Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Кейт... 2010

… мама отдала эту фотографию Анны мне. Но я не вставила ее в рамку. Я вложила ее в конверт, заклеила и положила в дальний ящик письменного стола. На случай, если когда-нибудь она начнет уходить из памяти.

Вероятно, настанет утро, когда ее лицо не будет первым, что я вспомню. Или летний день, когда я уже не смогу припомнить, где именно на ее правом плече была родинка. Возможно, в один из таких дней я не услышу звуков падающего снега и ее шагов.

Когда меня одолевают эти чувства, я иду в ванную, поднимаю рубашку и касаюсь белых шрамов на своей коже. Я помню, как в самом начале мне казалось, что швы складываются в буквы ее имени. Я думаю о ее почке, которая работает во мне и о ее крови, которая течет в моих венах. Она всегда со мной, где бы я ни была.  


(с) Джоди Пиколт. Ангел для сестри...

Знаю, недавно була подібна тема. Багато-хто тоді відгукнувся. Але думаю, в наш час такої екології подібні проблеми ставатимуть перед все ширшою аудиторією. Треба сформувати свою позицію…


56%, 5 голосів

44%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі

Гість: Рита1234

12.02.08, 23:25

жинь я люблю но родных больше. и одам им все свои органы

    анонім

    23.02.08, 19:59

    мне кажеться в голосовании надо еще одну строчку для голосования, "я ладен пожертвувати, якщо людина достойна" чи "для рыдних та друзыв я на все готовий"

      33.02.08, 23:53Відповідь на 2 від анонім

      В принципі питання стоїть так чи ні, на жаль третього варіанту якось природньо бути не може. Якщо шукати якісь умови, то краще зразу сказати ні.

        анонім

        43.02.08, 23:55Відповідь на 3 від Володюсик

        В принципі питання стоїть так чи ні, на жаль третього варіанту якось природньо бути не може. Якщо шукати якісь умови, то краще зразу сказати ні.мене один хлопець звинуватив у егоїзмі, але я не думаю, щоя егоїстка. Але, якщо не можна вибрати 3 варіант, то я теж хочу жити, але якщо людина варта, то я віддам своє життя

          54.02.08, 00:00Відповідь на 4 від анонім

          Не треба віддавати своє життя так легко, думаю про таке легше написати, ніж зробити. Замітка з роману, де всі ці переживання, вагання, страх і жага життя дуже класно описані.

            анонім

            64.02.08, 00:03Відповідь на 5 від Володюсик

            Не треба віддавати своє життя так легко, думаю про таке легше написати, ніж зробити. Замітка з роману, де всі ці переживання, вагання, страх і жага життя дуже класно описані.я от недавно кров на донорство здавала- в обморок упала)))))))))

              74.02.08, 00:28Відповідь на 6 від анонім

              На рахунок крові - то я б напевно тоже впав. По крайній мірі раз здавав на аналізи, посидів пару мінут, ніби все ОК, встав, пішов, ледве на сходах не гримнувся. Добре, що поручні були.

                анонім

                84.02.08, 00:36Відповідь на 7 від Володюсик

                На рахунок крові - то я б напевно тоже впав. По крайній мірі раз здавав на аналізи, посидів пару мінут, ніби все ОК, встав, пішов, ледве на сходах не гримнувся. Добре, що поручні були.а я прям на пол гепнулась. Хоч нашатир понюхала перший раз у житті.

                  94.02.08, 00:41Відповідь на 8 від анонім

                  В тебе друга група крові.

                    анонім

                    104.02.08, 00:43Відповідь на 9 від Володюсик

                    В тебе друга група крові.да, а що ?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна