після повернення з відпустки, Аню ніби підмінили. Все робить на автоматі, сухий тон і сум в її голосі зовсім не сприяли нормальній робочій обстановці.

Якось ввечері Юрій Васильович запитав її: "Анна Юріївна! А чи погодитеся ви скласти мені компанію і повечеряти сьогодні зі мною в ресторані?". А Аня взяла і погодилася. Як не дивно, за чотири роки роботи секретаркою, вона ніколи ще не вечеряти із директором компанії. " Нехай порозказує якихось історій із свого життя, - подумала, - все ж таки 12 років різниці у віці, є що розповісти мені. Та мені й іти в свої пусті чотири стіни не дуже хочеться"...

Вони просиділи в ресторані до дванадцятої ночі. Аня і не уявляла, наскільки цікавий її керівник, як співрозмовник і наскільки галантний, як мужчина. Весь вечір він сипав цікавими і веселими історіями із свого життя, ненав'язливо випитуючи Аню про її особисте. Вона так поринула в спілкування з Юрієм Васильовичем, що, коли офіціант нахилився і сказав, що ресторан зачиняється, сумно зітхнула: " Ах! Так шкода, що вечір так швидко закінчився" Він запропонував: " А давайте, Аня, підемо в караоке?", - і вони ще до двох годин ночі співали всілякі пісні, зірвали голоси і сміялися і веселилися, як малі діти.

А потім, у квартирі Юрія Васильовича, у них був секс. Такий, якого у Ані ніколи не було - глибокий і повільний, ніжний і пристрасний. Юрій Васильович настільки досконало володів своїм тілом і своїм інструментом, настільки ж майстерно відчував тіло Ані. Кожна її клітинка відгукувалася на його ласки і поштовхи. Аня відчувала себе в його вмілих руках пластикою, з якої можна було виліпити все, що завгодно йому - ніжність, пристрасть, стогін, крик, вибух, оргазм... Втомлені і щасливо спустошені, лежали вони в обіймах одне одного. "Знаєш, Юра,- Аня провела рукою по його сивій скроні, - а правильно ж співає чортяка - світ навколо нас кружляє", - і радісно засміялася, знову опинившись під збудженим мужчиною.

Все у них закрутилося з неймовірною швидкістю - побачення, виставки, робота, кіно, театр. Інколи Аня ловила себе на думці, як швидко вона перестала згадувати про Андрія і як швидко Юра став для неї цілим світом. Через місяць він запропонував Ані переїхати жити до нього. Вона, повагавшись, погодилася і цілий тиждень вони разом, помаленьку, перевозили її речі з квартири, де вона жила з Андрієм.

За кілька днів мав наступити Новий рік і Юра дуже хотів, щоб вони зустріли його удвох, як чоловік і дружина. 31 грудня, коли Аня готувала на кухні фірмові страви, Юра зайшов на кухню, сяючий від щастя: "Це буде пречудовий Новий рік! Доця дзвонила. Я сказав, що ми з тобою тепер житимемо разом. Вона дуже рада і приїде до нас. Але не сама - зі своїм хлопцем. Сказала, що він у неї класний! Будемо знайомитися всі разом" - згрібши Аню в оберемок, закружляв її по квартирі, як заправський танцівник. - Який же я щасливий, люба моя Анєчка!"

Хвилюючись, обоє ледь дочекалися новорічного вечора. Аня робила останні штрихи до новорічного столу, коли в двері подзвонили. Юра пішов відкривати, в коридорі почулися дзвінкі вигуки : " Папа! З наступаючим Новим роком!!!" І тут же зляканий зойк: " Папа! Що з тобою??? Папа!!!!"

Аня вибігла на крик в коридор. Юрій сидів на коридорній тумбі, зіпершись на стіну і тримаючи руку на грудях. Його дочка викликала швидку. А поряд з дочкою, з пляшкою "Шампанського" в одній руці і "Київським тортом" в іншій, стояв розгублений Зая.
32

Останні статті

Коментарі

110.07.17, 01:01

перша

    210.07.17, 01:02Відповідь на 1 від Міс Марпл

    першаПривіт!

      310.07.17, 01:08Відповідь на 2 від Ми Ла

      першаПривіт! там все буде добре? Аня стане Заїною тещею? Бізнесмен не помре?

        410.07.17, 01:09

        интересно

          510.07.17, 01:16

          дякс!
          ох и ах!!!! аж у грудях зашкварчало(с))))))
          бывают в жизни совпадения)))

            610.07.17, 01:36

            а откуда Юра знал Заю?

              710.07.17, 01:50Відповідь на 6 від Al KazlOFF

              а откуда Юра знал Заю?Аня могла розповісти, може, світлину побачив, як речі допомагав перевозити.

                810.07.17, 04:08

                Аж заридав
                Якщо щось, пишіть будь-ласка десь на початку "для дівчат", або "мелодрама", гаразд.

                  910.07.17, 04:47Відповідь на 3 від Міс Марпл

                  першаПривіт! там все буде добре? Аня стане Заїною тещею? Бізнесмен не помре?Не знаю залишилась "за кадром" інформація .
                  Ти як хочеш?

                    1010.07.17, 04:47Відповідь на 4 від Єсina

                    интересноДякую!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна