Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Світло... посмішок.

  • 30.10.08, 22:46

Коли більшість з нас прокидається, то вже світло надворі... Це кому щастить у цьому житті зараз. Але ще не довго залишилось радіти сонечку, скоро і сови прокидатимуться в темряві холодного ранку. 

Приємно прокидатися зі світлою посмішкою. Часом вона викликана приємними сновидіннями, а деколи полегшено зітхаєш і з посмішкою усвідомлюєш, що тебе не чекає сьогодні бетонування чергової серії зразків, що насправді науковий керівник не дзвонив і все це був лише сон.

Йдеш заспано чистити зубки, щоб посмішка хоч трохи асоціювалася зі світлом. І радієш, як дитина, коли на тебе вже чекає плитка шоколадки, яку баба завжди привозить, навідуючись в гості. За хвилини дві половина солодкого нівелює попередні старання. Але серотонін напевно ще й володіє люмінесцентними властивостями, раз ти починаєш світитися від задоволення.

Навідуєшся в сервісний центр. Це, скоріш за все, професійне, але приємно, коли, попри нудьгу і одноманітність роботи, дівчата з центру обслуговування абонентів намагаються зустрічати клієнтів з посмішкою. Та навіть якщо посмішку симулювати, то напруження певних лицьових м'язів мимовільно запускає процес виділення гормону щастя.

Сьогодні на тренуванні якраз намагалися натягнути на лице міміку танцювальних пар на змаганнях. Чесно вам скажу, це діє. Танцюється і легше, і ритмічніше, і що найголовніше, далі посмішка вже справжня.

Посмішку можна почути. Коли хтось посміхається, розмовляючи по телефону, то це одразу відчувається. Це, здається, навіть заразне. Щоб ви знали на майбутнє,  сміх і позіхання можна підхопити навіть по радіо та електронних заcобах зв'язку.

Не забудьте прикрити рота, бо зараз ви позіхнете. І посміхнетеся також. А якщо ні... то залиште свій світлий коментар. 

4

Коментарі

130.10.08, 22:54

    230.10.08, 22:54

    "сміх і позіхання можна підхопити навіть по радіо та електронних заcобах зв'язку."-чиста правда,якщо позіхне один, то співрозмовник не втримається

      Гість: sonichka

      330.10.08, 22:54

      посміхнуло

        430.10.08, 23:03

        светлый комент

          530.10.08, 23:06

          Я не позiхнула, але посмiхнулась.

            Гість: Risus

            630.10.08, 23:08

            Я коли бачу знайомих та друзів, то моя ідіотська посмішка нападає з нізвідки, хоч в якому настрої я перебуваю.

              Гість: Танталь

              730.10.08, 23:33

              Абсолютни позитив , жаль,що я прозою так прикольно не можу...

                Гість: чорна змійка

                831.10.08, 06:45

                приємно зранку почитати таку замітку *посміхаюсь*