хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Альтернативна схема метро на Троєщину

Стільки варіантів трасування майбутньої Подільсько-Воскресенської лінії метро вже пропонували і обговорювали, що вирішив продумати і свій варіант. Перевага моєї ідеї — не треба псувати і переробляти лінію швидкісного трамваю, і не треба розкопувати проспект Маяковського. Пропоную прокласти метро по околиці Троєщини, під вулицею Електротехнічною.

В чому переваги такої траси? 1) Тунелі пройдуть під дорогами, пустирями і промзоною (вписати метро неглибокого залягання під існуючою забудовою нереально). 2) В майбутньому пустир між промозоною ТЕЦ-6, монетним двором Нацбанку і вул. Закревського рано чи пізно забудують, тому біля станцій метро з'явиться пасажиропотік. 3) Охоплення пересадок на транспортні потоки ("Троєщина" — ринок "Троєщина", транспорт в бік масиву Троєщина і станції метро "Чернігівська"; "Радунська" — пересадка на тролейбуси вглиб масиву Троєщина і в бік Почайни (Петрівки); "Троєщина-2" — пересадка на швидкісний трамвай-2 і залізничну платформу "Троєщина-2").


2

Коментарі

125.07.18, 11:47

а може то не пустир біля тец-6, а там вже закопані труби )))

це як у нас тут на Оболоні - є промзона з гаражами , а вони стоять біля газової труби, де не можно будувати будинки

    225.07.18, 12:47Відповідь на 1 від trinks

    Наскільки мені відомо, газопроводи за Милославською.

      325.07.18, 12:57

      Могу только сказать, что быстрее появится на Позняках еще одна линия, перпендикулярно существующей в сторону Дарницы, ну и Троещены. Под нее с самого начала зарезервировано место, станция Позняки запланирована как пересадочная. И в другую сторону тоже пойдет ветка от Позняков, там сейчас активно растут дома

        425.07.18, 14:07Відповідь на 2 від Makcімаліст

        Наскільки мені відомо, газопроводи за Милославською.а Тец-6 мабуть по повітрю тепло передає