хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Переплутали електрички

Історія наприкінці насиченої прогулянки. Залізничний вокзал вузлової залізничної станції. Окремо — тупикові приміські платформи. Окремо — платформи для електричок дальнього слідування і поїздів. Розклад висить високо — ніхріна не видно. Добре, що додумався сфоткати. До відправлення потрібної електрички залишалося декілька хвилин. Швидко купили квитки і побігли шукати «тягу». На транзитних платформах стояла лише одна електричка. Поки не від'їхала, забігаємо. Вибираємо зручні місця, чекаємо відправлення.Поглядом вловлюю, що на сусідній платформі багато народу. Запитую у пасажирів: «Електричка на Київ?» «Ні, на Житомир.» Йопта! Вибігаємо — якраз на сусідню колію прибуває електричка. Надписів ніяких — маршрут невідомий. Заходимо. У вікні видно електричку, яка від'їжджає на Житомир. Хтось зриває стоп-кран і виходить з електрички. Ну а ми радіємо, що таки знайшли потрібну електричку.

А чи були у вас історії, коли ви ледь не заїхати в протилежному від потрібного напрямку? Або таки поїхали не туди, куди думали.
4

Коментарі

112.08.18, 14:38

було,але ще 30років тому: в Дніпрі пасажирському забули оголосити про закриття перегону і повідомили про це,коли поізд рушив. за пару хвилин провідниця прибігла до нас з вибаченням,що ”зараз поізд поіде наліво,на Запоріжжя,там ви й вийдете”а вже з Запоріжжя-доберетесь,куди вам треба“. норм хід? ну,щоправда,квитки ми не купували з Запоріжжя,в касі нам сказали,почувши ситуацію,що маємо право іхати по своім квиткам,зі швидкого,далі,до станціі,яку оминули