хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Не нато триндить!

  • 01.10.22, 12:15
Знаєте, я не вважаю себе людиною "ой" якого розуму, але мені його та отриманої відкритої інформації достатньо щоби розуміти базові речі.

Україна не буде у НАТО доки не виграє цю війну. Та й потім навряд чи, лише у випадку коли бидлостан почне руйнуватися. Усі казки про "пришвидшений вступ" лише спекуляції на темі. Зараз спекулює нинішня влада, хоча вона прекрасно знає, що після подання заявки не зміниться ані чого.

Свого часу, за свідченнями колишнього Президента Франції Оланда, екс-Президенту Порошенку було прямо заявлено, що Україні в НАТО не бути. Це заявляли і Обама, і Меркель, і Оланд. І що? І нічого - патологічний брехун Петро досі юзає цю тему годуючи свій недалекий електорат казками про можливий скорий вступ до Альянсу, тим часом прекрасно знаючи реальний стан справ.

З тих пір не змінилося нічого. Німеччина, Франція та майже уся "стара Европа", не бажають відкритого конфлікту з бидлостаном і, поки той не почне сипатися, в житті не дасть добро на вступ нашої країни в НАТО. Я не кажу вже про прямого ворога України - Угорщину. А вона одна, згідно з НАТОвським "принципом одностайності", може заблокувати цей вступ. І це я ще не згадую про досягнення політичних стандартів НАТО - армія після війни буде готова до вступу.

І вчорашня пропагандистська заява про "Заявку" не варта нічого, як це мені не прикро. Спочатку пан Блінкен заявив про "певні процедури" які повинна пройти Україна, потім радник Байдена Салліван заявив про "не на часі" - до розгляду заявки треба війну виграти. Про Столтенберга я вже й не кажу - він нагадав нам про принцип одностайності прийняття рішень у Альянсі.

Так що, панове, не плекайте зайвих надій. В котрий раз повторюю - НАТО нам не світить до перемоги у війні та до руйнування бидлостану. А слухати коньюктурників від політики - собі дорожче - тим гірше буде розчарування від зраджених надій. DIXI
6

Коментарі

11.10.22, 12:28

зільоний падав заявку на пришвидшену процедуру самої заявки....а не на членство, шо за йобанаврод!

    21.10.22, 12:33Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

    зільоний падав заявку на пришвидшену процедуру самої заявки....а не на членство, шо за йобанаврод!Що нах...й з бару, що з бару нах..й - все одно.

      31.10.22, 12:36Відповідь на 2 від АскольдЪ

      зільоний падав заявку на пришвидшену процедуру самої заявки....а не на членство, шо за йобанаврод!Що нах...й з бару, що з бару нах..й - все одно.не ну то як укр почта і нова почта...медліно но дьощиво, бистро но дорого

        41.10.22, 13:08

        Знаєш ми отримуємо перемоги й завдяки нахабству нашої влади. Ніде Україну не сприймали як рівноправного партнера. Добре що з совка ця влада не винесла образ старшого брата як більшість старших, в тому числі Порох і Тимоха. Я згадую заяви Зеленського на початку війни й розумію що вони не дипломатичні, але до чортів дипломатію крли маємо війну. Подивимося.

          51.10.22, 13:39

          Угорщина прямий ворог України?
          "Аналітика яку ми заслуговуємо"(с)

            61.10.22, 13:42Відповідь на 5 від NoTaRь

            Угорщина прямий ворог України?
            "Аналітика яку ми заслуговуємо"(с)
            ....і поляки теж....не ну шоп сафсем на чістату, сядем разом на масту

              71.10.22, 14:27Відповідь на 3 від НеЖриМоэСало5

              зільоний падав заявку на пришвидшену процедуру самої заявки....а не на членство, шо за йобанаврод!Що нах...й з бару, що з бару нах..й - все одно.не ну то як укр почта і нова почта...медліно но дьощиво, бистро но дорогоАби кінцева доставка спрацювала.

                81.10.22, 14:30Відповідь на 4 від Поговорим

                Знаєш ми отримуємо перемоги й завдяки нахабству нашої влади. Ніде Україну не сприймали як рівноправного партнера. Добре що з совка ця влада не винесла образ старшого брата як більшість старших, в тому числі Порох і Тимоха. Я згадую заяви Зеленського на початку війни й розумію що вони не дипломатичні, але до чортів дипломатію крли маємо війну. Подивимося.Саме так. Нагла дипломатія зелених виявилася ефективнішою за традиційну Порошенка. Але вплив США е вирішальним, без їх допомоги нас би не було. Як держави.

                  91.10.22, 14:31Відповідь на 5 від NoTaRь

                  Угорщина прямий ворог України?
                  "Аналітика яку ми заслуговуємо"(с)
                  Я без дипломатії. Звичайно є багато нюансів, але Орбан - прямий ворог України. "Друг мого ворога - мій ворог

                    101.10.22, 14:48Відповідь на 8 від АскольдЪ

                    Знаєш ми отримуємо перемоги й завдяки нахабству нашої влади. Ніде Україну не сприймали як рівноправного партнера. Добре що з совка ця влада не винесла образ старшого брата як більшість старших, в тому числі Порох і Тимоха. Я згадую заяви Зеленського на початку війни й розумію що вони не дипломатичні, але до чортів дипломатію крли маємо війну. Подивимося.Саме так. Нагла дипломатія зелених виявилася ефективнішою за традиційну Порошенка. Але вплив США е вирішальним, без їх допомоги нас би не було. Як держави.апять парашенко...а ні чо шо ви кійовскі далбайби дозволяли віктару фьодирчу іздит ЧОТИ РОКИ по кійву яки шапки крав і мать твою їбав....тепер оримуйте по макітрі, придурки, блять

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна