Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Електронний сексуальний паспорт

  • 04.06.09, 23:10
В час глобальної комп'ютеризації, коли на зміну паперовому паспорту приходить чіп, коли медична картка заноситься на носій інформації в уніфікованому форматі, який відчитають у будь-якій частині світу, треба також робити перші кроки на шляху реєстрації почуттів та стосунків між особистостями. Особливо актуальною ця проблема видається в час поширення смертельних венеричних захворювань та стане підготовкою людства до приходу раси дітей-індиго, котрі й так зможуть зчитувати цю інформацію з інформаційного поля.

Отже, почну з раннього дитинства, щоб пан Фройд не мав претензій.

Коли мені було 3, був у мене друг Вадік, який навчив рани заживляти листком подорожника. Дві також сусідки жіночої стані, але не можу згадати навіть їх імен. На тому коло моїх інтересів поза сім'єї вичерпалося до великого переселення, яке відбулося в 1989 році. 

Добре пам'ятаю факт знайомства з дівчиною з сусіднього під'їзду. Оленка. Бавилися часом біля клаптику городу під вікнами 10-типоверхівки. Вона таки перша, кого я відрізнив за статевою ознакою. 

З нею ж я навчався і в школі. Вірність платонічну зберігав до класу 5-6, але ще раніше мої вподобання косили вліво. Простіше перелічити тих однокласниць, кого я не бачив своїми сексуальними партнерками. Але все ж деякі імена об'єктів моїх бажань відзначу. 

Юля, тому що в неї були теплі стосунки з моїм другом (3 кл.)

Наталя, тому що вона звалтувала іншого мого друга в мене на очах. (5 кл.)

Десь тоді також було винайдено мною спосіб мацання грудей у старшокласниць. Для цього торба перекидалася за ручки через плече і утримувалась за спиною на одному пальці так, щоб долоня і всі решта пальців залишалися на рівні плеча. Цією ж ручою і намацувалися всі принади дівчат під час руху по сходах вверх тоді, коли власниці бюсту спускалися по сходах вниз.

Христина, тому що в неї груди виросли до четвертого розміру, допомагав звабити її своєму другу-партнеру по грі FIFA 97-98  (8 кл.) 

Ірина Василівна, вчителька географії та економіки. Молода, тендітна, чорнява, що більшого треба було для закоханості. Залишався з нею на додаткові заняття під час підготовки до олімпіад.

Надя, просто подобалася. Дарував солодощі, і зараз би подарував, вона мені симпатична.

Галя, в нас дачі по сусідству. Траплялося грати в лови на лоні дикої природи (10 кл.)

Марта, відчував її нерівне до мене дихання. Вона наважилась про свої почуття сказати на весь клас за місяць до закінчення школи. У відповідь на: "ти що, не бачиш, що я тебе люблю?" почула "ну і що" (11 кл.)

Оля, теж бюст зіграв вагому роль. Інша причина, вона сиділа ззаді і треба було давати списати. Напевно приємно було відчувати те, що комусь потрібен.  (10-11 кл.)

Соломія, з паралельного класу, їй до вподоби були розумні, а чом би й ні. Вели переписку по локальній шкільній мережі. (11 кл.) 

Зацілованим на випускному останніми двома зі списку на цьому завершуються мої шкільні роки. 

Мені сімнадцять, їй чотирнадцять. Васька її звали, 10 днів у Парижі, Ніцці та Венеції. Класно тоді було, вона подарувала мені моє "ангельське терпіння", вид своїх зовсім дитячих ще грудей на лазуровому узбережжі та незабутню, але чомусь останню, прогулянку на Лису гору. 

Іванка. Це напевно той трамплін у доросле життя, котрого мені бракувало. Ми зустрілися на весіллі, вона була дружкою, я сидів біля неї. Поки єдина зустріч у моєму житті, де  всі бар'єри спілкування було подолано за вечір. Телефон її у Івано-Франківську безповоротно втрачений з крадіжкою мого мобільного.


Це все були квіточки. Тепер до основного. 

Член: середньостатистичних розмірів. 

Венеричні захворювання: не спостерігались.

Перша полюція: десь в років 11-12.

Перший оргазм: в 15.

Цноту втратив у 18. От про неї детальніше. Найкращий період часу: двотижнева практика в Польщі. Найгірший: дотижневий відпочинок в Криму перед розривом стосунків. Провів з нею 4 роки, секс незахищений. Спочатку не думав, що то дочка завідувача кафедри. А треба було --тепер він є моїм науковим керівником.


А далі - то вже теперішнє, хто уважний, той все знайде на сторінках мого блогу, чи просто на порталі.

З.І. кого може забув, то звиняйте, намагався згадати всіх. 

 

6

Коментарі

Гість: Джейми

15.06.09, 14:31

слухай, дико сподобалось, я собі теж таке напишу))))))))))
сподіваюсь, ніхто цього не побачить......хоча....за мною навіть на цьому портал слідкують) але - все одно напишу.)))))))))))))

одним словом, друже, у тобі я навіть не сумнівалась, цікаво було про дитинство...все інше вже знаю.)

    Гість: _Буська_

    25.06.09, 18:41

    пришпил