хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Янгол, з чорними крилами і іменем...

  • 22.01.17, 10:30
Янгол, з чорними крилами і іменем, якого не можна називати, щоб не наврочити, розпачливо ридав у ясноокого білокрилого колеги на плечі.
- Ну я не знаю що мені з нею робити. – схлипуючи і ковтаючи сльози, жалівся він світлому ангелові.
- Я сам інколи не знаю, що мені з нею робити, -заспокійливо пояснював «білий», - мені легше звичайно, не потрібно всі її придурошні справи фіксувати, а тим паче підбурювати до них, - і він багатозначно підняв одну брову, глянувши на «чорного», - як декотрим.
«Чорний» заплакав ще голосніше. Майже кричав.
- Підбурювати? Ти бачив, що з того підбурювання виходить, капець і повний провал! Я їй півдня нашіптував, щоб вона збрехала. Ага. Збрехала. Нагородила такої хєрні, таку жалісливу історію одній іноземній парі розказала, так прикрашала, таке вигадувала, що ті відразу двох дітей з сиротинця всиновити захотіли! Три дні на підбурювання я потратив, і вийшло ж, справився, а пішов здавати звіт – на тобі – незалік! Я без премії! Або он цілу ніч їй еротичні сни показував, дуже збудливі, я блін місяць порно дивився, щоб скомпілювати найкращий еротичний сон. Щоб проснулась і відразу бажання блуду виникло. Пішов по премію, а мені Главний каже, «пашол ти, штраф з тебе» Виявляється ця ненормальна прокинулась і все що бачила на папір перенесла, тільки героїв, зробила незайманими, поженила, а «отето» шлюбною ніччю було. І в журнал для дорослих віднесла. Наші дури ніжні начиталися і двадцять!!! двадцять дівчат відмовили в сексі хлопцям, бо хотіли спочатку вессіля, а потім таку шлюбну ніч. Ну не засада?!!! Я вже важку артилерію підключив я на бомжа перетворився, відразливого в струпах і п’яного як чіп. На її дорозі ліг, ну думаю, може пройде гидливо, то хоч якесь їй бездушшя запишу. Ага, зараз. Зупинилась швидку викликала, знайомим з реабілітаційного центра позвонила. Медики, наші люди, сильно зі мною не возилися, якийсь укол зафігачили і випустили. А реабілітологи. Християни!!! Завезли мене в центр, вимили, очей з мене не спускали!!! Біблію блін читали!!! Мало не заставили прийняти Іісуса, як спасителя! Я ледве втік. Перед ними ж не міг, бо підписував же зобов’язання про нерозголошення, якби спалився, то на віки вічні мазут, на сьоме коло Офісу, би пошплінтував ви добувать. То я в туалеті на павука перетворився і втік. Що мені робити?!!!! Я мені далі працювати?!!! За що мені вона в підопічні!! А я ж «чорний» вищого розряду! Відчуваю, що тікати тре з цієї роботи. Якнайшвидше, бо нерви вже.. Ну ти розумієш?..
- Та розумію. Думаєш мені легше? Думаєш у мене все просто? Я он недавно їй совість баламутив, дожимав до останнього, щоб покаялась. Майже до сліз довів. А вона що? «Ой чого це я розкисла?» позвала куму і напилася до того, що до ранку у клубі біля шеста танцювала, я вже махнув крилом на те що роздягалася, дивився, щоб хоч не вбилася на ньому. Або он два роки назад цілу ніч розказував їй про важливість розуміння і підтримки чоловіка, картинки міцної сім’ї показував, про святість шлюбу втирав. А вона? Проснулась і до чоловіка відразу. «Я тебе тягну донизу, ти чудова людина і вартуєш кращої дружини ніж я. Тобі в мільйон разів буде краще з жінкою, яка тобі підходитиме духовно і не сотатиме нерви, як я. Давай розлучимось» А тий телепень «Я вже давно про то думав, але ж діти і ти ж непогана людина, не хотів тебе образити, а раз ти сама.. Давай!» І що? Розлучилися. Тепер знайомлять одне одного з своїми потенціальними. Радяться, матері його ковінька, Господи прости. Так що не один ти без премії. Боюся що ще пару років і взагалі без зарплатні сидітимемо.
А десь високо, на кришталевому троні сидів Він і з цікавістю слухав діалог двох Ангелів «білого» і «чорного», яких до купи звела, назначена їм надсилами, підопічна. Слухав, посміхався і думав: «Вони сподівались, що я забув, як вони мені кістки перемивали, коли я лишень починав створювати Всесвіт і розробляв модель ядерного синтезу для використання! Непередбачувана модель,ти диви. Спеціалісти! Ха! Та що ви знали тоді про непередбачуваність?! Тепер відчуйте! Я вас навчу попередні висновки не робити! Я ж Вчитель як не як!» І він з усмішкою сьорбнув львівської кави з мальованого горнятка. «А ось це - досконало!»

http://repka.club/blogs/vsyake-razne/item/8142-yanhol-z-chornymy-krylamy-i-imenem
0

Коментарі