хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Маніфест російськомовного. Післямова.

  • 07.09.22, 11:48
Ну шо, панове, я навіть радий що збурив таку хвилю негативу. «Побісяться – вспокоються. А в голові щось зостанеться». Тепер по суті.
У СРСР у школах обов’язково вивчали іноземну мову. Перед другою світовою німецьку, після англійську. Чому такий вибір? А то була «мова майбутнього супротивника». Це я до чого.
У нашій державі зараз відбувається небезпечна підміна понять, коли акцент робиться не на знищенні, насамперед зсередини (не можна знищити ядерну державу зовні) імперії бидлостану як такої, а на боротьбі з її державною мовою. Ви щиро вірите в те, що мовне питання надало «казус бейлі» хуйлу для вторгнення в нашу країну? Тоді почитайте ще раз його ультиматум перед війною – це питання навіть не другорядне. Держави Заходу під час «холодної війни» вкладали мільярди доларів задля розповсюдження вільного слова на території СРСР. У нас же вважають що ми зможемо перемогти відгороджуючись від «мови агресора». Чого ми так доб’ємося коли звільнимо наші території? Тільки відтермінування наступного нападу орди на нашу державу. І війна не з причиною, а з наслідками – шлях до поразки. З російською не треба воювати – її треба знати. Це така ж зброя яку можна і потрібно використовувати проти бидло стану доносячи бидлу слова Правди. Вода камінь точить.
Ще одне. Я живу не на небі, я живу у Горенці. Спілкуюся з людьми. І якось спілкування на український загалом менше ніж спілкування на російський. Переважна більшість тих, хто зі зброєю захищав село від орків, теж розмовляє на російський і це аж ніяк не робить їх не патріотами своєї держави. Село російськомовне десь на 40 - 50 відсотків. І знаєте, що станеться коли скінчиться війна?
Переобуті опзжшники з новоствореної партії, підкормлені кацапськими грошима, усі у вишиванках, на чистій українській мові, під ура-патріотичними гаслами, будуть підманювати оцей російськомовний електорат (а він нікуди не дінеться, хіба що скоротиться максимум на 10 відсотків) роззброючи його свідомість призовами до «м’якої українізації» та європейською поваги до прав мов меншин. Тобто теми гаслами, котрими повинні оперувати реальні патріоти своєї держави і її влада. І тоді хуйло повернеться в мізки пересічних одеситів і харків’ян, навіть деяких горенчан. Розкол що почав потроху загоюватись знову почне кровоточити. Дай боже щоби моє пророцтво не здійснилося, але. На жаль, це навряд.
Прохання задуматися над тим, що я написав. Як кажуть на сході, «Хто не думає про наслідки, до того не прихильна доля». Клянуся Богом, усіма святими, своїм життям, що до кінця війни ані слова У ФБ не напишу. Сперечатися з пустоголовими – марна трата часу. А ось після війни, перед виборами, я обов’язково з’явлюся та нагадаю громаді – про що я її попереджав.
Tatiana Tratsevska, Yevhe
3

Коментарі

17.09.22, 12:32

Отважно несешь истину в массы?)) Неоценят-с...

    27.09.22, 13:39

    я так и не понял куда автор клонит, никто же не запрещает учить или знать язык любой, хочешь учи, хочешь не учи, в чем проблема ????

      37.09.22, 13:40

      як сказав великий кормчій главнокаманлувач, ой, верховний главнакамандувач...будім літеть і всьо бамбіть!

        47.09.22, 13:41Відповідь на 2 від MV1

        я так и не понял куда автор клонит, никто же не запрещает учить или знать язык любой, хочешь учи, хочешь не учи, в чем проблема ????кажуть тепер пиздять врило хто кажє какая разніца, авжєш!

          57.09.22, 13:42

          фсе руССкийе каг путин, а путин - пидарас!

            67.09.22, 13:54Відповідь на 1 від Анахорет

            Отважно несешь истину в массы?)) Неоценят-с...Насрать-с.

              77.09.22, 13:58Відповідь на 2 від MV1

              я так и не понял куда автор клонит, никто же не запрещает учить или знать язык любой, хочешь учи, хочешь не учи, в чем проблема ????Почитай нынешнюю комсу, все резко переобулись и вместо "второй державной" требуют запретить российскую и все музеи-памятники порушить и в школах классиков не учить. Это база. Ну и напосинаю людям, что язык - оружие, и им нужно уметь воевать против врага

                87.09.22, 13:59Відповідь на 3 від НеЖриМоэСало5

                як сказав великий кормчій главнокаманлувач, ой, верховний главнакамандувач...будім літеть і всьо бамбіть!Якщо у прямій кишці багацько бомб, то може.

                  97.09.22, 14:00Відповідь на 5 від Лъйошкин_Кот

                  фсе руССкийе каг путин, а путин - пидарас!Не всі. 15 відсотків піддаються лікуванню, інші перепрограмуванню.

                    107.09.22, 14:39Відповідь на 4 від НеЖриМоэСало5

                    я так и не понял куда автор клонит, никто же не запрещает учить или знать язык любой, хочешь учи, хочешь не учи, в чем проблема ????кажуть тепер пиздять врило хто кажє какая разніца, авжєш!а шо кажуть? пішли вьебемо по врохлу, підараси такі

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна