Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

leovit

попередня
наступна

Цікава гра World of Tanks

Напевно багато чули про гучну гру World of Tanks. Вона стала популярною абсолютно на всіх континентах земної кулі і продовжує набирати обертів у кількості. Грати онлайн в World of Tanks не тільки приємно, але й реалістично.
Що за гра World of Tanks - насамперед неймовірне почуття реальності і адреналін, який зашкалює. Нескінченні битви на історичних місцевостях, які опрацьовані до дрібниць. Постійно свистячі кулі над вежею, гуркотливі вибухи ракет. Грати в World of Tanks те саме з катанням на велосипеді, так само затягує і так само легко піддається навчанню. Для початку гравцеві надається стандартний легкий танк по одному на кожну націю, усього ж їх шість: СРСР, Японія, Китай, США, Франція і Німеччина. У ході проходження всіляких місій, гравець отримує кредити і може вдосконалювати свій загін і бойову техніку.
Танки World of Tanks рясніють своєю різноманітністю, адже їх там понад 300 штук. У грі використовуються танки які реально брали участь у бойових діях, так і прототипи, які були лише на кресленнях.
Чим же так славиться гра? читати далі
0

Коментарі