хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Пристрасна трагікомедія. Серiя третя.

Ангел з незворушним спокоєм дивиться у вікно на нічний пейзаж зимової білосніжної казки, є ще час....


Поки метушня під перинами викликає лише ангельську посмішку, роздуми про самотність почекають. А час біжить, і блаженна радість розчиняється у тиші. Пристрасті вщухли... Ангел нечутними кроками наближається до шафи, дістає звідти боксерські рукавички і прямує до виходу. І дарма, що підопічний такими рукавичками жодного синця нікому не вклеїв, але на те вони і ангели - компенсовувати нереалізовані починання. 

А тим паче, що цього року нечисть планує випробувати свої зубки на шкурах наших почуттів. Треба готуватися, потлумити грушу, самому нею побути. Ось сестри студент вже з карате віце-чемпіоном континенту став. Ніч у спортзалі - не найгірший варіант для самотнього янгола. Вже світає, коли доволі потовчений фейс нашого охоронця повертається у номер. 

Опа... А що тут сталося? Штори приспущені, солодка тиша змінилася на тривожне сопіння в півтемряві. Цих безпорадних людисьок ні на хвилинку не можна самих залишати - варто було відлучитися, як вже пан розхворілися після вчорашніх забав. Горличко бо-бо, сопельки кап-кап, температурка аж зо 37,2. А що,  кумедні би були кадри у вже знайомій нам ванній кімнаті -- заспаний, запухлий чоловічок ледве продертими очима намагається привести свою мармизу до поголеного стану, а посланець небес запускає лосьйоном Олд Спайс ранки після нічних спарингів. Так і не відомо, хто кому заздрить )

А ось і покоївка намалювалася у нашому номерку. І незле би було, коли б це була підточена життєвими негараздами санітарка в нейлоновому фартусі, так ні - юне дитя гір бухливим потоком увірвалося в кімнату. Вороново-сизе пряме волосся граційно і велично спадає у розріз білої сорочини, гудзичкам котрої лише шаленим зусиллям ниток вдається утримати пухнасті перса у рамках пристойності. А таки треба ж бісеняті було навідатися до нас тоді, коли золотоволоска випурхнула з готельчика.

Була в мене грішна ідея за сценарієм зараз затягнути цю мавку з очима газелі до ліжка, виправдовуючись тим, що у нас із ангелом по дві голови, а крові вистачає лише на одну, однак не ризикну так споганити ролик напередодні 8 березня. Зробимо так: не відаючи хто до нас завітав, ми в хованки вирішуємо гратись і підстерігаємо з ангелом нашу жертву у ванній. Світло ми завбачливо погасили. Покоївка до нас, а ми до неї і лоскотки шукати ))). Починається все з переляку, який переходить в регіт, ну а коли за помахом чарівної палички гудзички не витримують такого знущання і падають, оголюючи соковиті груди, то покоївка, за секунду зашарівшись, заїхавши мені по щоці, як ошпарена, вилітає з ванни.  

Фурія, розмахуючи цицьками, проноситься повз золотоволоску, що саме у ступорі з пакетами апельсинок та інших вітамінних смаколиків стоїть у дверях.  З найневиннішим сміхом із ванної кімнати показується моя фізіономія, яка одразу ж отримує дзвінкого повторного ляпаса у другу щоку. Знову ванна, і знову пора лосьйону Олд Спайс проявляти лікувальні властивості.


А вони таки помиряться. Їхні ангели обов'язково їм у цьому допоможуть - вони ж по-справжньому кохають одне одного. Але про це вже зовсім інша рекламна кампанія. Ваш сценарист, Володюсик В. 

П.С. питали про звуковий супровід - ось, вмикайте гучніше. 


38

Коментарі

анонім

17.03.10, 22:07

Володь, плюсону, читать неохота, а человек ты хороший, только заметки не рассылай,пжлста

    27.03.10, 22:10Відповідь на 1 від анонім

    ех, музику хоч послухай, лєнь ти така
    п.с. з наступаючим

      анонім

      37.03.10, 22:13Відповідь на 2 від Володюсик

      не лень я такая, предыдущие читала щас мне больше такое подходит
      BB King & Eric Clapton - Three o'clock Blues
      прочитаю потом.
      п.с. мерси( хотя звучит как поздравление с н.г.)

        47.03.10, 22:16

        такие длинные тексты на украинском мне трудно, но музыка

          57.03.10, 22:19

          Ну тебе й понесло...

            67.03.10, 22:20

            Цікаво пишеш,дякую

              77.03.10, 22:22

              Замітка мала романтичні, кумедні: "Горличко бо-бо, сопельки кап-кап, температурка аж зо 37,2. " моменти, музичка мені дуже сподобалась (обожнюю Nightwish) Бажаю творчих злетів та натхнення.

                87.03.10, 22:54

                Володь, плюсону, читать неохота, а человек ты хороший, только заметки не рассылай,пжлстаплюсуй , плюсуй, автор бомжует, он уже, бедненький, третье ваяет, денег на трубу не хватаетне в призах щастя, просто привід непоганий, щоб тобі личко поїхати підрівняти

                  97.03.10, 22:55Відповідь на 7 від Анюта94

                  Замітка мала романтичні, кумедні: "Горличко бо-бо, сопельки кап-кап, температурка аж зо 37,2. " моменти, музичка мені дуже сподобалась (обожнюю Nightwish) Бажаю творчих злетів та натхнення. дякую, коменти такі надихають

                    107.03.10, 22:57Відповідь на 6 від Голубка

                    Цікаво пишеш,дякуюі вам

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна