хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Падаль

  • 24.03.23, 14:33
Да все очень просто, Китай, как птица гриф, ждёт пока Россия с США уничтожат друг друга, чтобы сожрать падаль и захватит господство на всей планете. Обидно одно, что разменной монетой стала Украина. Ну воюете вы друг с другом, так воюйте на своих территориях!
И главное все такие умные, выстраивают такие многоходовки и поют друг с дружкой, как "петух с кукушкой" Но при этом каждый думает, что он Лиса, а противник Ворона с сыром!
4

Коментарі

124.03.23, 15:03

знову москальский наратив США воює проти свіногорії на території України

    224.03.23, 16:03Відповідь на 1 від ЙожеГФТуманэ

    знову москальский наратив США воює проти свіногорії на території УкраїниТа ні, США захищає Україну, це прогнози на тей випадок, коли Росія кине ядерну бомбу в Україну, США вдарить ядеркою в відповідь і почнеться... В такому випадку Китаю достанеться сир.

      324.03.23, 16:42Відповідь на 2 від Tро*На*

      знову москальский наратив США воює проти свіногорії на території УкраїниТа ні, США захищає Україну, це прогнози на тей випадок, коли Росія кине ядерну бомбу в Україну, США вдарить ядеркою в відповідь і почнеться... В такому випадку Китаю достанеться сир.тоді і китаю не буде

        424.03.23, 16:56Відповідь на 3 від ЙожеГФТуманэ

        знову москальский наратив США воює проти свіногорії на території УкраїниТа ні, США захищає Україну, це прогнози на тей випадок, коли Росія кине ядерну бомбу в Україну, США вдарить ядеркою в відповідь і почнеться... В такому випадку Китаю достанеться сир.тоді і китаю не буде"Не пали хату", яким би чином не склалась історія цих всіх подій, кінець буде однаковий, якщо людство не змінить свої приоритети і цінності і навіть якщо закінчаться всі війни на планеті. Є ще ж и КАТАклізми планетарного масштабу, щось на зразок - комета об Землю, так що в любому випадку Китаю не буде. Головна ціль людства, це змінити цінності і приоритети, а інакше ніяк

          524.03.23, 17:42Відповідь на 2 від Tро*На*

          щось мені підсказує, що від росії одна сироватка залишиться!

            624.03.23, 18:24Відповідь на 1 від ЙожеГФТуманэ

              724.03.23, 18:25

              Дуже неприємно читати, що росія бореться зі США, так кляті москалі й повторюють, щоб зняти з себе відповідальність за вбивства.

                824.03.23, 18:36Відповідь на 5 від добрий Джо

                щось мені підсказує, що від росії одна сироватка залишиться!Не забігайте на перед, нам до цього ще дожити треба

                  924.03.23, 18:42Відповідь на 7 від Cosmopolit

                  Дуже неприємно читати, що росія бореться зі США, так кляті москалі й повторюють, щоб зняти з себе відповідальність за вбивства.Так, все так, але ж США не стоїть в сторінці, а підтримує нас. І якщо Росія скине на нас ядерну зброю, США відповість тим же, чи промовчить? Якщо США відповість в відповідь Росії, то хто з ким буде воювати, ми з Росією, чи таки США? В нас є ядерна зброя? А хто гарант нашої територіальної недоторканності? Це велика гра! І не кожен бачить початок і кінець цієї гри!

                    1024.03.23, 18:49Відповідь на 7 від Cosmopolit

                    Дуже неприємно читати, що росія бореться зі США, так кляті москалі й повторюють, щоб зняти з себе відповідальність за вбивства.Так, але Путіну це на руку, самі подумайте, він кричить, що він воює з США для чого? Ні, не тільки заради оправдання, а щоб США не допомогло нам, так як в разі допомоги, підтвердяться на весь світ його слова, що тики він воює з США. Розумієте, яка тонка гра? А хто при такій грі страждає більше всього?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна