хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Кто сожрёт зелень?

  • 15.05.21, 09:24
 Это из ФБ, полуторамесячной давности. Писал по просьбе группы умеренных, но о-о-очень идеалистически настроенных порохоботов тогда ещё надеющихся что рейтинг Петра можно как-то поднять. Сейчас они уже не мечтают. lol Жизнь фактов добавила в виде наезда ЗЕ на Кличко и визита к Виталию Блинкена с Нуланд, но главное - по сути ничего не изменилось. 

Порошенко - найкращій Президент за всю історію України, видатний, світового рівня, дипломат, він заслуговує на золотий пам'ятник за те, що взяв на себе відповідальність за країну в найважчі часи війни з РФ, втримав ситуацію з мінімальними, зважаючи на обставини, втратами і вивів, завдяки нав'язаними йому США напівреформам, державу на шлях сталого розвитку. Але зараз інтереси Порошенка увійшли в протиріччя з інтересами країни. Йому потрібна влада в будь в який спосіб, Україні потрібен розвиток і знесення режиму Зеленського який цьому розвитку заважає. Петро Олексійович та його ЕС це зробити не може. По фактах.
1. З часів програшу Порошенком Президентських виборів відбулися ще три виборчі кампаніі: парламентська, місцева і довибори. Підсумки: програш по всіх фронтах. Парламентські перегони - друге місце, місцеві - вже четверте, довибори - програш офіційно підтриманого Порошенком Кошулинського в бастіоні Націонал-патріотизму - Галичині, про Донбас я умовчую.
2. Вже майже рік не бачу "побєдних реляцій" про те, що Порошенко провів перемовини хоча б з кимось з західних топ-політиків. Останнє що було - дзвінок китайському послу(!!!) з проханням не припиняти постачати вакцину. До того Порошенка запрошували всюди, він зустрічався з послами "Великої сімки", з Меркель, з Помпео, з конгрессменами та сенаторами США навіть раніше ніж Зеленскький. Що трапилося? Про це згодом.
3. Жодне рейтингове агентство, навіть "Социс" Петра, не дає йому ніяких реальних шансів на здолання в другому турі нікого з топових кандидатів, окрім Бойка та, можливо, вже не факт, Тимошенко. Зеленському він програє при всіх можливи раскладах. Більше того, у разі мобілізаціі проросійського електорату Петро не проходить у другий тур зі своїми максимальними 16-ю відсотками. Бойко завжди має свої 25 української вати, соррі за сленг.
Резюме.
Немає домкрату здатного підняти рейтинг Петра. навіть вихід фільму Беллінгкєт про Вагнергейт не підійме рейтинг Порошенка, можу з ким завгодно на спір. Зелені вже підготували як відповідь наскрізь брехливе кіно про Порошенка та буцімто його партнера Медведчука. Усі зостануться при своїх, що електорат Порошенка, що електорат Зеленського. Е об'єктивні, є суб'єктивні причини "непрохідності" Петра. Про головні.
Об'єктивні:
1. НарІд не пробачає тих, хто зробив йому боляче навіть якщо це було зроблено заради майбутнього добра.
2. Розв'язана Росією та Коломойським брехлива та брудна кампанія по дискредитаціі Порошенка.
3. Ті, хто голосував проти Петра ніколи не пробачать йому свою тупість, помилок ніхто не визнає - це проти природи людської.
Суб'єктивні.
1. Повністю провалена кадрова політика. Це жах - на місцеві вибори на сході ЕС рекрутувала третєсортних регіоналів аби отримати там хоч щось. Порошенко навіть не думає виконувати свою обіцянку дану українцям перед другим туром Президентських виборів про публічний, через праймеріз, відбір нових облич партіі і радикальне її омолодження.
2. Категоричне небажання дослухатися до рекомендацій радників не те що з України - з США та Німеччини. Порошенко вважає що він єдиний знає - як треба вести передвиборчі кампаніі і в цьому його з місця зрушити не може ніхто.
3. Небажання бачити поряд з собою розумніших за нього колег- політиків які згодом можуть стати його конкурентами - таких Петро знищує в "удушающих обьятиях" і видавлює з партіі.
4. Порошенко до сих пір не пробачили його зраду Байдену коли Луценко інспірував проти останнього справу задля "Ексклюзівної підтримки Трампом Порошенка у Президентській кампаніі".
Що робити?
Є єдиний політик хто має шанси здолати Зеленського. Це Кличко. Це не я кажу - соціологія, навіть заангажована. Найвищий серед діючих політиків рейтинг довіри, найнижчий в графі "Ніколи не проголосую за..." До речі у Порошенка він там 62 відсотки з 73х загальних антирейтингу. Так, Віталій не Цицерон, так, він великий тугодум, так, у нього в спонсорах сірі девелопери та великі торгівельні мережі, але він довів у Києві що зможе, під наглядом кураторів з США, керувати країною і привести з собою до влади "адекватний прозахідний менеджмент". Нагадую: як кандидати в Президенти післямайданної України від США розглядалися Порошенко, Кличко та Яценюк. Переміг Порошенко завдяки професіоналізму, Клічко був відправлений на тренінг у Київ. Тренінг скінчився. Тепер як факти, так і неперевірений інсайд з зеленого табору.
Кличко знову відмовили в проханні надати Києву місця для хворих Ковідом у відомчих клініках. Як мені розповіли мої інформатори, не поручуся за достовірність, особисто Зе сказав Ермаку: "Пусть е..тся как хочет, меньше будет думать о президентстве".
"Нацкорпус" анонсував кампанію проти Кличка під гаслом: "Скоро заваляться усі київськи мости, а він тільки ворує замість того, щоби їх ремонтувати". Хто контролює "Нацкорпус" відомо усім.
Венедіктова отримала від Емака наказ ЗЕ про найскорійше відкриття антикорупційних справ проти Кличка та його замів. Інформація не перевірена, але я їй вірю.
Арахаміі наказано знову вийняти з рукава "Закон про столицю" де буде прописано значне обрізання влади мера. Інформація не перевірена.
Це про те, кого зараз Зеленський боїться.
Вот так. И не рассказывайте мне по Петин возросший рейтинг - он прочно обосновался на третьем месте со своими 13,5 процентами, против 14,3 Бойко и почти 25 Зеленского. Особо отбитым предлагаю дальше молится на Пороха, вменяемым лучше врубить мозг и переобуть кеды.

Всем привет, послезавтра вроде закончится мой бан на ФБ, больше местной братии докучать не буду. Хотя... может частное публиковать и начну. :-)

4

Коментарі

115.05.21, 10:26

    Гість: Лунница

    215.05.21, 10:31

    Кто ты на ФБ? Как еайти?

      315.05.21, 10:32Відповідь на 1 від GalinaKiev

      Привет. Настроения добавил?

        415.05.21, 10:34Відповідь на 2 від Гість: Лунница

        Кто ты на ФБ? Как еайти?https://www.facebook.com/manfromyellowsubmarine/

          515.05.21, 10:43

          З підтримкою Кошулинського , Порошенко якраз виграв,
          а не програв!

            615.05.21, 10:48

            да. І зелєнь сожрьот - сама зєлєнь!

              715.05.21, 11:38

              Приветы!! Ты же не пишешь о Смешко, хотя он будет баллотироваться наверняка. А Порох вряд ли. Видно что он очень не здоров. Топят тех, у кого высокий рейтинг или может взлететь, тех кто реально влияет на выборы.

                815.05.21, 11:53Відповідь на 5 від Вурдалак

                З підтримкою Кошулинського , Порошенко якраз виграв,
                а не програв!
                Дооо, поддержка коммуниста наоборот и его третье место это огромный выигрыш. Вы реально при этом думаете что вы в своем уме? Кошулинский - Симоненко, не отличаются ничем кроме обьекта поклонения Прекрасный выбор Порошенко.

                  915.05.21, 11:58Відповідь на 6 від Вурдалак

                  да. І зелєнь сожрьот - сама зєлєнь!У зелени запредельный рейтинг и пока она легко жрет и Порошенко, и Кошулинских.

                    1015.05.21, 12:01Відповідь на 7 від Манго

                    Приветы!! Ты же не пишешь о Смешко, хотя он будет баллотироваться наверняка. А Порох вряд ли. Видно что он очень не здоров. Топят тех, у кого высокий рейтинг или может взлететь, тех кто реально влияет на выборы.Понмаешь, Смешко он априори непроходной, у него нет ни денег, ни зарубежной поддержки. А без этого его ждет повторение разгрома на парламентских. Хотя я ничего против него не имею.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна