хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Мій січень 2021

  • 19.08.21, 22:26


Сир по типу камамбер, купаний у винній ванні... 
Все почалось років чотири тому, просто натрапила в мережі на інтерв'ю молодої жінки-сировара, вона так натхненно розповідала про своє захоплення... 
Далі більше - почала шукати інформацію, читати вузкопрофільні паблики...
І ось, в самой розпал карантину, у повній невизначеності щодо фінансового стану, я пізно вночі холодного січня придбала он-лайн курс по сирам з білою пліснявою... І першим в переліку був Камамбер - король французьких сирів. І я подумала - от навіщо я в це вв'язуюсь?! Я ж ненавиджу цей сир, в мене гіпертрофований нюх - мене нудить від його запаху?! 
І знов ярлики, да?! Яке ж було моє здивування, коли зварила, коли він визрівав. Носилась з ним як з немовлям, щовечора обнюхувала, все чекала той штин брудних шкарпеток... І в ітозі - цей сир просто приголомшлевий - він пахне осіннім грибним лісом, вмитим дощем! Він текучо-творожнистий, він неймовірний)))) 
Але на фото не він))))))
4

Коментарі

119.08.21, 22:56

Камамбер же ніби не має поняття потняками, то ж зовсім інші бактерії для витриманих сирів, а камамбер це сир з пліснявою і має пахнути саме грибами

    219.08.21, 22:57Відповідь на 1 від Акварель

    "Пахнути"

      319.08.21, 23:03

      то якась підгорівша шкільна котлєта, шо Ви нас найобуєте

        419.08.21, 23:06Відповідь на 2 від Акварель

        "Пахнути"Не погоджусь))) кам може визрівати різний час, чим довше - тип пікантнішим стає запах, а у смаку чіткіше прослідковується гірчинка... А мені не було з чим порівнювати - тільки з сиром з маркетів, весь, що придбавала саме шкарпетками і відгонив)))

          519.08.21, 23:06Відповідь на 3 від НеЖриМоэСало5

          то якась підгорівша шкільна котлєта, шо Ви нас найобуєтеЯ? Вас? Де?)))

            619.08.21, 23:08Відповідь на 5 від Zovsi

            то якась підгорівша шкільна котлєта, шо Ви нас найобуєтеЯ? Вас? Де?)))приготуй шось нормальне, так ніхто тебе взамуж невізьме, навпаки розлякаєш жєртв

              719.08.21, 23:09Відповідь на 4 від Zovsi

              "Пахнути"Не погоджусь))) кам може визрівати різний час, чим довше - тип пікантнішим стає запах, а у смаку чіткіше прослідковується гірчинка... А мені не було з чим порівнювати - тільки з сиром з маркетів, весь, що придбавала саме шкарпетками і відгонив)))То хіба від неправильного зберігання в маркеті, сири м'які і сири тверді з великою витримкою, "вонючі", мають бути в різних холодильниках і не перетинатися ніде

                819.08.21, 23:11Відповідь на 6 від НеЖриМоэСало5

                то якась підгорівша шкільна котлєта, шо Ви нас найобуєтеЯ? Вас? Де?)))приготуй шось нормальне, так ніхто тебе взамуж невізьме, навпаки розлякаєш жєртвЖертв точно тре лякати! Записала - постити більше сирочків)))

                  919.08.21, 23:12Відповідь на 7 від Акварель

                  "Пахнути"Не погоджусь))) кам може визрівати різний час, чим довше - тип пікантнішим стає запах, а у смаку чіткіше прослідковується гірчинка... А мені не було з чим порівнювати - тільки з сиром з маркетів, весь, що придбавала саме шкарпетками і відгонив)))То хіба від неправильного зберігання в маркеті, сири м'які і сири тверді з великою витримкою, "вонючі", мають бути в різних холодильниках і не перетинатися нідеЗнов не згодна) вірніше частково погоджусь, але тільки в тому, що сир на прилавок потрапляє вже перетриманий. А Крафт - це завжди свіже

                    1019.08.21, 23:13Відповідь на 8 від Zovsi

                    то якась підгорівша шкільна котлєта, шо Ви нас найобуєтеЯ? Вас? Де?)))приготуй шось нормальне, так ніхто тебе взамуж невізьме, навпаки розлякаєш жєртвЖертв точно тре лякати! Записала - постити більше сирочків)))борсч і риба.....тоді є шанс

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна