хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Знову перебої з електропостачанням і про літо

Тиждень був спокійнішим, ніж попередній. Поринув у роботу. Причому настільки, що після чергового рекорду доводилося себе змушувати, бо на повній потужності довго працювати важко. І ось, отримав відпочинок, оскільки знову несподівано вимвнулась електрика. Ну, як вимкнулась... просто зменшилася напруга: лампочки миготіли, а от компу було явно недостатньо. А потім взагалі вимкнулось. Виявилось, що ремонтували квартальну підстанцію. Звичайно, ніхто нікого не попереджав. Ми ж в Україні живемо, а не у ЄС. Розсилка повідомлень не входить у тариф. Коротше, батько пішов у розвідку. Дізнався, що там все тримається на соплях. Браво, "Київські електромережі", чи як там їх..? "КиївВоблаЕнерго". Перед цим вдень продала електрика. І один раз вночі (взагалі не було світла у мікрорайоні). Може хоч цього разу "латки" вистачить надовго?

Після екстренного вимкнення оновилась Вінда і знову зжерла 5 гігабайт. А ще встановила віджет з погодою, новинами і картою в панель задач. Ну а шо я можу зробити? Нехай буде. Тільки навіщо, якщо і погоду, і карту, і новини можна подивитись через браузер? До речі, цього року Віндовс часто випускає оновлення. Обіцяють Windows 11. Може уже воно і є?

А ще тиждень відзначився дощами і зливами з грозами. Інколи навіть були блискавки. Я примудрився кілька разів збігати по магазам. Правда, в одному закупі довелося помокнути під невеличким дощиком. А ось комп замахався то вмикати, то вимикати.

Якщо не рахувати дощів і хмар, то справжнє літо. +23 - +25 відчувається, як спека. Особливо на сонці. Сольові рудники працюють на повну, як при +30.
1

Коментарі

113.06.21, 13:19

Ага, літо. На пару днів похолодає, а потім знову буде жаркувато.

Оновлення вінди можна сильно обмежити в налаштуваннях.

Мені зараз теж потрібно активно працювати (в т. ч. сьогодні), але змусити себе надовго важко.