хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Livejournal переїхав до Росії:(

22-23 грудня на блог-платформі Livejournal оголосили про технічні роботи. Як виявилося, це перенесли сервери з кирилічними блогами до Росії( Тепер дані російських, українських, білоруських блогерів будуть доступні російським спецслужбам. Пишуть, що тепер банити і видаляти неугідних блогерів стане легше. Начебто проблеми були у активних юзерів з проукраїнською позицією: Злого Одесита, carabaas , v_n_zb
та ін..Хоча пізніше доступ до їхніх блогів відновили. В світлі такої події деякі дописувачі замислилися про перехід на інші сайти. Буде жаль, якщо ЖЖ стане оплотом рашизму. Причому незадоволені таким рішенням не лише проукраїнські блогери, але й проросійські.

Ще новини: за першу добу було заблоковано більше сотні акаунтів.

А так, можна почитати ще тут.
Ну і дивно, що в українських ЗМІ про це ні слова.

Частина блогерів думають про переїзд на інші платформи. Враховуючи, що й так відбувається відтік юзерів, незрозуміло на що розраховують у Livejournal? Навряд чи переніс серверів до Росії сприятиме популяризації сайту. Хоча, може набіжать нові кремлеботи і рашисти. Поживемо-подивимось. Але, на всякий випадок, треба підшуковувати запасний «аеродром». І не писати нічого зайвого. Особливо про політику.
2

Коментарі

126.12.16, 19:27

в інеті маса вільних майданчиків. Хай там хоч повиздихують всі в тій рашці

    226.12.16, 19:32Відповідь на 1 від Анна-Марія

    Насправді, альтернатив не так багато.

      326.12.16, 19:40Відповідь на 2 від Makcімаліст

      Насправді, альтернатив не так багато.ну без мордора можна обійтись