хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Не люблю, коли брешуть

Виносити сміття з хати (образно) не гарно. Але мені поговорити майже ні з ким, тож напишу сюди.

У нас все "не як у людей". Через те, що відсутнє гаряче водопостачання зливом на кухні не користуємось — набридло прочищувати труби. А відпрацьована вода після миття посуду брудна і жирна. Може через те і забивається.
Так ось, носимо її у мисках до туалету. Мене останнім часом це почало дратувати, адже по дорозі лежать тривожні валізи (рюкзаки і сумки), а воду можна розхлюпати, та й країв миски збираються краплі, які можуть потрапити на оточуючі предмети. А там фототехніка, щоденник (старий), документи. Якщо вони намокнуть, буде не дуже добре. Мені й так, напевно, запропонують обміняти паперовий паспорт на картку — так ще треба. Батьки відповідають: "Воду все одно треба виливати. Ми не розливаємо. Розлити неможливо." Ну-ну... Дивлюсь сьогодні: на сумці краплі, наче потрапила під дощ. Мене не стільки обурив сам факт "зволоження" сумки, як брехня. На аргумент, що нефіг було брехати, образились. Начебто я винний, що неможна акуратно носити миску, або хоча б не брехати.

Зі зливом на кухні теж треба щось робити. Але я не сантехнік.

Ну і взагалі, батьки постійно чимось не задоволені.
3

Коментарі

110.12.22, 11:45

Та не треба бути сантехніком. В господарчих відділах магазинів продається рідина для прочищення труб. "Кріт" називається. Заливаєш певну кількість в злив раковини і якийсь час ним не користуєшся. Потім змиваєш і все в порядку. Для змиву краще використовувати теплу воду, але якийсь літр води нагріти можна. Ще "Кріт" буває в пакетиках у гранулах. Тоді висипаєш пакетик у злив і добавляєш 300-500 г теплої води. Далі - як з рідиною. На упаковках є інструкції, нічого складного. Але як спрощує життя!

    210.12.22, 12:37

    Якщо вам вже є 18 років, почніть планувати жити окремо від батьків. Варіантів насправді багато, треба пробувати і брати відповідальність за своє життя і свій настрій на себе. Успіхів!

      311.12.22, 07:59Відповідь на 1 від nasinynka

      Та не треба бути сантехніком. В господарчих відділах магазинів продається рідина для прочищення труб. "Кріт" називається. Заливаєш певну кількість в злив раковини і якийсь час ним не користуєшся. Потім змиваєш і все в порядку. Для змиву краще використовувати теплу воду, але якийсь літр води нагріти можна. Ще "Кріт" буває в пакетиках у гранулах. Тоді висипаєш пакетик у злив і добавляєш 300-500 г теплої води. Далі - як з рідиною. На упаковках є інструкції, нічого складного. Але як спрощує життя!Сода с уксусом вполне подойдут. Насыпал соды залил уксусом и смыл водой (лучше горячей). Все. Недавно чистил. Помогает.

        411.12.22, 15:45Відповідь на 3 від Петровичч

        Як варіант. Ми пробували для очищення унітазу від нальоту — допомагає.

          511.12.22, 15:49

          Батьків бажано любити — тих, які є. Бо кращих не буде.

          Торби можна переставити подалі. Злив можна почистити (див. вище коментарі), або ж можна позвати сантехніка.

          Ну й можна з'їхати на якусь квартиру, якщо важко жити разом. Якщо не орендувати, то, наприклад, знайти жінку з квартирою — "вбити" двох зайців.

          Ось такі мої "безкоштовні" поради. А взагалі життя дійсно складне — але поки живий, жити можна.

            611.12.22, 22:04

            Чоловіче,постав біля умивалника не потрібну стару каструлю з кришкою,і воду з жирних мисок зливай туди,і періодично (коли наповниться) виноси на вулицю,тільки не зливай в унітаз.
            А взагалі,я теж був не електрик,не сантехнік,не газонокосарник та ще багато чого НЕ,хоча руки не з задниці,і дрібниці по квартирі завжди ремонтував сам.
            Але коли став жити в власному будинку,зрозумів,що коли буду викликати майстра для якоїсь фігні,мені це обійдется в круглу копієчку,і я задовбаюсь працювати на цих майстрів.
            Просто уяви собі,що крім тебе зремонтувати немає кому,і пробуй.

              712.12.22, 03:28Відповідь на 4 від Nech sa paci

              Як варіант. Ми пробували для очищення унітазу від нальоту — допомагає.від нальоту, треба лимону кислоту , розчинити у теплій воді

                812.12.22, 03:30

                А в раковині є решітка? Посуд треба мити з миючим

                  912.12.22, 07:35

                  Вануз купи.. лапоть..

                    1012.12.22, 13:18Відповідь на 1 від nasinynka

                    Пробували. Погано допомагає.
                    Та й прочищувати треба ледве не щотижня.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна