хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Маразми приСлуг народу та інший звиздець тижня

Те, що рідко висловлюю роздуми про політику не означає, що події, які відбуваються в країні, не бентежать. Просто темп життя настільки пришвидшився, що не встигаєш відслідковувати новини. А з іншого боку, менше знаєш — краще сон. Але звиздець, що коїться навколо, і деякі інцітиативи приСлуг народу, м'яко кажучи, шокують. Ось, наприклад, законопроект про "пропаганду гомосексуалізму і трансгендерства". В країні що, інших справ нема?! Сексуальна орієнтація не залежить від пропаганди. Мабуть корабельні сосни не знають, куди пристромити свої дупла? Чи бояться, що кедр сплутають з корабельною сосною? А трансгендерство до чого приліпили? Незрозуміло. Тим паче немає чіткого визначення, що підлягає під поняття "пропаганда"? Схвалення, боротьба за права секс-меншинств?

Наступна ЗеШкварна ініциатива — про офіційну електронну пошту. На щастя, таке "нововведення" не загрожує пересічним громадянам — хіба що ті, хто за бажанням захочуть зареєструвати офіційний е-мейл. А підприємців зобов'яжуть мати електронну поштову скриньку для "спрощення спілкування між посадовцями і бізнесменами та громадянами". Мабуть, для того, щоб чиновникам було легше відповідати на звернення відписками чи розсилати повістки до судів — типу, "ми вам надіслали — а те, що ви прогавили — це ваші проблеми, за які будете відповідати". "Діджиталізація" від влади щось не дуже-то радує.

Третя тема тижня — перемир'я. Так зване, перемир'я. Обстріли з заборонено озброєння і облаштування позицій з боку російських окупантів тривають — а у нас вважають це порушенням тиші і грозяться, що ОБСЄ збиратиме докази військової агресії (їх що, не було раніше?). Цікаво, а що ж тоді "порушення перемир'я" — прицільний вогонь ворога? Сьогодні розповіли, що померли три військових з зони АТО. Можливо, так будуть прикривати вбитих від обстрілів?

На "Г+Г" на повну котушку користуються своїм ставлеником — і збираються показувати новий сезон "Сватів" (7-й, здається). В усякому разі, чув анонс, а перевірити не ризикнув — свого часу передивився стільки серій не по одному разу, що від того серіалу вже нудить. Та й саме відношення до "Сватів"  змінилося. Одна надія, що їх показуватимуть ввечері, або коли по іншому каналу показуватимуть турецьку мелодраму. Інакше або з хати тікати, або влаштовувати дискотеку. Чесно, серіал вже вижив себе на 3 чи 4 сезоні. Скільки можна клепати заїжджену платівку?
Серіал, походу, в повторі. Але не здивуюсь, якщо запулять новий сезон.

Ну і коронавірус-коронавірус. За вчорашній день виявили 1196 нових хворих. Здається, це перевищення попереднього рекорду. В Київраді щось будуть вирішувати. Є інтрига, що можуть знову заборонити пасажирські перевезення. Однак послаблення карантину не мають зворотньої дії, не зважаючи на зростання кількості хворих. А мені ще знайомий запропонував скористатись метро. Ха-ха! Нехай їде сам! А я залишусь вдома. Правда, від звиздецю від влади і запоребриків частіше думаєш про антистрес. Ось тільки від антистресу страшно підхопити трояна на комп. Бо й так по роботі доводиться шастати по всіляким сумнівним аукціонам. Добре, хо хоч з черговим завалом на роботі розібрався.
8

Коментарі

131.07.20, 00:03

ЗЕгнид - на палю!

    231.07.20, 11:43

    Ох, наробили ЗЕлебоки паршивостей

      331.07.20, 15:04

      Дивіться порнуху через лінукс.

      Перемир'я — якщо щось піде не так, ми просто перестанемо дотримуватися. Просто РФ яскраво покаже, чи готова морозити ситуацію, чи ні (скоріше ні).

      Від серіалів рятують навушники на компі. Створив пару музичних лейлістів на ютубі й один на саундклауді.

      Щодо трансгендерів і всякого такого — пропаганда дійсно трохи впливає на людей із перехідними формами гендерної самосвідомості (латентних і т. д.), але зробити всіх гомосексуалами поки що не здатна на даному етапі. Замість 3 % може стати 7 %, грубо кажучи.

        431.07.20, 18:50Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Дивіться порнуху через лінукс.Віруси і під Лінукс пишуть.

        Перемир'я — якщо щось піде не так, ми просто перестанемо дотримуватися. Просто РФ яскраво покаже, чи готова морозити ситуацію, чи ні (скоріше ні). Сумніваюсь, що так просто припинемо перемир'я. На Росії скажуть: "Нічого не знаємо. Це ви стріляєте".

        Від серіалів рятують навушники на компі.Навушників вистачає на півроку. Нові вже підглючують.

          51.08.20, 10:44Відповідь на 4 від Makcімаліст

          Віруси і під Лінукс пишуть.
          Ага, типу пишуть. Мабуть, ламають серваки, якщо працюють конкретно по якомусь серваку. Шукають дірки у правах rwx, застосовують соціальну інженерію для вивідування інформації, підбирають паролі... А простих обивателів не чіпають, бо тяжко. Лінукс по-іншому влаштований. на деяких машинах із Windows бачив, як діє всяка вірусня. Під Linux зустрічався лише з тим, що один наш дрібний робочий сайт трохи пошкодили турки — вивісили свій прапор. Хтось права виставив неправильно.

          На Росії скажуть: "Нічого не знаємо. Це ви стріляєте".
          Теж не вірю Росії. Хоча зараз стріляють менше.

          Навушників вистачає на півроку. Нові вже підглючують.
          Ну це плата за комфорт — час від часу купувати чи ремонтувати навушники.