хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Карантинне дозвілля (підсумки)

Напередодні другого послаблення карантину вирішив трохи підсумувати карантинне дозвілля. Майже півтора місяці карантину. А враховуючи, що вдома обмеження почалися майже на початку березня, то виходить, що майже три місяці тривала самоізоляція. Ввіжав, що буде дуже нудно. Але виявилось, що можна знайти, чим себе розважити. І не лише   mmmm (з цим то і були проблеми, бо карантин для всіх), а й пристойними відосиками і знімками. Так, були дні коли зовсім нудно і набридало усе. Однак пилові бурі і смог від пожеж урізноманітнювали звичні краєвиди.

Найважче, це інформаційний голод. Вже й забув, як робити фотозвіти. Інші фотоблогери теж не дуже активні. Тому задовольнявся більш тривалим прослуховуванням радіо (правда, на початку суворого карантину були переважно повтори програм і нагнітання паніки. Однак потім підсів на аудіокнижки, що звучали по радіо. Дуже цікаві: документальну про спогади жінок-учасниць АТО, художню про страшні казки (для дорослих), документальну про спогади жінки-учасниці УПА). Передивився всіх улюблених відеоблогерів. Навіть тих, про яких давно забув. Підсів на огляди залізниць — подивіився аж чотири(!) напрямки від Києва. Тепер їздити поїздами буде менш цікаво. Правда, коли це ще буде?

Щоб не обмежуватися споживанням чужого контенту вперше зробив мікс з танцювальних іншомовних треків. Вийшло непогано.

Шо тільки не зробиш,коли нічого робити. Наприклад, склав вірш.

А ще протягом карантину не забув call. Правда, спілкування поділялось на два типи: флуд та ігнор. Не знаю, що краще.

Після першого послаблення карантинних заходів почав виходити на прогулянки. Правда, в своєму місті нема що дивитись (крім спеціальних рейсів маршруток, яких мало). Як адаптуватись до постізоляційного періоду ще не вирішив. Однозначно кататись на маршрутках і вештатись по людних місцях і магазинах не буду.
4

Коментарі

125.05.20, 18:15

+

    225.05.20, 21:06

    ничего себе . ты и вправду весь карантин не выходил ?

      325.05.20, 23:14Відповідь на 2 від DANAH

      ничего себе . ты и вправду весь карантин не выходил ?Період суворого карантину просидів вдома. Лише один чи два рази виходив до магазину.

        426.05.20, 21:48

        Нам на роботі дозволили сидіти до 22 червня. Хіба що буде якась разова потреба, то пошле начальство. Людям 60+ не радили заходити на роботу взагалі.

          527.05.20, 09:52Відповідь на 4 від Nech sa paci

          Нам на роботі дозволили сидіти до 22 червня. Хіба що буде якась разова потреба, то пошле начальство. Людям 60+ не радили заходити на роботу взагалі.Головне, аби платили.

            627.05.20, 15:30Відповідь на 5 від Makcімаліст

            Платять. Але з часом почнуть потроху смикати у офіс, мабуть.