хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Комісія за банківські послуги і не тільки

Вирішив підкинути гівна не вентилятор. Але думаю, тема цікава. Ні для кого не секрет, що банківські операції потребують адміністрування. Ну, скажімо, обслуговуючий персонал, сервери, чи що там ще може бути. Але раніше відчути (чи побачити) комісію за послуги можна було лише в разі сплати в сторонніх фірмах. А іноді взагалі комісії не було (хоча насправді вона мабуть була).

Щоб не бути голослівним, приклад. Для розумників (тут такі, бачу, є) пишу більшим шрифтом, щоб виділити суть. Раніше картки поповнення мобільного рахунку коштували стільки, скільки їх номінал. Тобто, купляєш стретч-картку номіналом 100 гривень за 100 гривень. І так було довго. Запитання: а чому тоді зараз картки зараз продають дорожче їхнього номіналу? Що змінилося?! Наприклад картку номіналом 100 гривень продають за 103 гривні. Хош - не хош, а доводиться переплачувати. Це, як я розумію, "навар" продавця за доставку. А чому ж раніше вартість дорівнювала номіналу?

Але картки це ще по-божескі. Якщо сплачкувати за мобільний зв'язок через платіжний термінал, то взагалі комісія 6%. До%уя, чи не так?
Хоча кажуть, що можна зекономити, сплативши через термінал в фірмових центрах мобільного оператора. Начебто там комісія навіть менша, ніж при купівлі картки.

Скільки про це не запитував на mail.сру і тут здається — нормальної відповіді так і не почув. Може зараз економісти розтлумачать і розкладуть цінову політику по поличкам?
2

Коментарі

112.12.16, 14:42

за все фин операции берут комиссию.. практически везде

    212.12.16, 20:07

    підслухано у черзі в банку
    одна пенсіонерка розповідала іншій про то, як
    вона отримала пенсію і думала, що то пенсія підвищилась , а то виявились кредитні гроші, які можно брати, а можно не брати, але показувались вони
    а через деякий час їй нагадали з банку, що треба повертати вже кредитні гроші))
    вона повернула їх і дивилася через термінал , щоб в неї не було боргу
    А потім виявилось, що кожний раз коли дивишся баланс , то стягується 2 грн а вона раз 10 дивилася (1 раз в день можно дивитися безкоштовно через термінал, а далі за гроші)

      313.12.16, 16:40Відповідь на 2 від trinks

      Заробляють гроші на всьому.
      Від декількох користувань банкомат же не зноситься?