хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Адепти руського міру

І звідки такі повилазили? На радіо часто додзвонюються прихильники "русскага міра",які хочуть, щоб закінчилась російсько-українська війна будь-якою ціною, щоб в країні працювали кремлівські пропагандисти. Влаштувати б їм репресії. Причому, щоб їхні їх же й п*здили. Щоб кричали: "Топаз, дай команду!", а Топаз не реагував. Щоб саджали їх по підвалам. Щоб відбудовували зруйновані і розграбовані олігархами заводи. Позбавити пільг. А потім примусово видворити до Росії. Як би тоді вони забалакали?

Шкода, що Порох не боровся проти антиукраїнських елементів. При Зелі про це й годі думати. Націоналістичні сили теж не дуже активно борються — вся їхня увага звернута на політку. А між іншим, серед громадян прихильників російського рабства багато і вони підіймають галас. Ні до чого не закликаю — просто констатую: адептів "русскага міра" з кожним роком все більше і більше.

Якщо адепти Рашки хочуть жити за російськими правилами, то не треба давати їм слова. Не розумію, чому редактори випускають "ватників" у ефір?
5

Коментарі

110.09.20, 22:17

    210.09.20, 22:25

      310.09.20, 22:37

      проснувся. сам же не так давно зелєбобіком був. от і паростки пішли

        410.09.20, 23:03Відповідь на 3 від evgeniy_v

        проснувся. сам же не так давно зелєбобіком був. от і паростки пішлиНе наговорюйте. Не зелєбобіком, а протестним виборцем.
        "Подякувати" треба тим, хто обирав депутатську більшість.

          511.09.20, 05:38

          *Не розумію, чому редактори випускають "ватників" у ефір?*

          "Свобода слова".. слышал такое?.. Не дашь им "слова".. не заметишь как из оппозиционеров они станут мучениками, которых лишают права на голос.. А значит приведешь в их ряды новых сторонников..