хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Коротко про різне

Коротко про різне. Набір питань, які турбують.

Новорічні свята скінчились, а ялинки ще не прибрали. Вони у нас штучні, тому питання не настільки нагальне, як у тих, хто ставив натуральні ялинки. Та й практика така, що пізно ставимо (десь в останніх днях грудня) і так само пізно (наприкінці січня або навіть у лютому) їх прибираємо. Хоча кожного разу інтрига скільки вони простоять. Мені новорічна атрибутика, якщо чесно, вже набридла. Тим паче, що давно настали робочі будні.

З дозвіллям не все гарно. Нові вилазки пригальмувалися. Знайомий, який закидував новими повідомленнями замовк. Сподіваюсь, що зайнятий, а не поставив на ігнор. Бо лізти самому на закинутості не хочеться. Та й таких місць, куди не страшно пробратися одному, не залишилось.
Подружці не пишу і не дзвоню. Треба бути принциповим, якщо вирішив не звертати увагу (вистачило б терпіння ігнорити). Стосовно неї вже нема сподівань навіть у дружбі.

Писати в блог нічого, оскільки нових прогулянок і вилазок нема. Хоча багато блогерів із частотою дописів не заморочуються. Шкода лише, що при бездіяльності рейтинг знижується.Та й не лише звітами в блозі вимірюється цікавість дозвілля. Просто час від часу треба десь лазити, подорожувати. Інакше падає продуктивність роботи і псується настрій. Хоча, наближення епідемії грипу лякає.

До речі, про роботу. Об'єм роботи зменшується і є ризик, що у лютому буду сидіти без діла. Каталог товарів, яким би він не був величезним, колись закінчиться і треба братися або за написання статей (чого не пропонують), або шукати інший підробіток. З острахом очікую цього моменту. Але, в цілому, за січень непогано напрацював (за мірками мого підробітку).

З'явилися новини про цьогорічне "Євробачення". Перелік учасників майже нічим не здивував. Як завжди, багато молодих і невідомих (навіть у нас в країні) виконавців. Ясно тільки одне — шанси на перемогу у конкурсі мінімальні. Чи буду слідкувати за відбором ще не визначився. Якщо не буде іншого дозвілля, то мабуть буду дивитися відбіркові передачі.
3

Коментарі

121.01.20, 13:28

ти як завжди - сумний, заплаканий))) в тебе навкруги лише біда та горе)))

    221.01.20, 13:29Відповідь на 1 від Merovingian

    ти як завжди - сумний, заплаканий))) в тебе навкруги лише біда та горе)))Так це ще без політики.

    А позитив треба періодично підживлювати.

      321.01.20, 18:13

      Звіт прочитав.

        422.01.20, 11:30Відповідь на 3 від Микола Казкар

        Звіт прочитав.Який із?

          522.01.20, 20:20

          На ЄБ відомі конкурсанти?

          https://24tv.ua/lifestyle/vidbir_yevrobachennya_2020_ukrayina_poryadok_vistupiv_uchasnikiv_n1267737

          У перший день 2 нижніх щось не знаю ніби, інших знаю. Усі, кого знаю, по своєму круті. У тому числі Круть.

          У другий день добре знаю половину. Здається, вони слабші, хоча теж так нічого.

          Там лідируватиме Джері Хейл, мабуть. Її всі знають за "ахрану атмєну". Або ж Катя Чілі щось таке видасть, що...

            622.01.20, 20:30Відповідь на 4 від Makcімаліст

            Звіт прочитав.Який із?Я мав на увазі цю замітку.