хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Ярмарки вакансій

Здається, я зрозумів, для чого ярмарки вакансій у Центрі звайнятості! Щоб пофоткати безробітних, типу: «Дивіться, скільки прийшло бажаючих!» А  саме цікаве, що ні у кого нема запить. Довелося самому віддуватися і хоча б щось по темі спитати. Хоча й так не підходить.

Ну а стостовно запропонованих вакансій: якщо ти молодий і здоровий — тобі будь-де раді. І ще одне: гарні вакансії рекламувати не стануть — або вимоги завищені (гарний фізичний стан, гарне здоров'я, профільна освіта), або погані умови праці (і, відповідно, є протипоказання).
2

Коментарі

128.11.17, 13:34

на ярмарці є вакансії
коли шукала роботу, то була на такій ярмарці, тоді там стояли ті ж самі термінали з тією самою базою, що і в центрі зайнятості, по якій і дають направлення
А ще були представники декількох підприємств для галочки
Отже, помню приїхала, підписала лист, що була на ярмарку і поїхала додому, бо там нічого дивитися.

Не розраховуй, що в центрі зайнятості тобі запропонують роботу. Я вже не раз тобі писала, що поки отримуєш гроші в центрі, то це твій шанс перевчитися на якусь іншу спеціальність і все таки знайти роботу. Коли навчаєся, то ще складніше знайти роботу, але потім більше вибір при пошуку роботи.

    Гість: БджЫлка

    228.11.17, 14:19

    я раз стояла в центре занятости на учете, чтоб получать нехилое пособие.
    и заодно ходила на курсы английского
    иногда они слали меня подисюкивать какую-то бумажулю.
    ну такое

      328.11.17, 16:49Відповідь на 1 від trinks

      Не розраховуй, що в центрі зайнятості тобі запропонують роботу. Просто незрозуміло, навіщо людей ганяти на семінари, якщо вакансії не по зубам?
      Я вже не раз тобі писала, що поки отримуєш гроші в центрі, то це твій шанс перевчитися на якусь іншу спеціальність і все таки знайти роботу. Коли навчаєся, то ще складніше знайти роботу, але потім більше вибір при пошуку роботи.Сумніваюся, що друга спеціальність збільшить шанси працевлашуватись. Мені багато те казали: «А чому не хочете працювати за основним фахом?»

        428.11.17, 22:47Відповідь на 3 від Makcімаліст

        Не розраховуй, що в центрі зайнятості тобі запропонують роботу. Просто незрозуміло, навіщо людей ганяти на семінари, якщо вакансії не по зубам?

        Вакансій немає. Але підприємства повинні подавати звіти і вказувати, що у них вільно згідно штатного розпису, тому в тій базі багато вакансій куди не хочуть нікого брати.
        Коли ти отримуєш гроші, то тобі ще йде стаж. Пошук роботи на той час - це твоя роботи. Кожного тижня ти повинен появлятися, що ти є і тобі недаремно нараховують гроші. У цей період ти можеш взяти відпустку, коли тобі не будуть давати вакансії з обхідним листом. Мені під час сесій в університеті можна було там не з'являтися. Я знаю деякі під кінець виплат йшли на безкоштовні курси при центрі, но нам були свої нюанси.

          528.11.17, 23:03Відповідь на 3 від Makcімаліст

          Коли я закінчила перший університет. Тоді у людей ще не було вдома інтернету, то мені дійсно поміг центр зайнятості. Я прийшла на консультацію. Мені дали 3 підприємства. Я поїхала на перше- там було декретне місце, далеко їхати. Потім поіхала по другій адресі (недалеко від дому) і мене зразу взяли. Тоді було достатньо знати комп'ютер і мати вищу освіту. Все пройшло легко. Вакансії були всі реальні.
          Пройшло 9 років. І я гадала, що теж піду візьму вакансії і швидко знайди роботу. Але все помінялось. Вищої освіти і знанням ПК вже нікого не здивуєш. Навіть, на мою першу роботу вже брали по конкурсу з юридичної або економічної освітою. Платили мені там стільки скільки на роботі без премій. Тому я використали цей час і гроші на перенавчання.

            628.11.17, 23:13Відповідь на 3 від Makcімаліст

            . Мені багато те казали: «А чому не хочете працювати за основним фахом?»Мені теж таке казали. А ще дивились на мене круглими очами і дивувались, як можна було піти з такого місця і не вірили, що я це я зробила сама. А мені просто надоїло. Прийшла зранку на роботу, подивилася по бокам і вирішила написати заяву. Всі були в шоці. Я могла там працювати до пенсії. Щоб ти розумів, я не захотіла працювати на державній службі де мала вже ранг і уйшла коли було масове скорочення у державній сфері . У той час почали закриватися банки і багато безробітних з банку ставали теж до центру.Мені було важко у той час, бо виявляється стаж держслужбу потрібен тільки на держслужбі, на яку я не хотіла йти. І вакансії давали знову на держслужбу, ще й по конкурсу.))

              729.11.17, 11:43Відповідь на 6 від trinks

              Мені теж таке казали. А ще дивились на мене круглими очами і дивувались, як можна було піти з такого місця і не вірили, що я це я зробила сама. А мені просто надоїло. В точку!
              І вакансії давали знову на держслужбу, ще й по конкурсу.))Так, зараз всі вакансії на держслужбу — за конкурсами.

                829.11.17, 13:32Відповідь на 7 від Makcімаліст

                вакансії давали знову на держслужбу, ще й по конкурсу.))Так, зараз всі вакансії на держслужбу — за конкурсами.так і тоді було по конкурсу і я би тоді на них пройшла, бо знала всі закони, які тоді вимагали при цьому конкурсу.
                А так як на той час було масове скорочення у державних установах, то мені без проблем підписували обхідні листи
                (усі вільні місця, які передавали до центру зайнятості, то фактично місця на які потім відбулося скорочення штату)

                  929.11.17, 13:41Відповідь на 3 від Makcімаліст

                  Сумніваюся, що друга спеціальність збільшить шанси працевлашуватись. Мені багато те казали: «А чому не хочете працювати за основним фахом?»
                  Я тобі це написала до того, що якщо би не перевчилась, то роботу в другій сфері би не найшла. Якщо ти не хочеш робити за основним фахом або на даний момент немає роботи за тим фахом що ти хочеш, то треба шукати себе в іншому і поки ти вдома і отримуєш гроші від центра зайнятості, то треба скористатися цим шансом. Розширюй свої горизонти, бо час міняється і у підприємствах вже інші вимоги. Взяти вакансію курєра, багато хто відмовився від них і відсилають Новою поштою, або якщо щось неціне визивають таксі, або як у розетці - водій доставляє товар і так далі.

                    1029.11.17, 14:02Відповідь на 9 від trinks

                    Так, зараз піших кур'єрів рідко шукають. А на кого навчатись хз. Веб-дизайн точно не цікавить.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна