Внимание может случиться с каждым!

  • 15.01.13, 00:40
Мальчик, воспитанный блоггерами, довел учительницу до истерики комментариями в дневнике.

Экскурсия на Телеканал НТН .

Большой удачей и радостью  перед Телетриумфом была для меня екскурсия на канал НТН .Непосредственно но саму "кухню"тв .Где была возможность познакомиться с новыми друзьями -ведущими, авторами передач и ведущими каналу .Я вручила символические подарки девочкам которые в свою очередь порадовали меня своими фирменными футболками и сувенирами))
Всё было очень здорово за что и  выражаю глубокую благодарность руководству канала НТН .
Другие фото будут скоро в альбоме .

Как бы вы хотели провести Конец Света?Давайте пофантазируем?



0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

25%, 1 голос

75%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Окунись в мир трансформеров!

2 билета по цене одного на единственную в Европе выставку роботов из металла в полную величину!


Вы когда-нибудь мечтали увидеть наяву любимых героев кино и компьютерных игр? Пожать руку Бамблби, погладить Волл-И или попробовать дотянуться до Оптимуса Прайма? Теперь всё это возможно! Для любителей кино и игр, любознательных детей и просто для всех желающих - выставка роботов в ТЦ "Приозерный" за половину стоимости!

Роботы-герои из кинофильмов - Оптимус Прайм, Атом, Френзи, Волл-И, Бамбелби, Акрет и другие - представлены на увлекательной выставке.


Харьковчанин Виталий Рубанов создал всех прототипов собственноручно в своей мастерской, используя детали от обычных автомобилей и тракторов.

  Роботы даже могут двигаться! У вас будет возможность не только сфотографироваться с созданиями из металла, но и управлять их движениями, почувствовав себя настоящим героем кино!

Роботы в полную величину
Герои любимых фильмов
Управление роботами
Фото- и видеосъемка
Знакомство с создателями
Время работы: с 10:00 до 20:00, без выходных
Спешите! Выставка закрывается 04.11.2012

Условия - 1 человек может приобрести и воспользоваться неограниченным количеством купонов
- 1 купон действует на 2 человека
- С купоном за 25 грн. Вы ничего не доплачиваете за 2 билета на выставку роботов из металла в полную величину, оригинальной стоимостью 50 грн.
- На выставке также есть роботы, которыми Вы сами сможете управлять!
- В стоимость купона входит: управление роботами, фото- и видеосъемка, знакомство с создателями
- Бесплатный вход: дети до 5-ти лет, дети-инвалиды, дети-сироты. Обязательно предъявить документы!
- За детальной информацией обращаться по тел: 067-753-24-88
- Время проведения выставки: с 10:00 до 20:00 каждый день до 04.11.2012
- Обязательно предъявить распечатанный купон, иначе партнер оставляет за собой право отказать Вам в посещении выставки роботов
- Купон действителен по 4.11.2012 включительно

Адрес Выставка роботовул. Боброва 1, ТЦ "Приозерный", 3 этаж
тел.: +38 (067) 753-24-88

Охранник запорожского супермаркета избил покупателя.

  • 08.03.12, 00:13

Ссадина и гематома на лице - так закончился поход в супермаркет для Виталия Пики. Запорожский художник пришел в магазин со своим 12-летним сыном за автомагнитолой. Выбрал подходящую модель и перед покупкой захотел проверить исправность техники. Но не получилось - работники супермаркета сообщили, что нет у них для этого специальной аппаратуры. - Тогда я попросил книгу жалоб. Надо мной стали насмехаться сотрудники супермаркета, а больше всех - охранник. Вот я и решил, чем писать жалобу, нарисую на него прямо в книге шарж, - рассказал Виталий. После этого, по словам Виталия, охранник разозлился и настоял на том, чтобы они поговорили более "предметно", но уже на улице. Художник согласился, но сразу сообщил, что драться не умеет, и если сотрудник супермаркета начнет его бить, он убежит. Тогда, как утверждает Виталий, охранник  избил его прямо в коридоре. Кстати, после разборок Виталий еще дважды пытался зайти в супермаркет и из принципа купить магнитофон, но внутрь его уже не пустили. А вот охранник Алексей, от кулаков которого, как утверждает художник, он пострадал, уверен в своей правоте.   - Человек вел себя неадекватно, он меня оскорбил, и я вывел его из магазина. Я поступил, может, не как охранник, но как мужчина, - объяснил Алексей. На вопрос, ударил ли он художника, охранник ответил расплывчато: " Я его погладил…" Старший менеджер магазина не стал комментировать ситуацию. Предложил переговорить с директором, но того на месте не оказалось. Виталий Пика после инцидента написал заявление в милицию и сделал анализ на содержание алкоголя в крови, который показал, что он был трезв,  -сообщает "КП" - Запорожье".

 

Я просто ненавижу угги а вы?

  • 17.12.11, 14:34
Все от мала до велика ходят в угги .Как и девушки так и парни ...Если нашествие лосин-легинсов ,колбаснообразных  серых ширпотребовских пуховиков можно пережить то засилье ентих китайских сапожка пережить не могу .Не говоря уже о качестве..
Не спорю все когда -то носили дутики -выбора как такого не было ..но сейчас угомания просто дань моде?

64%, 16 голосів

8%, 2 голоси

28%, 7 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Скептик випуски із 12.02.2010 до 10.07.2010 (23 випуски) K1 TV

Скептик випуски із 12.02.2010 до 10.07.2010 (23 випуски) [ K1 TV ]

Авторський проект Олександра Тесленка

Матеріал взято із телеканау K1 - http://k1.ua/uk/video/program/sceptic

Вступайте в офіційний дискусійний клуб В Контакті - http://vkontakte.ru/club4912374

ГМО: Міф, чи небезпека? Нас оточує інформація. З кожним днем її стає все більше і більше. Ми віримо тому, що нам кажуть. Ми перестали сумніватись. Чи правильно це? Сьогоднішній випуск передачі присвячено дуже гучному скандалу, що виріс на Генетично Модифікованих Організмах - ГМО. Що ж це таке, і що так важливо знати про ці три літери?

"Ефект плацебо": добровільне обдуренння Шарлатанство. Воно існувало завжди - варто лише згадати графа Каліостро, який торгував еліксиром молодості, чи маркіза де Сада, який спеціалізувався на зіллях для підвищення потенції. Ви думаєте, сьогодні, у еру панування державних стандартів на медпрепарати, щось змінилося? "Скептик" відкриє вам очі на "цілющі" властивості панацеї, а заодно - розповість про магічні ультразвукові пральні машинки та інші запатентовані прилади.

Вся правда про грип В листопаді 2009-го Україна пережила неабиякий стрес - епідемію свинячого грипу! Всі ми добре пам'ятаємо, як школярі та студенти святкували три тижні позапланового відпочинку, а свідоме населення "охороняло" входи до аптек в очікуванні завозу захисних масок. Чи справді грип такий страшний, як нам його малюють? І чим він відрізняється від звичайного ГРВІ? Нова порція здорового скептицизму від Олександра Тесленка - в черговому випуску програми "Скептик".

Політика: Хто "правий", а хто "лівий"? У всі часи політика вважалась справою брудною. І зараз, схоже, вона не набагато чистіша. Вже кілька років вся країна із задоволенням спостерігає за політичними баталіями. У них в діло ідуть страшні слова та фрази, більшість з яких нормальній людині не зрозумілі. Якщо ви хочете знати, хто гірший "демагог" або "популіст", що насправді таке політична партія, хто у нас "ліві", а хто "праві", дивіться "Скептик".

Доступна зброя для народу Комітет Верховної ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності рекомендує прийняти за основу проект закону про обіг зброї невійськового призначення. Що змушує начебто нормальних людей на Заході підтримувати закони, що сприяють розповсюдженню зброї? Які у нас закони і навіщо нам нові? Якими аргументами можна виправдати дозвіл на зберігання і носіння бойових пістолетів кому завгодно?

Астрологи - шарлатани чи науковці? Як відрізнити справжнього астролога-науковця від журнального шарлатна? Хто пише газетно - бульварно - журнальні гороскопи та чи гороскопи це взагалі? Чому астрологія перетворилась на товар? Що саме являє собою наука астрологія? Чому все навколо стало переповнене ворожіннями, пророцтвами? Чи можливо насправді зазирнути в майбутнє?

Готуємось до кінця світу? Кінець світу обов’язково буде – в цьому єдині і релігія, і наука. Чим кінець світу майя відрізняється від інших пророцтв, як робили й раніше, але які ніколи не справджувалися? Як серед величезного моря безглуздя впізнати те найважливіше, справжнє попередження? Кого слухати – релігійних діячів, одинаків-віщунів, або справжніх учених? Як відрізнити хибний прогноз? Врешті-решт, як же правильно підготуватися до зустрічі кінця світу?

Чи вірити теорії еволюції? Згадаємо, що таке теорія еволюції, дізнаємося кому і чому вона не подобається і, врешті-решт, вирішимо, чи потрібно змінювати шкільну програму, де вперше вона згадується. Чим не догодила різним людям теорія еволюції Дарвіна? Хто ці люди? Ми говоримо про всі сторони процесу навколо теорії Дарвіна.

Медицина - народна чи офіційна? Давайте розберемося, що таке народна медицина? Хто пише рецепти: народні медики чи шарлатани? Чи справді офіційна медицина така погана, як про неї кажуть і чи правда, що вирішення всіх проблем зі здоров'ям у поверненні до народних витоків? У чому насправді відміна народної медицини від медицини офіційної?

Право на інформацію Існує закон, а він дає право. Практика підказує, якщо ти своїм правом не користуєшся, то їм користується хтось інший. І абсолютно необов'язково, у твоїх інтересах. Ми не все знаємо про користь і шкоду, так що нам заважає спробувати закон застосувати і ще раз дізнатися, хто там і як користується нашим правом без нас? Всі ми покупці, а іноді пацієнти. Хто може нас захистити від недобросовісної реклами та заангажованих лікарів? Чи все, що написано на етикетках товарів відповідає дійсності?

Навчатись, навчатись і ще раз навчатись! Яка вона, наша шкільна освіта? Якою вона повинна бути? В чому постає питання, чому діти не хочуть вчитися? Чому вчать у школі та чому потрібно вчити? Що являє собою система освіти взагалі, в нашій країні та навіщо вона нам потрібна? Давайте спробуємо в цьому розібратися з допомогою " Скептика"!

Вивчаємо економічні поняття Інфляція - це добре чи погано? Чому і хто її регулярно влаштовує? Кому це вигідно? ВВП - улюблена теза опонентів в політичній війні, причому в одних він постійно зростає, а в інших у другий табличці той же ВВП весь час падає. Наскільки далекі від нас всі ці економічні терміни? Давайте спробуємо разібратись в інфляції, ВВП, зовнішньому боргу і врешті - решт з'ясуємо, чим нам насправді загрожує дефолт.

Схуднення Невже всі люди, які не можуть схуднути - звичайні ледарі? Можливо, спорт та дієта іноді безсилі і є сенс звертатися до нетрадиційних методів? Давайте розберемося в цьому, тільки по порядку, без заїжджених штампів і обридлих рекомендацій. Що таке зайва вага? Чим вона небезпечна? Чому дієта та спорт допомагають не всім та як насправді можна спалити жир? Чи є хоча б щось раціональне в препаратах для спалювання жиру? Чи можуть добавки, що активно рекламують допомогти схуднути? Поговоримо не про красу, а про здоров'я.

Глобальне потепління Світ стурбований глобальним потеплінням. Не проходить і тижня без повідомлення про жахливі катаклізми: урагани, повені, аномальну спеку і танення льодовиків. Причому кожна така новина завершується звинуваченням людства в глобальній зміні клімату. У чому ж насправді справа? Хто і навіщо говорить, що глобальне потепління настане, і якщо ці люди мають рацію, то що буде з нами? Хто і навіщо говорить, що потепління немає і якщо вони мають рацію, то чому підтримуються міфи? Давайте пошукаємо відповіді на ці питання і, врешті-решт, дізнаємося, за що ж нам платять гроші за Кіотським протоколом?

Мракобісся Що таке "мракобісся"? Що означає це старовинне слово? Навіщо воно? Кому це вигідно? Що у нас відбувається зараз? Хто у нас мракобіси і чому вчені зі світовими іменами, єдині на теренах пострадянського простору, кому не все одно, удостоїлися цього високого звання? Їх мета - зупинити прогрес, знищити науку, завадити просвіті. Хто проти? Визначайтесь!

Екологія Яких екологічних катастроф тільки не було: нафта в Криму розливалася, склади боєприпасів у Запорізькій області вибухали і вагони з жовтим фосфором під Львовом переверталися. До Криму ніхто не їздить відпочивати? А Львів евакуювали? Давайте розберемося, що таке екологія, якими бувають екологічні проблеми, що у нас з екологією, що з Чорнобилем? Чи була катастрофа? І, врешті-решт, дізнаємося, де ж нам з Вами шукати екологічно чисті продукти...

Чи справедливі ціни на ринку? Давайте подумаємо, скільки коштує виростити корову, скільки можна наварити на одному кілограмі м'яса, і скільки в результаті можна заробити на одній одиниці великої рогатої худоби? Врешті-решт, вирішимо, чи є у міських мешканців привід ображатися на фермерів, які постійно підвищують ціни на м'ясо?

Вакцинація Скільки переможено хвороб за допомогою вакцинації? Скільки у світі існує хвороб і вакцин проти них? Від яких хвороб є результати вакцинації? Вакцинація - питання серйозне. Можливо, найсерйозніше з тих, які коли-небудь піднімалися в нашій програмі. Воно стосується багатьох людей, мало того - здоров'я дітей. Але давайте розберемося, що таке вакцина, чим небезпечна вакцинація, які загрози реальні, а які надумані, і чи є вибір у батьків, яких змушують вакцинувати своїх дітей.

Цей страшний алкоголізм Що таке алкоголізм? Що ми про нього знаємо? Алкоголізм - це залежність від алкоголю. Алкоголік п'є і не може зупинитися, він втрачає родину, роботу, багато хворіє. Багато ви знаєте таких людей? Звідки розмови про проблеми? Чим звичайний п'яниця відрізняється від алкоголіка? Де межі? У цьому варто розібратися. Що таке алкоголізм, як впізнати алкоголіка, чому проблема існує, про неї всі говорять, а в поле зору алкоголіки потрапляють не часто, у чому пастка?

Всесвітній заколот Теорія заколоту - річ пародоксальна. З одного боку - розумом розумієш, що навряд чи хтось зможе виявитися настільки сильним, щоб поневолити весь світ. З іншого боку - деякі речі можна пояснити тільки якщо припустити наявність всесвітньої змови. Чи існують всесвітньі змови? Якщо так, то що це таке? Чим вони відрізняються між собою, чому їх так багато? Ну і головне питання - чому всі, навіть годинникарі змовилися?

Інтернет - залежність Ви впевнені, що у Вас немає залежності від інтернету? Ви точно незалежні від свого комп'ютера? А Ваша дитина? Вона вільна? Доведеться розібратися, що це - міф чи реальність. Ну як можна потрапити в залежність від комп'ютера чи інтернету? Які симптоми? Як визначити, чи є залежність або її немає? Чи потрібно лікуватися хворим та чи варто боятися здоровим?

Марновірство Народні прикмети про погоду збуваються не завжди, тому що дуже багато залежить від нас самих? Можливо, ми просто не вміємо ними користуватися? Ось Ви знали про те, що для ясної погоди захід сонця напередодні повинен переходити в зелений колір? Ви чули коли-небудь про це? Так чому ж ми впевнені, що правильно плюємо через плече? Розберемося у витоках найбільш популярних народних прикмет, що стосуються повсякденного життя, дізнаємося, як правильно їх застосовувати, і врешті-решт, відповімо на питання - чому ж вони збуваються не завжди?

Корупція Дуже характерна східно - європейська риса - корупція. У нас же хабарі не бере тільки той, кому їх не дають. Що це за слово - "корупція"? Як борються з корупцією там, де її вдалося перемогти і чому її не виходить викорінити у нас? Зрештою відповімо на питання, чи дійсно корупція у нас у крові?

Дарт Гидра - Паулель Играет На Флейте

Музыка к книге "ЛУННОЕ ПУТЕШЕСТВИЕ ПАУЛЕЛЯ"
Сторінки:
1
2
3
4
6
попередня
наступна