хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Куди поділись гігабайти?

Не перестаю дивуватись зменшенню об'єму на системному диску. Зазвичай таке відбувається перед оновленням системи і пов'язане з резервуванням місця під оновлення, але цього разу злизало 6 гігабайтів після користування відередактором, яким не користувався півроку. І при цьому проект (заготовку відео) не зберігав, оновлення не пропонувало. Пошерстив куди могло дітися, і так не зрозумів.
3

Коментарі

13.08.20, 10:46

Зроби системні і сховані файли доступними і знайдеж злодія.

    23.08.20, 11:34

    Подивись об"єм файлів у %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp. А ще краще постав щось типу BleachBit і регулярно чисть кеші і темпові файли.

      33.08.20, 16:25

      Ты в "Десятке" не видишь системных файлов, все, что украдено в папках TEMP.
      Чтобы без проблем, родная очистка диска, кажется в служебных меню "Пуск". Галочку "Системные файлы" активировать.

        43.08.20, 20:13Відповідь на 2 від Бес Понятия

        Подивись об"єм файлів у %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp. А ще краще постав щось типу BleachBit і регулярно чисть кеші і темпові файли.Виявилось, що це якраз тимчасові файли. Причому з першого разу не вдалося видалити.

          53.08.20, 20:14Відповідь на 3 від Петровичч

          Чтобы без проблем, родная очистка диска, кажется в служебных меню "Пуск". Галочку "Системные файлы" активировать.Воно не показує резерв дискового простору під оновлення. І тимчасові файли не одразу показало.

            63.08.20, 21:49Відповідь на 4 від Makcімаліст

            Подивись об"єм файлів у %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp. А ще краще постав щось типу BleachBit і регулярно чисть кеші і темпові файли.Виявилось, що це якраз тимчасові файли. Причому з першого разу не вдалося видалити.Я про них і писав. Взагалі, після софта, який обробляє великі об"єми інформації, типу фотошопа або відео- аудіо- редакторів, часом зостається купа тимчасових файлів. А є ще кеші браузера, шрифтів, іконок та інших програм, після яких залишається купа мотлоху. Тому і юзають усіляки чистильники - один раз налаштував що саме видаляти і де, а потім запускаєш і не паришся.

              73.08.20, 21:50Відповідь на 4 від Makcімаліст

              Щодо тих, які не дозволило - то напевно тимчасові файли різних сервісів, які на той час використовувались.