хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

tslava

попередня
наступна

Бійців 30-ї ОМБР «озброїли» мінометами 1939 року випуску

  • 09.09.14, 17:14
Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Бійців 30-ї ОМБР «озброїли» мінометами 1939 року випуску

   У соціальних мережах з’являється інформація, що добровольчим батальйонам на Сході видають застаріле озброєння, випущене у 40-60-х роках. З огляду на те, що протягом кількох місяців добровольці воювали легкою стрілецькою зброєю, укомплектування їх важким озброєнням, хай і воєнних та післявоєнних часів минулого століття, – хоч щось.

    Водночас не кращою зброєю та військовою технікою забезпечують і формування Збройних Сил. 30-а окрема механізована бригада нині на півдні України доукомплектовується після виходу з оточення у селі Степанівці Луганської області. Нещодавно мінометну батарею доукомплектували мінометами аж 1939 та 1942 років випуску!

   Що це – наслідок тотального недофінансування армії через порожню державну казну чи   розпродажу Міністерством оборони озброєння і бойової техніки, які мали б іти в зону АТО? Як відомо, нещодавно прем'єр-міністр доручив генпрокурору і депутатам створити тимчасову слідчу комісію з розслідування фактів торгівлі озброєнням та військовою технікою в 2004-2014 роках.

   А в простих українців виникає питання: куди зараз, коли в країні війна, можна продавати автомати, вертольоти, гранатомети, в той час, як попри високий патріотичний дух українські військові починають відмовлятися воювати на Сході через брак озброєння та зради (або й взагалі відсутність на полі бою) командування?

   Попри все народ України воює: добровольці й мобілізовані – на фронті, волонтери й доброчинці – в тилу. Народ армію годує, одягає, взуває, забезпечує бронежилетами, тепловізорами, біноклями та іншим спорядженням, рятує поранених та вириває бійців з лап смерті.

    Якщо захищати Вітчизну – це священний обов’язок кожного українця, то військово-стратегічне планування та постачання озброєння і спорядження – це священний обов’язок влади держави, територіальна цілісність якої під загрозою.

 

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}
0

Коментарі