хочу сюди!
 

Анна

37 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 25-55 років

Вермішелі швидкого приготування "Повна чаша" і "Fine Eat"

За минулий рік я зжер аж 34 вермішелі та локшини швидкого приготування. Але й ця кількість могла би бути набагато більшою, якби я не залишив жовтнево-листопадові покупки на 2025-й. Так що добре мати заначку (не тільки грошову, а й продуктову). Хоча це означає, що приведу минулорічні ціни. Тому пишіть в коментарях, якщо вартість продуктів у цьому пості змінилась.

Єдине, що засмутило, так це те, що цього разу на огляд є лише чотири найменування. Однак це достатня мінімальна кількість для дегустації. Тим паче, від величезних фотозвітів відучили проблеми з фотохостингами та складність "виколупування" знімків з Гугла.

1. Асортимент, як завжди, неповний. Проте хоча б 3 різновиди однієї марки. Тож у цій дегустації вермішелі швидкого приготування "Повна чаша" (мережі "Траш", "Сільпо") зі смаками курки, яловичини, грибів, а також вермішель швидкого приготування "Fine Eat" зі смаком індички.

І нехай вас не дивують нові торгові марки — виробники вже добре відомі: "Віліс" і "Куховар".

2. Вермішель швидкого приготування "Повна чаша" зі смаком курки (10 грн./60 г.). Упаковка, хоч і яскрава, але на трієчку.


3. У складі годі шукати м'ясо курки — ця вермішелька на ароматизаторах і повному наборі підсилювачів смаку. "Класика"!


4. Малюнка зі способом приготування немає. Присутній лише текстовий опис.


5. В пачці мінімальний комплект: брикетик вермішелі та пакетик з приправами.

6. І вермішель, і приправи звичайні. Тому викликають враження "дежавю".

7. Залив окропом і накрив кришкою зі сковорідки, щоб краще запарилась.

8. Запарена вермішель "Повна чаша" зі смаком курки від рівненського ПП "Віліс".

9. Бульйон занадто прозорий і порожній. У ньому видно лише декілька шматочків моркви. Щодо аромату, то курятина ледве ледве пахне. А смак солоно-солодкуватий.

10. Після запарювання вермішель увібрала воду і суттєво збільшилась в розмірах. На смак спочатку не сподобалась, а потім здалась непоганою. Хоча їв і смачнішу. Тому загальна оцінка: 3.

11. Вермішель швидкого приготування "Повна чаша" зі смаком яловичини (10 грн./60 г.). Теж від фірми "Віліс".

12. Зворотній бік пачки.

13. Всередині пачки те саме, що й у попереднього різновиду: прямокутний брикет вермішелі та сріблястий пакетик з приправою.

14. Ще один банальний знімок з приправою на вермішелі. Хоча, якщо придивитись, можна помітити кристали чи то солі, чи то цукру.

15. Готова вермішель — теж традиційний кадр.

16. Колір бульйона янтарно-жовтуватий. Хоча ні куркуми, ні карамельного барвника у складі немає. Проте м'ясний аромат тут вже є. Та й овочі більш помітні.

17. Вермішелька великим планом — теж банальщина. Але треба показати. Тим паче, вона виглядає краще, ніж смакує.

18. Хоча вермішель й набубнявила, вона чомусь несмачна. Це хоч якось компенсує жирний солоно-солодкий бульйон зі слабким ароматом яловичини. Однак загальне враження: 3.

19. Вермішель швидкого приготування "Повна чаша" зі смаком грибів коштувала найдешевше — лише 7,59 грн. (60 г.).

20. І це при тому, що в її складі є сушені гриби! Де логіка?

21. В упаковці те саме, що й у інших вермішелей торгової марки "Повна чаша". Але все одно треба показати.

22. Висипання приправи — ще один банальний ракурс. Такий мінус оглядів однотипних продуктів харчування. Хіба що запахи різні. Ось тут, наприклад, запахло грибами.

23. Приготована грибна вермішель виглядає ідентично іншим вермішелям сьогоднішньої дегустації.

24. Грибами ледве пахне. А бульйон аналогічний попередникам — солонувато-солодкуватий.

25. Про вермішель нічого нового сказати не можу. Вона нормальна, але несмачна.

26. Солоність помірна. Грибний аромат присутній (хоч і не надто насичений). Вермішель запарилась шикарно — бульйону залишилось дуже мало. І на смак вона здалася солонішою і смачнішою. Тому оцінив на 4.

27. Вермішель швидкого приготування "Fine Eat" зі смаком індички (7 грн./60 г.), від виробника "Куховар". Смак незвичний!

28. На тильній стороні пачки намальована інструкція приготування.

29. Пачка відкривається поганенько. А всередині нічого нового — брикет вермішелі та пакетик з приправами. Причому приправи запаковані в такий самий пакетик, як і у вермішелей "Куховар".

30. Походу, нерівномірно обсмажені брикети вермішелі — норма.

31. При зйомці вермішелей швидкого приготування ракурсів небагато. Висипання вермішелі з пачки — один з них.

32. В приготованому вигляді ця вермішель також нічим не відрізняється від  інших.

33. Не знаю, як пахне індичка, але я не відчуваю жодного запаху. Бульйон солоно-солодкуватий. Прозорий. Овочів не видно.

34. Після запарювання вермішель не настільки набухла, як у "Повної чаші". Проте вона смачніша.

35. Вермішель "Fine Eat" трохи краща за "Повну чашу", але бідненький бульйон без овочів псує всю картину. Тож можу оцінити лише на 3.

Підсумки! Вермішелі "Повна чаша" від ПП "Віліс", попри стандартну вагу 60 г., досить поживні. Звісно, однією пачкою я б не наївся. А от двома цілком можна втамувати голод.

Що ж до вермішелі "FinEat", то вона мені здалась невиразною. Тому виставив задовільну оцінку. Але в обидвох випадках це можна купляти і їсти.

6

Коментарі

16.02.25, 17:54

Было дело... При Кучме началось, когда девчата-реализаторШы грызли Мивину как печенье. Бо заварить было нечем и не в чем.
Потом и мне приходилось рано утром так перебиваться. Но дома то были к этому мясо или колбас.)
Я уже не помню все дегустации автора, хотя просматривал.
А была ли там быстрая острая корейская лапша? Это я увидел в 10 эпизоде фильма При свете звезд, как герои её наворачивали из пластиковых мисок. Кстати, неплохая комедия-мелодрама на фоне фантастического сюжета. Хотя маскали в комментах пишут про паганую фантастику.)))
Так вот, что то такое корейское у нас стоит 140 грн.!!! за 140 грамм.) Кило нашей вермишели в АТБ около 30 грн.

    26.02.25, 17:56Відповідь на 1 від The Martian

    Гостру локшину мій шлунок не витримає.

      36.02.25, 18:05Відповідь на 2 від Makcімаліст

      Можно чуток посыпать, а остальное отдать врагу)
      Просто это дорого для перекуса.

        47.02.25, 13:08Відповідь на 3 від The Martian

        Так фішка спробувати в тому вигляді, який запроновано виробником.

          57.02.25, 18:41Відповідь на 4 від Makcімаліст

          У нас с ними разные рецепторы и вкусы. Хай нашей буряковки сьорбнуть.)

            67.02.25, 23:30

            Інколи доводиться вранці перед роботою, щоб менше часу готувати їжу. Але оцю приправу краще не сипати взагалі.

            У магазинах усе ще можна зустріти якусь мівіну по 7 грн за штуку. Переважно за акцією. Здається, в київських АТБ бачив недавно.

              78.02.25, 11:24Відповідь на 5 від The Martian

              Від вживання занадто гострого змінюється поріг чутливості (порог ощущений). Тобто, те, що для звичайних людей буде гострим, для мене (наприклад) не буде гострим. Тому не хочеться збивати шкалу.

                88.02.25, 11:25Відповідь на 6 від Nech sa paci

                Але оцю приправу краще не сипати взагалі.
                Без приправ не пробував. Та й глутамат натрію є і в самій вермішелі.

                  98.02.25, 17:10Відповідь на 8 від Makcімаліст