Профіль

Кат*Ери*На

Кат*Ери*На

Україна, Житомир

Рейтинг в розділі:

Дуже глобальні роздуми, потрібна порада

  • 03.05.19, 12:34
 У мене дуже гарні кущі троянд і ось вчора я помітила, що пуп’янки троянд обліпила тля. Я почала руками ДАВИТИ ту тлю, але ж руками всіх не передавиш і я звернулась за порадою до подруги. 
- Притруси їх попелом, бо вони липкі, мов в карамелі, до їх попел прилипне і вони загинуть. 
   Все б воно то так, та майже на кожній ГІЛЦІ*знаходиться не тільки ця погань, а і сиділо по божій корівці. Мабуть загине не тільки тля, а й божі корівки. Ось і думаю, що його робити, дайте пораду. Дозволяю пустувати в коментарях, не плакати ж нам з приводу загибелі тлі.  http://blog.i.ua/user/4440239/2213662/ 
   Принципово не використовую ніякої хімічної отрути в городі. Навіть коли мене запевняють, що то не нашкодить ні Землі, ні людям. Не вірю!

В мене скоро воскресіння, дайте відпочити

  • 22.04.19, 23:14

   Думала, ну ось, вибори закінчились і я відпочину, бо як же ж вони мене вимотали. Та не тут то було. Вже почали людям мати мізки з приводу парламентських виборів. І так не помітно, що люди отетеріли. Та маю заспокоїти, все це не так і страшно. Якщо Порошенко втече від відповідальності за кордон, а до цього його можна довести, так як він перед Україною не безгрішний, а якщо порушував закон, то будь ласка і відповідати прийдеться, це ж не маленьке там порушення рядової людини, а порушення закону самим президентом і гарантом! Ось тут я маю впевненість, що йому ой як не захочеться за грати, він втече. А нам, українському народу тільки  цього і треба, бо якщо втече гарант, за ним втече і його свита, бо вони ж всі пов’язані і зав’язані на обкраданні нашої країни і нашого народу. І все тут, хто з людей буде вибирати в Раду крадіїв. А якщо і не втече, то суд буде відкритий для українців і ми побачимо справжню сутність Порошенка, а хто ж захоче голосувати за партію того, хто нас обкрадав. Путінських шестірок, як виявилось, теж нікому не охота вибирати. Парламент буде належати українському народу! Парламент наш!  

Геноцид

  • 21.09.18, 11:48
   Сьогодні втретє дзвонила в Кабінет Міністрів. І грішно, і смішно, та плакала, та що там плакала, вила як вовчиця на погибель цій владі, так вила, як моя бабуся в голодомор і тоді, почув її виття Бог і знайшов на Сталіна Гітлера, так, це було жахіттям, та не бабця виною тому була, це ж не її промисел, а промисел Бога. І почалася ВІЙна. І ви знаєте, ніхто з бабусиної родини в війні не загинув. Ось сьогодні вила я, так як ця влада оголосила мені і моїй дитині геноцид. Та почну з початку. З мене зняли субсидію, так як я стою в центрі зайнятості без виплат, знаходжусь я там довго, так як за станом здоров'я мені не можуть знайти роботу, я вже про це писала  http://blog.i.ua/user/6941606/2233413/, інвалідність теж не оформляють, я не валялась по лікарням, а жила і працювала як могла. Подзвонила я вперше до Кабінету Міністрів, вони дали указівку розглянути мою справу в соціальну службу, та переглянула і відмовила, я вдруге подзвонила, все повторилось. Я відчаялася щось добитись і тоді моя старша донька подзвонила в Адміністрацію Президента, все повторилось, вона вдруге подзвонила, знову все повторилося. Ось сьогодні я дзвоню в Кабінет Міністрів і вже не для того, щоб мені оформили субсидію, розумію, що ця влада викинула мене на смітник, такі як я непотрібні їм в країні, я запитала: "Все зрозуміло, ви мені оголосили геноцид, а як щодо субсидію на дитину, я вже зрозуміла, мені субсидію не дадуть, так я ж не одна проживаю, а з дитиною, як щодо субсидії для неї, 50% для дитини, а не для нас двох, щоб зігріти хоч одну кімнату для неї, та скупати, приготувати попоїсти, вона ж не винувата, що в неї така не путьова мати?". Знаєте що мені відповіли? Десь приблизно так: "Ви отримуєте на дитину допомогу як малозабезпечена сім'я, мабуть в ці дві тисячі входить і комунальні платежі". Шок!!! Я запитую: "Ви думаєте, що на дві тисячі вистачить дитині купити взуття, одежу, прогодувати і ще й заплатити за комуналку? Ви розумієте, що ви оголосили не тільки мені геноцид, а й дитині?" Як ви думаєте, що мені відповіли? Ні, мені нічого не відповіли, кинули слухавку! Так, що українці, ця влада, оголосила геноцид не тільки таким як я, а й дітям в тих сім'ях, в яких субсидія не передбачена батькам, а батьки не спроможні оплатити комунальні платежі. Це істина! 
                                                                                                                                                                     ВІЙ  НА

Путину

  • 14.09.18, 00:52
                                                             Отрывок из откровения Иоанна Богослова: 
                       "она будет горька во чреве твоем, но в устах твоих будет сладка, как мед."
                                                           И от меня
   Путин! Отпусти Сенцова Олега и других заключенных с его списка. Я понимаю, месть, она такая сладкая в твоем рту, но ты же знаешь, я на ветер своих слов не бросаю, эта сладость может разлиться желчью внутри, нет нет, это не угроза, это программность нашего БЫТИЯ, уж поверь мне на слово, на все воля не моя и не твоя, а Творца нашей жизни. Освобождение Сенцова и других заключенных украинцев пойдет только во благо. Я хочу, я очень хочу, чтобы Олег Сенцов и другие с его списка увидели наше "покращення". Жизнь, она такая штука, что надо уметь вовремя притормозить и остановится. 
   Я не играю в компьютерные игры, я иногда смотрю, как это делают другие, это намного интереснее и поучительнее. От того, как игрок сделает свой ход, зависит и вся цепочка просчитанная противником, а если этот ход не просчитывался, то тут такое происходит! в игру вступает программность данной игры и только создателю известны вариации, это так интересно! 
                                                                                 
увы, мы в одной игре и это меня угнетает, надеюсь, что этот бред, скоро закончится.

Спис долі

  • 01.09.18, 13:42
   Як воно тобі, Німеччина, почало житися з північним потоком? 

офигеваю

  • 01.09.18, 00:38
   Всего-то пару дней, как в игру вступила Д.ОЛЯ http://blog.i.ua/user/6941606/2241080/ А уже такой шмон... Моя ты умничка! Если так далее пойдет, то Украина раем будет! 

Грой (игра) с ма Н

  • 28.08.18, 16:32
                                                                               ...Ще вам, браття молодії (і старим теж), усміхнеться доля!
   В игру вступила Д.Оля, вот и посмотрим, что будет. Так интересно, шо аж очень. Ведь вам с ней жить после моей смерти smile. Я знаю как было при моей бабушке, знаю как было при моей маме, знаю как было со мной, а вот теперь загляну в будущее, как же будет вам с моей Д.Олей smile

Сердце

  • 06.07.18, 12:25
Вчера делала УЗИ сердца. И шо я вам хочу сказать... smile (улыбчивая пауза) Земляне! (хи-хи, юмор) У меня таки не такое сердце как у вас uhmylka  Придется мне повторить участь мамонтов, умирать буду страшной голодной и холодной смертью, работать не могу, а группу инопланетянам (ироничный юмор) не дают, в субсидии отказали. 
   Диагноз: Врожденный двухсторонний порок сердца. Сердце подтапливается кровью и кровь начинает двигаться в другую сторону, но может и захлебнуться. 

Случайности не случайны

  • 03.07.18, 17:18
   Сегодня видела Юзика с Квартала. И как тут не поверишь в промысел Бога или на современном языке"программность нашего бытия". Стою я так в кабинете у врача, досвиданькаюсь (рюмзаю) и тут заводят (в не очереди) Юзика с женой и детьми. Абзац. Город офигенно большой, больниц шо капец как много и надо же, в ту самую минуту и в ту самую секунду, когда я в это время в кабинете, ни где то там в коридоре или на улице. Да, ему таки повезло, он увидел меня в реале lol. Кто следующий увидит меня в реале и уже при каких обстоятельствах? Хотелось подождать его в коридоре и рассказать об этом http://blog.i.ua/user/6941606/2232649/ или об этом http://blog.i.ua/user/6941606/2212624/, ведь сам Бог подвел его ко мне, но я представила, как это будет нелепо и смешно выглядит, он злой как пантер, у него заболели дети и тут я такая... та ну не, если им надо будет, сами подойдут и спросят о том, что их интересует. 

Совет Зеленскому

  • 30.06.18, 10:54
   Посмотрела обращение Зеленского к Вакарчуку и вот мой совет: "Всё так Владимир, но! Вакарчук талантище и профи в своем деле, но как политик у власти "то то такэ" unsmile  Не спорю, он хапонет часть электората, но для тех, кто будет голосовать не по приколу, а за сильного лидера и богатую страну, за него голосовать не станут, так что всех, кто сейчас у власти сделать не удастся. А так хочется избавится от этих старых пиявок присосавшихся до власти и сосущих со страны все соки. Я советую взять Руслану Лыжичко, я конечно не в восторге от нее, но она подходит для этой роли лучше всех в шоу бизнесе, ты потянешь восток, юг и центр, она потянет запад и заробитчан, у нее традиционные ценности, но и не отбрасывает Европейские, активно брала участие в выступлениях в АТО, а главное, в дебатах с нынешней властью за красным словечком в карман не полезет, это тебе не Славик. Она будет достойным соперником в твоих президентских гонках. Желаю вам троим удачи! Очень хочется верить в лучшее нашей страны и в то, что геноцид украинцев закончится!"