Профіль

ДМВ73

ДМВ73

Україна, Вишневе

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Таємниця рецепту.

На сковородку, добре розігріту, Кидай скоріш з прослойками сальце. Коли воно добряче зашкварчало, Залий швиденько куряче яйце. Ти білорус? Додай іще картоплі Як італієць, то томат додай. Якщо болгарин - зразу бринзи ніжной Шматочок у яєшню підкладай. Якщо грузин - додай сунелі-хмелі, Враз запашніше куряче яйце. Якщо норвежець - кuдай осетрини, Смачніше зразу буде все оце. З бананами яєшню приготуєш, Новітнього вже буде символ це. З яєшнею усяк собі мудрує, Щоб задобрити...

Читати далі...

Лист до Портоса.

Початок подій змальовано тут http://blog.i.ua/community/1173/181155/ http://blog.i.ua/community/1173/181266/ Портосе, друже, де пропав? До тебе справу маю. Скоріш до дому повернись. Бо тут тебе чекають. Біда велика знов прийшла У королівство наше. І зрада знов своїм крилом Над королевой маше. Підступний ворог розпочав Лихі творити дії. Кохання ніжне розтоптав, Лишив її надії. Ганебний наклеп на любов Злий ворог нашептав І через злії дії ті Король наш бранцем став...

Читати далі...

Міледі.

Навіяно http://blog.i.ua/community/1173/183820/ Прочитав у блозі Anra новий, досить оригінальний погляд на життя і діяльність Міледі, героїні роману Дюма "Три мушкетери" Вирішив підтримати цю ідею своїм віршем. Що з цього вийшло - судіть самі. * Смерть і нещастя сіє всюди Тому вона завжди одна. Хоча і добре в неї серце, Рука жорстока і брудна. І все тому, що в її серці Іще кохання не було До всіх кохання завітало, А от до неї не прийшло. Серденько...

Читати далі...

Дитячий борщ.

Цей рецепт не претендує на оригінальність, і, можливо, для багатьох не буде новиною, та все ж вирішив поділитися ним з читачами. Можливо здасться у пригоді молодим матусям. На цей рецепт мене спонукав черговий "страйк" моєї доньки. Що найбільше не полюбляють діти у борщеві та супові? Звісно це зажарка і жир. Вигляд шматочків смаженої цибулі і вишкварок викликають бурхливий протест і категоричну відмову від споживання цих необхідних у житті продуктів. &nbsp...

Читати далі...

Пошук рецепту.

У далекому дитинстві, коли я, навіть, гадки не мав про торти і інші новомодні витребеньки, пригадую, бабуся на дні народження пекла домашній святковий пиріг. Велетенський пиріг займав з пів столу, прикрашений плетивом візерунків із тіста, і з начинкою із сливового джему. Не якогось там варення, а справжнього сливового джему, густого і пружного, який можна було різати хіба що ножем. Ну і традиційні свічки по кількості виповнених років. Іще...

Читати далі...

Кріль під "шубою".

Всім відомо, що м’ясо кроля має специфічний запах і досить жорстке. Перед готування його замочують на кілька годин у слабому розчині оцта, щоб знищити цей запах. Коли я у черговий раз зіткнувся з цією проблемою, то вирішив піти іншим шляхом.На це мене спонукало те, що дочка "застрайкувала" і відмовилася їсти кролятину. Оскільки справа була у вересні, то овочів і фруктів не бракувало. Тому я із того, що було під рукою, зробив нове блюдо. Ось такий рецепт. Тушку кроля порізав на...

Читати далі...